Въобще не е вярно , че сме играли слабо.
Играхме си обичайното.
Просто обичайното е един сух футбол с пасове "на сигурно".
Браво на Рупанов
Да натискат за формата на Сула , че май той , а не Рилдо ще е футболиста който чакахме.
ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: ЛК: Левски (София) - Сабах, Четвъртък от 21:00 часа
LoveAndPeace написа:Въобще не е вярно , че сме играли слабо.
Играхме си обичайното.
Браво на Рупанов
Да натискат за формата на Сула , че май той , а не Рилдо ще е футболиста който чакахме.
Рилдо сигурно и майка му не го чака. Това е едно от най-големите ментета попадали в този отбор. Наистина не мога да си представя, че някой го е скаутвал. А ако е така, то трябва незабавно да си намери друга работа!
Muaddib написа:Веласкес да не е Гуардиола , как да ги НАКАРА да вкарат, когато качествата им са лимитирани? Експертизата е на път да похаби треньора, като не му взимат качествени футболисти.
Този Левски извлича максимума от тези играчи, а защо са толкова зле , трябва да попитаме "Екпертизата" и тяхната галактическа селекционна политика.
Литекс привлекоха Годой за 1,5 мил евра. Сума, която Палмите бяха осигурили около мачовете с Апоел. Подозирам, че е говорено с него. Защо не е в Левски? Ако е поискал голяма заплата - окей. В Литекс сигурно ще му я дават, но ако личните му условия не са били непоносими за нас, Сираков и Боримиров заслужават тричане.
Рупанов категорично влиза във форма и съм мега щастлив за него. Браво! Струва ми се, че е доста притеснен и Петков адски много му помага да се нагоди към тегавата обстановка при нас.
Асен Митков заслужава повече минути, въпреки, че ми скъсА нервите вчера.
Ако сме без Кирилов и Костадинов на реванша, на 99% съм сигурен, че ще отпаднем. Димитров вчера игра на инжекции и също е под въпрос.
Под радарите минава Сула, който ако влезе във форма, ще е един от играчите на сезона.
Рилдо е тотално разочарование, а грешката на Бала можеше да струва скъпо, дори си мисля, че отпадахме още снощи при 0:1 за тях.
Колкото и да ме е срам да си го призная, защото януари бях убеден, че Веласкес няма да издържи даже до Великден, ст. треньорът на Левски е единствения светъл лъч. Склонен съм да му се доверя на всичко прави и казва. Впрочем, Хулио започва да схваща в кой точно клуб е попаднал.
Още не сме се класирали. Ако играем така и на реванша, ще продължим.
САМО ЛЕВСКИ !
Може ли само 3 неща към мнението ти, което подкрепям изцяло
- една корекция (уточнение) - Палмите не са дали нищо, просто са скапани селяци, правещи си пиар на наш гръб, и пускат съобщения за ланския сняг - ето от техния сайт - https://palmssport.bg/news/fenomenalen- ... ya-sponsor:
Дни преди победата, която класира „сините“ за втория предварителен кръг на турнира Лига Европа, отборът получи последния транш от един милион и сто хиляди лева безвъзмездна финансова подкрепа от собствениците на генералния спонсор на клуба Мило Борисов и Роси МакКий. Целевото финансиране беше договорено още 2024 г. и е предназначено за трансфери и подсилване на тима, като цялата сума е в размер на 3 млн. лева.
така достатъчно ясно ли е - не сме имали пари и Палмите са дали 3 милиона за селекция в последните 2 години (т.е. онези 3 милиона за трансфери, дето адвокатчето ги обяви миналата година) - толкова за финансовата стабилност в Левски и шизофреничения модел на скъсан Башица с гол. г.з :oops: Иначе казано, ние готови пари за Годой не сме имали, нямаме и няма и да имаме, освен ако не влезем в групи (дано)
- Кирилов беше най-слабият снощи - идея нямам как можеше да е толквоа слаб, реално играхме с 10 души (май само Бала се оказа по-голямо дърво сноши)
- АсАнчо (за мен) е изключително лимитиран играч и става макс за резерва. Като добавим и контузиите му, направо си е съсипия
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Muaddib написа:Веласкес да не е Гуардиола , как да ги НАКАРА да вкарат, когато качествата им са лимитирани? Експертизата е на път да похаби треньора, като не му взимат качествени футболисти.
