Няколко думи за Рабех!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

BlueRadiotherapist
Контакти:

Re: Дали не бе ,,хванат,, Рабех.

Мнениеот BlueRadiotherapist » 14 дек 2009 17:07

zlatan написа:е по-горе прочетох негативизъм спрямо веско минев не съм съгласен казвам си го ,за генев тема специална бях пуснал,но за веско не съм на това мнение,за живко просто дано иде навън иначе се превръща във следващия данчо тодоров-голямо желание липса на класа.

Напълно си прав-Аз коментирах негативно Минев,но просто го написах заедно с Миланов и Генев,защото едвам сдържам нервите си.Минев има потенциал,а що се отнася до Живко-перфектно си го определил-голямо желание,но липса на класа.

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 14 дек 2009 17:18

Като качества и потенциал Рабех няма равен, но като не може да спазва елементарен режим а и ръководството явно не може да го сдържи аут от отбора...
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 дек 2009 17:20

dodo7271 написа:Причината за слабата му игра е в манталитета - арабин, какво повече? КАто качества, няма равен в българското първенство, обаче е невиждано леке. И виновен е конкретно Гонзо. Защото още след пиянските му изцепки трябваше да го изгони от отбора.

И как си го представяш "гоненето от отбора" на играч с договор?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 14 дек 2009 17:27

а договора му е до 2011 сигурен съм в това подписа за 4год през лятото на 2007.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 дек 2009 17:32

rocknrolla написа:rabeh ı benzukan sa dvama posredstwenı futbolıstı,koıto ıgraqt futbol ot vremeto na franc bekenbauer-vun ot levskı.

Пропускаш Тиберканин.И тук възниква въпросът:кой "разбирач" ги докара?Кой докара Жеан Карлуш,бих казал и Зе Соареш?От години насам,Левски страда от недалновидна политика и в трансферите,и на управленско ниво.Тва е!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 дек 2009 17:41

deepblue1963 написа:
dodo7271 написа:Причината за слабата му игра е в манталитета - арабин, какво повече? КАто качества, няма равен в българското първенство, обаче е невиждано леке. И виновен е конкретно Гонзо. Защото още след пиянските му изцепки трябваше да го изгони от отбора.

Има хиляди начини - пращане в дубъла, поставяне в трансферна листа и продажба при първа възможност, преотстъпване на Марек, например. Стига да имаха желание, от Левски щяха да го направят. Въпросът е, че не знаят.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 14 дек 2009 19:05

В цял свят можеш да хванеш даден футболист стига да искаш и да имаш пари. Освен за Рабех и за Жоро вратарчето съм сигурен, че често ги хващат.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 14 дек 2009 19:12

Близо сте до истината, но не беше само Рабех а целият, ви отбор игра симулативно писах преди мача, казвам го и сега миналата година заради 95-тата годишнина ви пуснаха да станете първи и сега връщате верисиите. Мача и с Литекс и този си го уредихте но за да не бие на очи и да не гледат мъките на защитниците на Левски, Литекс и Черно Море да пуснат головете накараха играчите да се ритат като магарета и прехвърлиха вниманието на фенове и журналисти към съдии и БФС. Наистина гледайте трезво поведението на защитниците и вратарите на Левски, Литекс и Черно Море при получаване на головете в двата мача и пак така трезво преценете.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 дек 2009 19:35

dodo7271 написа:
deepblue1963 написа:

Има хиляди начини - пращане в дубъла, поставяне в трансферна листа и продажба при първа възможност, преотстъпване на Марек, например. Стига да имаха желание, от Левски щяха да го направят. Въпросът е, че не знаят.

1.Ти откъде знаеш,че не е в трансферната листа?
2.С тази заплата-в дубъла?От това по-тъпо няма.Няма ли много да "поскъпне" дубъла?
3.Преотстъпване значи даване под наем.Ти чул ли си за отбор,който иска Рабех под наем?И който може да си го позволи или според теб-дай да го подарим,а?

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 14 дек 2009 20:46

Рабех излезе доста солено на тима, за да го освободят или продадат с лека ръка. Ясно е, че ръководството ще търси поне да възстанови похарчените пари, ако не успее да излезе на печалба (което няма как да стане). А ако прекратят договора, ще трябва да платят неустойка.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Върни се в “Левски”