efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот NOMER14 » 20 окт 2025 13:12

NOMER14 написа:Имат да ни връщат - направихме ги трети.

Имаше обръщалка на полувремето.
При първия гол двама бивши наши футболисти се сблъскаха. Сула не искаше той да вкара головете, демек сигурен, че ще има. Дори Вар се намеси при втория им гол, макар че 2 метра засада.
К'о става? И аз мога да пиша щуротии за чудноватости във футбола.
Сега сериозно. Головете ни са след отигравания с глава. Личи си, че в Морето липсва Димов и ще им липсва много, дори и в нападение.
Стана въпрос за камерите на стадиона. Как работи Вар, като от екрана ние не виждаме има ли изобщо тъч линия в северния сектор. Топката беше ли в игра тогава при гола им? Отвратително излъчване на мача. Второто полувреме бродирахме в северната част на терна и не се виждаше как върви топката - все едно сум седнал на пистата. Някой говореше за лицензии.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 20 окт 2025 14:05

NOMER14 написа:
NOMER14 написа:Имат да ни връщат - направихме ги трети.

Имаше обръщалка на полувремето.
При първия гол двама бивши наши футболисти се сблъскаха. Сула не искаше той да вкара головете, демек сигурен, че ще има. Дори Вар се намеси при втория им гол, макар че 2 метра засада.
К'о става? И аз мога да пиша щуротии за чудноватости във футбола.
Сега сериозно. Головете ни са след отигравания с глава. Личи си, че в Морето липсва Димов и ще им липсва много, дори и в нападение.
Стана въпрос за камерите на стадиона. Как работи Вар, като от екрана ние не виждаме има ли изобщо тъч линия в северния сектор. Топката беше ли в игра тогава при гола им? Отвратително излъчване на мача. Второто полувреме бродирахме в северната част на терна и не се виждаше как върви топката - все едно сум седнал на пистата. Някой говореше за лицензии.

то ние на стадиона не я виждахме тая тъч линия, ти за телевизионното предаване говориш.
Варна заслужава наистина читав стадион, ама както казах...... ще стане след като е готова и магистрала Хемус :)

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 окт 2025 14:08

helic написа:
то ние на стадиона не я виждахме тая тъч линия, ти за телевизионното предаване говориш.
Варна заслужава наистина читав стадион, ама както казах...... ще стане след като е готова и магистрала Хемус :)

феновете ни във Варна са втората най-стабилна агитка след софийската, така че си направиха страхотна атмосфера - свалям шапка за което. Иначе стадион във Варна ще има, и то преди да имаме ние, левскарите, а магистралата може да се направи за 5-6 години, при добро желание - пари има
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 20 окт 2025 14:14

tmanolov написа:
helic написа:

феновете ни във Варна са втората най-стабилна агитка след софийската, така че си направиха страхотна атмосфера - свалям шапка за което. Иначе стадион във Варна ще има, и то преди да имаме ние, левскарите, а магистралата може да се направи за 5-6 години, при добро желание - пари има

с всички процедури е горе долу толкова 5-6 години. Не знам обаче дали желание има.....
и за Хемус, и за стадиона......
Иначе ако запазим това темпо, което имаме в момента, последния мач декември срещу Спартак (ако и те оцелеят след тази седмица, което искрено им пожелавам) атмосферата ще е още по-добра, тъй като стадиона там го позволява повече от Тича. Просто трибуните на Тича са ужасно, ужасно разположени като цяло. Докато на Коритото единствения проблем е входа към сектора за гости, една отвратителна индианска нишка, че и със стълби. Всеки път се кръстя да не стане някоя ужасия там. Ако по някаква причина се наложи тоя сектор да бъде евакуиран при подобен мач, направо не ми се мисли.......

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 20 окт 2025 14:38

Мачът си беше ту партс...първото играхме ганкиното, пресата я нямаше, дали заради Бала и вялата игра на Петков или заради терена + неподходящи бутони, може само да гадаем. Направи ми впечатление, че нашите се хлъзгаха доста поне в началото. Отделно за пореден път се дръпнахме от по твърда игра и дадохме инициативата. Общо взето ни се размина само с един гол и то от груба грешка в подреждането и липса на късмет (две майсторски изпълнения на играчи на морето - удар в движение +добавка).

