Черно море-ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

someone
Контакти:

Re: Черно море-ЛЕВСКИ

Мнениеот someone » 03 май 2010 20:04

PFCB написа:Може да не е най-мощната, но Ултра Варна е една от най-здравите ви фракции.

Това е така ...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 май 2010 20:36

niki87 написа:За поред път ми се затвърди мнението за две неща-Левски е безумно слаб отбор,който не заслужава нищо,а Черно Море е най-смешния отбор,чиято игра е базиране на ръгане,блъскане,лежане по терена за щяло и нещяло и всякакви такива селски номера.Еми господа от Варна-не се чудете защо 32г. нямате победа над Левски за първенство...А за Левски-каквото и да се каже ще е малко!

:lol: Ники,ти какво очакваше от осакатен и разбит психически тим,след отпадането за купата? :roll: От 8 кръга играем с една камара контузени(вчера осакатихте единствения ни читав нападател).В последните два мача играем и без двама наказани(и в двата мача).Та това за нашите възможности са много добри мачове.И като игра и като резултат.А вие изкарахте луд късмет,че най-добрия ви играч Гаджев,ви извади с невероятна тупалка,както срещу Миньор миналата година.
Само Черно море.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 май 2010 20:42

garfild8 написа:
niki87 написа:За поред път ми се затвърди мнението за две неща-Левски е безумно слаб отбор,който не заслужава нищо,а Черно Море е най-смешния отбор,чиято игра е базиране на ръгане,блъскане,лежане по терена за щяло и нещяло и всякакви такива селски номера.Еми господа от Варна-не се чудете защо 32г. нямате победа над Левски за първенство...А за Левски-каквото и да се каже ще е малко!

:lol: Ники,ти какво очакваше от осакатен и разбит психически тим,след отпадането за купата? :roll: От 8 кръга играем с една камара контузени(вчера осакатихте единствения ни читав нападател).В последните два мача играем и без двама наказани(и в двата мача).Та това за нашите възможности са много добри мачове.И като игра и като резултат.А вие изкарахте луд късмет,че най-добрия ви играч Гаджев,ви извади с невероятна тупалка,както срещу Миньор миналата година.

Очаквах да играете футбол и първото полувреме го играхте.Не мога да си обясня защо психически освободен отбор като вас не излезе да си играе приличен футбол,а започна едно лежане,едно бавене,едно ръгане,хвърляха се топки на терена когато Левски атакуваше...жалка картинка ;) Това беше напълно излишно.Нещото което най-много ме дразни във футбола ни са симулацийте.Когато отбора ти води,българсия футболист за най-малкото единобордство започва да лежи като заклан-и това важи за всички отбори.Честно казано такова поведение ме влудява :mrgreen: Вчера без малко да счупя телевизора :twisted:
Както и да е,мача си завърши Х-реален резултат според мен ;)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 май 2010 21:36

rhaegar написа:Обърнахте го на Лайвскор тука, всички гледаме мача. Няма нужда от такова трупане на мнения.

Преди 1-2 кръга направих и аз забележка за същото нещо ама никой не се вслуша... нямали ли били право да изкажат мнение... !!??!!??
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 май 2010 21:43

Ники,за съжаление си прав,за някои работи.Не знам нарочно ли хвърляха топките,ама лежането е патент на целия ни БГ футбол.Конкретно за моите,не мога да кажа че,всички са симулирали,но...това е играта.Доволен съм от представянето на отбора ми,въпреки всичко.Контузии,картони и за капак излизането на Божилов.И втората част,е най-логичното да се приберем отзад,но нямахме шанс. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 май 2010 21:55

MORSKI написа:
BLooD-_-PhoeNiX написа:Искате да видите кой на кой е искал да счупи крака еми прочетете миналите страници на тази тема и ще разберете !

А пък ти прочети малко спортни сайтове и разбери колко време ще отсъства Божилов и след кой мач и вследствие на "чиста" игра от страна на играч на вашия отбор....

Пич всичко се връща! Правилно ти казаха да видиш малко по-назад в мненията какво си пожелават феновете от така наречената ВАША членска маса както се изразяваш ти... и ще разбереш какво имам предвид.
А иначе като цяло мога да ти кажа, че многото тежки контузии във вашия отбор последната 1-2 годни се дължът единствено и само на нивата, на която си играете мачовете...
Дай боже от следващия сезон отбори като вашия да няма къде да си играят мачовете за да спрете да търсите вината вън от собствения си двор!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 май 2010 21:58

MORSKI написа:
ficho17 написа:Като ще ми говориш за мача 4-1 тогава Ели Маркес помниш ли какво направи на Минев?Или не само ние сме виновните :lol: какво да завиждаме?Че не нас а вас съдията ви подпря за онзи корнер на Йовов?

Ели Маркес, а ти помниш ли Рабех какво направи на Заков???
Това, което е сторил Маркес е малко в сравннение с това на Рабех....

Ами Рабех си получи заслуженото, така мисля аз. А и травмата на Заков не се оказа такава каквато изглеждаше на пръв поглед така, че мисля няма какво повече да обсъждаме по тази тема!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 май 2010 22:18

someone написа:
PFCB написа:Най-мощната ви фракция е от Варна, а сте софийски отбор... :? :? :?

Е как реши, че най-мощната ни фракция е от Варна, а не от София ?

Най-стабилната ви е именно Ултра Варна..
Макар да не са много като бройка са бая стабжилни като посещения и фракция...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 май 2010 22:20

Кольо вашата игра беше съшата- блъскахте,р итахте , изпочупихтре краката на Божилов и не само неговите...
така, че това си важи и за Левски....
Щяло и нещяло ли е да ти скъсат връзките????
Или ние лежим нарочно, а вие не лежите нарочно...
Когато срещу нас има фал е актьорско майсторство, а като е срещу вас- е най-страшното положение на света...
Съвземете се малко!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 май 2010 22:23

delpi написа:
Пич всичко се връща! Правилно ти казаха да видиш малко по-назад в мненията какво си пожелават феновете от така наречената ВАША членска маса както се изразяваш ти... и ще разбереш какво имам предвид.
А иначе като цяло мога да ти кажа, че многото тежки контузии във вашия отбор последната 1-2 годни се дължът единствено и само на нивата, на която си играете мачовете...
Дай боже от следващия сезон отбори като вашия да няма къде да си играят мачовете за да спрете да търсите вината вън от собствения си двор!!!

Какво ги гледаш някои потребители- и от вашите ги има и от нашите- целят само заяждане...
Това футбол ли беше- нито вашите играха, нито нашите....
Иначе за нивата си прав, но не е само тя виновна....

Върни се в “Левски”