Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Когато някой не е спал, за да напише колко е комплексиран от Левски.
- modor
- Контакти:
Някой хора май имат запек.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
1914.1902 написа:Когато някой не е спал, за да напише колко е комплексиран от Левски.
От кое по-точно съм комплексиран от това че сте 8 точки зад нас а имаме 3 мача по-малко ? От това че да хванете победа е изпитание за вас 3 от 11 ?Или от това че нямате от 12 години трофей и не може да се класирате в Европа най-вероятно 3-та година ? Казвам колко сте ми противни и гнусни просто
Последна промяна от yagarr на 17 окт 2021 08:48, променено общо 2 пъти.
Сам си написал от кое.
yagarr написа:Много долна пасмина е подуенската, за пореден път се убеждавам след вчерашния обрат.И не го казвам защото съм цесекар а защото е факт за мен.Визирам най-вече комарджийчето собственик дето няма 2 лева в джоба и се води собственик на отбор - подлога на Борисов и Пеевски най-големите крадци и най-мразените хора в държавата.След най-наглата подкрепа за перуката като беше се обявил за промяната няколко дни по-късно реди мача за да може хасковския да вземе победа.Тоя филм сме го гледали с Ботев Враца и Царско село че и други.
За съжаление е така. Най-големите крадци в българската история отново ще платят лиценза им под масата. А перуката ще "управлява" българския футбол до живот. После ще ни учат на морал, ще ни обясняват как сме били затрили клуба си и т.н..
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ugly bug написа:Dust написа:ugly bug написа:Много интересно движение на вратаря при втория гол на Подуене...
Тръгна да излиза , видя че ще стигне пръв до топката..... и се върна назад .
Че и дузпата я дадоха на Крачунов... тук има нещо нередно, няма как Локото да не са легнали на сините.
Ами гледай повторението бре, да не кажеш че си измислям..
Ако не бъркам това е първата дузпа в официален мач на Крачунов
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- LoveAndPeace
- Контакти:
Mitata написа:yagarr написа:Много долна пасмина е подуенската, за пореден път се убеждавам след вчерашния обрат.И не го казвам защото съм цесекар а защото е факт за мен.Визирам най-вече комарджийчето собственик дето няма 2 лева в джоба и се води собственик на отбор - подлога на Борисов и Пеевски най-големите крадци и най-мразените хора в държавата.След най-наглата подкрепа за перуката като беше се обявил за промяната няколко дни по-късно реди мача за да може хасковския да вземе победа.Тоя филм сме го гледали с Ботев Враца и Царско село че и други.
За съжаление е така. Най-големите крадци в българската история отново ще платят лиценза им под масата. А перуката ще "управлява" българския футбол до живот. После ще ни учат на морал, ще ни обясняват как сме били затрили клуба си и т.н..
LoveAndPeace написа:Mitata написа:yagarr написа:Много долна пасмина е подуенската, за пореден път се убеждавам след вчерашния обрат.И не го казвам защото съм цесекар а защото е факт за мен.Визирам най-вече комарджийчето собственик дето няма 2 лева в джоба и се води собственик на отбор - подлога на Борисов и Пеевски най-големите крадци и най-мразените хора в държавата.След най-наглата подкрепа за перуката като беше се обявил за промяната няколко дни по-късно реди мача за да може хасковския да вземе победа.Тоя филм сме го гледали с Ботев Враца и Царско село че и други.
![]()
Всъщност точно това направихте , пералня
Нека ви изхвърлят във В група да ни покажете тогава как не се затрива отбор
шивача написа:Ако не бъркам това е първата дузпа в официален мач на Крачунов
Ами, бъркаш! Крачунов е изпълнявал дузпи, ама ти откъде да знаеш. Отделно Михайлов хвана дузпа и на Тиаго, там как беше? Това е вратар, шампион на Холандия, избран за номер 1 в съответната година. Вашите парапитеци нали знаеш кога точно ще станат шампиони някъде?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
LoveAndPeace написа:Mitata написа:yagarr написа:Много долна пасмина е подуенската, за пореден път се убеждавам след вчерашния обрат.И не го казвам защото съм цесекар а защото е факт за мен.Визирам най-вече комарджийчето собственик дето няма 2 лева в джоба и се води собственик на отбор - подлога на Борисов и Пеевски най-големите крадци и най-мразените хора в държавата.След най-наглата подкрепа за перуката като беше се обявил за промяната няколко дни по-късно реди мача за да може хасковския да вземе победа.Тоя филм сме го гледали с Ботев Враца и Царско село че и други.
![]()
Всъщност точно това направихте , пералня
Вие сте затривалия вашия клуб няколко пъти, тръгнали сте по този път още през 1922г.. Тъй че като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,