На това му викам образец за желязна и непоклатима логика.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
crap написа:Ще ме разбиете-съдията бил опорочил мача![]()
![]()
Щели да викат съдия от чужбина![]()
Нали се сещате, че ако имаше съдия от чужбина, щяхте да завършите мача с 3-4 футболистчета накрая, той ви спести още 4-5 жълти картона накрая, когато Йовов удари Том, и когато играчите в синьо му връхлетяха да го бият, Йовов му вкарваше коленца, а някой други го блъскаха, това, драги мои, както знаете са картони, аз не видях да ги дава. Друг е въпроса за идиотската симулация на Зе... ама за това никой от вас не се сеща да го оплаче нали? Литекс поне се държаха достойно до края на мача! Не забравяайте чие име носите!
mihael написа:Пич , като питаш чие име носиме , значи сам се определяш от чия циганска или турска махала си. Стой си в кочинката и ближи задника на съдиите, а ако ти дадат картон - изяж им скапаните задници
IvoDivo написа:crap написа:Ще ме разбиете-съдията бил опорочил мача![]()
![]()
Щели да викат съдия от чужбина![]()
Нали се сещате, че ако имаше съдия от чужбина, щяхте да завършите мача с 3-4 футболистчета накрая, той ви спести още 4-5 жълти картона накрая, когато Йовов удари Том, и когато играчите в синьо му връхлетяха да го бият, Йовов му вкарваше коленца, а някой други го блъскаха, това, драги мои, както знаете са картони, аз не видях да ги дава. Друг е въпроса за идиотската симулация на Зе... ама за това никой от вас не се сеща да го оплаче нали? Литекс поне се държаха достойно до края на мача! Не забравяайте чие име носите!
При един чужд съдия, който си върши работата нормално, до това изобщо нямаше да се стигне драги мой, ти нали се осещаш че е така ? Мача щеше да се играе на много по-високо ниво и щеше да е спектакъла за който наистина имаше предпоставка да бъде...
crap написа:vesodoc написа:Добре, на всички зложелатели на Левски, само ще ви кажа едно:
защо според вас даде втори жълт картон на Еньо ?
защо не свири просто нарушение ?
Верно, Еньо в тоя момент игра нечисто. Обаче това не може да се сравни с опита за убийство на Кишишев срещу Жоазиньо през първото полувреме.
Защо не свири нарушение само?
Ей това ми отговорете.
И ще разбера, че сте обективни...ако изобщо можете, де.
Защото за пореден път бяхте излязли да чупите крака, запазена марка на ФК Левски е това, и евала на съдията, че реши да ви се опълчи! Вие не сте някви месии, не го ли разбрахте? Никой не ви е длъжен! Що не коментирате дузпата ви срещу Черно Море, или както по горе казах-симулацията на Зе или поведението на Йовов?! Май само това което ви изнася гледате.
vesodoc написа:За да не ви затруднявам, ще ви питам -
дали изобщо имаше друго наказано по същия начин (с картон) нарушение при опит за игра с глава в мача ?
bigbonusprize написа:crap написа:vesodoc написа:Добре, на всички зложелатели на Левски, само ще ви кажа едно:
защо според вас даде втори жълт картон на Еньо ?
защо не свири просто нарушение ?
Верно, Еньо в тоя момент игра нечисто. Обаче това не може да се сравни с опита за убийство на Кишишев срещу Жоазиньо през първото полувреме.
Защо не свири нарушение само?
Ей това ми отговорете.
И ще разбера, че сте обективни...ако изобщо можете, де.
Защото за пореден път бяхте излязли да чупите крака, запазена марка на ФК Левски е това, и евала на съдията, че реши да ви се опълчи! Вие не сте някви месии, не го ли разбрахте? Никой не ви е длъжен! Що не коментирате дузпата ви срещу Черно Море, или както по горе казах-симулацията на Зе или поведението на Йовов?! Май само това което ви изнася гледате.
Ти кой мач гледа бе свиньо? Я вземи се скрий. В последните 5 мача, 4 Левски е ощетяван от съдията. То не беше смешна дузпа. То не бяха подминати очевадни дузпи и кулминацията дойде вчера. Точно като ги бяхме нагънали да вкарваме 3ти гол и ни изгониха централният нападател за борба при висока топка. Дойдоха си със съдиите тея ловешките евнуси...
vesodoc написа:Crap,
не знам дали говориш английски, но никът ти е много показателен. Почти колкото и аватарът.
Да те питам - правиш ли разлика между твърда игра и нечиста игра ?
Щото първото е въпрос на вкус, някои съдии допускат по-остри влизания, други -не. А за второто си има правилник. Жълт картон не се дава за подобна игра, каквато беше на Еньо, в средата на терена, без да си сигурен, че наистина има умисъл! Това на Еньо не беше като удар без топка.
След като този изпърдян съдия беше толкова принципен, защо наистина не изгони след това още хора, в последвалите мелета ???? Щото съвсем щеше да се разчуе и по света.
И последен въпрос, понеже ти си някаква последна морална инстанция, явно.
Справи ли се съдията с мача или го изпусна в един момент ?
Ей това е мерилото, пич.
Айде да си жив и здрав.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта