efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Мнениеот tiamat » 20 сеп 2025 16:52

OT18 написа:Ама вие наистина ли не виждате траекторията на топката. Тя отива почти под прав ъгъл в рекламните пана. Това по всички закони на физиката може да се случи само, ако играча на Лудогорец я избива. Затова корнер.
И моя отбор го ощетиха предния кръг срещу тях, ама тук насочвате енергията си в тази несъществуваща дузпа, а не в идентичното положение, заради което Видал трябваше да е под душовете рано-рано

Грешка.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 сеп 2025 16:58

rhaegar написа:Мисля че в точно в момента на контакт кракът на Ради е докоснал линията.

Както и да е, при всички положения корнер е най-нелепото възможно отсъждане в ситуацията. Това предполага техният да е избил топката, което е видно че не е така. Според мен решението се взе от страх да не вземе да стане сакатлък. Защото при дузпа или фаул с втори жълт, мачът ставаше друг.

При дузпа или фаул трябваше съвсем да сваляме гащите второто полувреме, за да може пак да се добута до предварително зададения хикс. Така че решението беше отлично
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 сеп 2025 17:00

tmanolov написа:
rhaegar написа:Мисля че в точно в момента на контакт кракът на Ради е докоснал линията.

Както и да е, при всички положения корнер е най-нелепото възможно отсъждане в ситуацията. Това предполага техният да е избил топката, което е видно че не е така. Според мен решението се взе от страх да не вземе да стане сакатлък. Защото при дузпа или фаул с втори жълт, мачът ставаше друг.

При дузпа или фаул трябваше съвсем да сваляме гащите второто полувреме, за да може пак да се добута до предварително зададения хикс. Така че решението беше отлично

Еее, аз па забравих че Гъз е уредил мача бе, пу. Добре че каза и на Рилдо да го бие прекия точно там, а не 10 сантиметра по-горе, че иначе оня нямаше да се сети сам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 20 сеп 2025 17:03

Мани го манолката, пак го е напекло слънцето..

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 сеп 2025 17:12

rhaegar написа:
tmanolov написа:

Еее, аз па забравих че Гъз е уредил мача бе, пу. Добре че каза и на Рилдо да го бие прекия точно там, а не 10 сантиметра по-горе, че иначе оня нямаше да се сети сам.

Абсолютно спасяем удар в обсега на вратаря - виж, ако беше шкембьо и трябваше да паднем, щеше да в гол, разбира се. Иначе в Париж е облачно и няма как да ме е напекло
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 сеп 2025 17:14

Кат казах Рилдо, направи ми впечатление колко разбит изглеждаше след мача и как всички отидоха да го успокоят. Сигурно много му тежи че не играе и явно му се иска да вкара някой гол за да му тръгне играта. Ако беше влязъл тоя удар, щеше да взриви стадиона и 20000 да му крещят името, кой не иска това, по дяволите? Дано наистина скоро вкара някой гол и излезе от тази тежка ситуация за него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 сеп 2025 17:41

rhaegar написа:Кат казах Рилдо, направи ми впечатление колко разбит изглеждаше след мача и как всички отидоха да го успокоят. Сигурно много му тежи че не играе и явно му се иска да вкара някой гол за да му тръгне играта. Ако беше влязъл тоя удар, щеше да взриви стадиона и 20000 да му крещят името, кой не иска това, по дяволите? Дано наистина скоро вкара някой гол и излезе от тази тежка ситуация за него.

Единствения начин Рилдо да излезе от ситуацията е, да излезе с багажа , да си хване такси за летището и от там където го искат да го вземат.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 сеп 2025 17:47

tmanolov написа:Абсолютно спасяем удар в обсега на вратаря
Тоест, Рилдо е бил "в далаверата", за да отправи този толкова - "спасяем шут" ? :? :lol:
Ми, ако беше малко по-фалцирана, или па, ако вратарчето нещо се беше подхлъзнал, или па нЕкое рикошетче ... :lol: :mrgreen:
Аз лично на мястото на Рилдо не бих рискувал и просто бих стрелял 2-3 метра в аут, или в стената, ама явно и той и вратарят на Разград, са екстра-класа артисти ... :roll: 8-) :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 сеп 2025 17:50

Когато човек не иска да види, той няма лак да види и ше твърди, че те такова жуотну немъ, епа немъ. Факт е, че масата нераевисти очаквахме 0:0 преди мача и точно това се случи. Слочаенос, разбира се
Непринуден написа:

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 20 сеп 2025 17:57

Тая ваша маса защо не вземе да стане фенове на Локо Сф или Гъозтепе и да вземете да спрете с глупостите.

Върни се в “Левски”