Второто дали заради късмет (риск печели), но според мен най-вече заради сплотеността на отбора ги отвяхме за норматив. Е Вуцата извади чист гол при 1-2.

Едва ли това му е бил замисълът за провеждане на мача на дон Хулио, но се получи. Рупанов се включи отлично, а на Сангаре маската май му пречи (със сигурност периферното му зрение е ограничено от маската). Шампионски мач, колкото и да е дълга нивата...и дано не извадят Спартак от групата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 20 окт 2025 15:45

drvasko98 написа: Влизането на Акрам Бурас и сядането на пейката на Костадинов промени напълно балансът на играта в халфовата линия, която се отразява изключително върху играта на...централния нападател, който направи най-добрия си мач с много взети топки, влизания в коридор, три потенциални голови паса и двата гола. Има още какво да се желае от крилата, както и от спокойствието в разиграването и изнасянето на топката.

Много точно мнение, право в целта. Акрам Бургас, това е човекът, който преобрази Левски. Не случайно според някой от най-великите треньори в историята опорният халф е най-важния футболист във всеки отбор. Този Бурас е така наречения box to box, играещ добре и в защита, и в нападение, един от най-ценните профили във футбола. Бурас заедно с Търдин и Сула на терена + Жоро Костадинов и Асен Митков, Бала като резерви, това е може би най-добрата халфова линия в България. За крилата освен Костадинов и да речем Бала, ние друго читаво крило нямаме. Ако и Уелтън беше наличен към този отбор, щях да съм над 90% сигурен, че ще станем шампиони.
Защита ми се вижда напълно комплектована, както и вратарския пост. Имаме и треньор. Този сезон, ако не станем шампиони, не знам кога.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 окт 2025 15:58

Първото полувреме беше ужасно. Добре,че морето не вкараха втори гол защото мача приключваше.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 20 окт 2025 16:11

Може и по качествена 10ка да се намери някъде по ниската земя.
За мен Сула все още е длъжник. За сега не съм го видял да се "вози" по топката, както го правеше един Тасевски или Бедоя, Бурабия и т н.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 20 окт 2025 16:21

Highlander написа:
drvasko98 написа: Влизането на Акрам Бурас и сядането на пейката на Костадинов промени напълно балансът на играта в халфовата линия, която се отразява изключително върху играта на...централния нападател, който направи най-добрия си мач с много взети топки, влизания в коридор, три потенциални голови паса и двата гола. Има още какво да се желае от крилата, както и от спокойствието в разиграването и изнасянето на топката.

Много точно мнение, право в целта. Акрам Бургас, това е човекът, който преобрази Левски. Не случайно според някой от най-великите треньори в историята опорният халф е най-важния футболист във всеки отбор. Този Бурас е така наречения box to box, играещ добре и в защита, и в нападение, един от най-ценните профили във футбола. Бурас заедно с Търдин и Сула на терена + Жоро Костадинов и Асен Митков, Бала като резерви, това е може би най-добрата халфова линия в България. За крилата освен Костадинов и да речем Бала, ние друго читаво крило нямаме. Ако и Уелтън беше наличен към този отбор, щях да съм над 90% сигурен, че ще станем шампиони.
Защита ми се вижда напълно комплектована, както и вратарския пост. Имаме и треньор. Този сезон, ако не станем шампиони, не знам кога.

Бурас направи страхотно второ полувреме, като даже в края понеже му свърши въздуха беше изтеглен доста напред. След като Костадинов влезе в игра де.
Но пък и на Бурас първото му полувреме беше зле.
Иначе си личи, че е научен играч. с поглед върху играта.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 окт 2025 16:44

gdlk написа:Може и по качествена 10ка да се намери някъде по ниската земя.
За мен Сула все още е длъжник. За сега не съм го видял да се "вози" по топката, както го правеше един Тасевски или Бедоя, Бурабия и т н.

По принцип на всеки пост могат да се намерят вероятно по стотина играчи по-добри от нашите. С лекота, е и с...пари

Върни се в “Левски”