Много добре знам, че и Олимпиакос спечелиха ШЛ за младежи преди година - 2024-та. Къде ги виждаш в ШЛ? Просто Левски игра изключително импотентно в атака.
Дано се продаде Марин, че с парите да се погасят дълговете към НАП. Това момче повече пречи, отколкото да помага.
ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Последна промяна от Halo на 21 авг 2025 23:55, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
Сангаре това, Сангаре онова. Сангаре, Сангаре, Сангаре...
Тоз го изкарахте нЕкъф Тиери Анри ли, Лаказет ли, Леао ли... Споменавам ги щот са черни кат него.
Сангаре е един головодник, който пада от вятъра. Но ние сме толкоз зле, че сме вперили влажни погледи в него и палим свещи за неговото здраве.
Малииийй...
Тоз го изкарахте нЕкъф Тиери Анри ли, Лаказет ли, Леао ли... Споменавам ги щот са черни кат него.
Сангаре е един головодник, който пада от вятъра. Но ние сме толкоз зле, че сме вперили влажни погледи в него и палим свещи за неговото здраве.
Малииийй...
Последна промяна от blue avalanche на 21 авг 2025 23:57, променено общо 2 пъти.
за титла е много много рано да отваряме дума.
Все пак сме играли с всички най-слаби отбори в лигата тая година, плюс това сме гостували само веднъж.
Колектива го има, желанието също, но нивата е мнооого дълга и съвсем в началото.
Ако до зимата сме на 3 до 5 точки от Лудогорец, тогава може и да си отворим устата за нещо подобно.
Все пак сме играли с всички най-слаби отбори в лигата тая година, плюс това сме гостували само веднъж.
Колектива го има, желанието също, но нивата е мнооого дълга и съвсем в началото.
Ако до зимата сме на 3 до 5 точки от Лудогорец, тогава може и да си отворим устата за нещо подобно.
Ами без него, по-зле или не мислиш така?
blue avalanche написа:Сангаре това, Сангаре онова. Савгаре, Сангаре, Сангаре...
Тоз го изкарахте нЕкъф Тиери Анри ли, Лаказет ли, Леао ли... Споменавам ги щот са чепни
никакъв такъв не сме го изкарали, просто констатираме, че с него отбора игра по-добре
Трудно ли е да се проумее или във всичко трябва да се вкарват крайности?
Как да оценим Рупанов, като никой не му центрира една топка за глава. В това му е силата. Сангаре ги бори, но само това прави. Нито удар, нито удар с глава. На нивото на оня рогач Амос Юга е.
blue avalanche написа:Сангаре това, Сангаре онова. Сангаре, Сангаре, Сангаре...
Малииийй...
Върши много повече работа от Рупанов, пак казвам, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- blue avalanche
- Контакти:
helic написа:blue avalanche написа:Сангаре това, Сангаре онова. Савгаре, Сангаре, Сангаре...
Тоз го изкарахте нЕкъф Тиери Анри ли, Лаказет ли, Леао ли... Споменавам ги щот са чепни
никакъв такъв не сме го изкарали, просто констатираме, че с него отбора игра по-добре
Срещу кого сме играли по-добре? Срещу Алкмаар? Срещу Брага? Или нЕкви изплющяци като Сабах?
blue avalanche написа:helic написа:blue avalanche написа:Сангаре това, Сангаре онова. Савгаре, Сангаре, Сангаре...
Срещу кого сме играли по-добре? Срещу Алкмаар? Срещу Брага? Или нЕкви изплющяци като Сабах?
по-добре от днес играхме и срещу Брага, и срещу Сабах, и срещу евреите
Halo написа:Как да оценим Рупанов, като никой не му центрира една топка за глава. В това му е силата. Сангаре ги бори, но само това прави. Нито удар, нито удар с глава. На нивото на оня рогач Амос Юга е.
Сангаре не ми е любимец, даже никак, ама все пак нека бъдем обективни - гола срещу евреите не го ли вкара с глава?
Сангаре прави нещо, което в съвременния футбол е доста важно - освобождава пространства за съотборниците си. Това му е ролята в тактиката на Веласкес
Той ако имаше удар, нямаше изобщо да се подвизава при нас