Този Левски извлича максимума от тези играчи, а защо са толкова зле , трябва да попитаме "Екпертизата" и тяхната галактическа селекционна политика.
Литекс привлекоха Годой за 1,5 мил евра. Сума, която Палмите бяха осигурили около мачовете с Апоел. Подозирам, че е говорено с него. Защо не е в Левски? Ако е поискал голяма заплата - окей. В Литекс сигурно ще му я дават, но ако личните му условия не са били непоносими за нас, Сираков и Боримиров заслужават тричане.
Рупанов категорично влиза във форма и съм мега щастлив за него. Браво! Струва ми се, че е доста притеснен и Петков адски много му помага да се нагоди към тегавата обстановка при нас.
Асен Митков заслужава повече минути, въпреки, че ми скъсА нервите вчера.
Ако сме без Кирилов и Костадинов на реванша, на 99% съм сигурен, че ще отпаднем. Димитров вчера игра на инжекции и също е под въпрос.
Под радарите минава Сула, който ако влезе във форма, ще е един от играчите на сезона.
Рилдо е тотално разочарование, а грешката на Бала можеше да струва скъпо, дори си мисля, че отпадахме още снощи при 0:1 за тях.
Колкото и да ме е срам да си го призная, защото януари бях убеден, че Веласкес няма да издържи даже до Великден, ст. треньорът на Левски е единствения светъл лъч. Склонен съм да му се доверя на всичко прави и казва. Впрочем, Хулио започва да схваща в кой точно клуб е попаднал.
Още не сме се класирали. Ако играем така и на реванша, ще продължим.
САМО ЛЕВСКИ !
Може ли само 3 неща към мнението ти, което подкрепям изцяло
- една корекция (уточнение) - Палмите не са дали нищо, просто са скапани селяци, правещи си пиар на наш гръб, и пускат съобщения за ланския сняг - ето от техния сайт - https://palmssport.bg/news/fenomenalen- ... ya-sponsor:Дни преди победата, която класира „сините“ за втория предварителен кръг на турнира Лига Европа, отборът получи последния транш от един милион и сто хиляди лева безвъзмездна финансова подкрепа от собствениците на генералния спонсор на клуба Мило Борисов и Роси МакКий. Целевото финансиране беше договорено още 2024 г. и е предназначено за трансфери и подсилване на тима, като цялата сума е в размер на 3 млн. лева.
така достатъчно ясно ли е - не сме имали пари и Палмите са дали 3 милиона за селекция в последните 2 години (т.е. онези 3 милиона за трансфери, дето адвокатчето ги обяви миналата година) - толкова за финансовата стабилност в Левски и шизофреничения модел на скъсан Башица с гол. г.з :oops: Иначе казано, ние готови пари за Годой не сме имали, нямаме и няма и да имаме, освен ако не влезем в групи (дано)
- Кирилов беше най-слабият снощи - идея нямам как можеше да е толквоа слаб, реално играхме с 10 души (май само Бала се оказа по-голямо дърво сноши)
- АсАнчо (за мен) е изключително лимитиран играч и става макс за резерва. Като добавим и контузиите му, направо си е съсипия
Веласкес каза, че Ради е бил с вирус и е повръщал на почивката. Всеки може да се разболее.
olfix написа: Веласкес каза, че Ради е бил с вирус и е повръщал на почивката. Всеки може да се разболее.
Може, не споря - тогава защо изобщо е играл? Не че Фабиен е някаква алтернатива, поне на този етап :oops: Факт е, че въпреки всичките ми резерви към него, като треньор на средняци и изпадащи, Веласкес се справя с наличното и без да мрънка - може пък просто ние още да не можем да свикнем с мисълта, че сме средняк с проблясъци и славна история, а той да го е разбрал и да се е нагодил към реалността? Дано отстраним Сабах, ако ще да е с катеначо и лежане 60 минути в Баку - и точките, и парите са ни по-важни от красивата игра, а и тези, с атомното си нападение, не ни вкараха, което също е факт!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- LoveAndPeace
- Контакти:
tmanolov написа:- Кирилов беше най-слабият снощи - идея нямам как можеше да е толквоа слаб, реално играхме с 10 души (май само Бала се оказа по-голямо дърво сноши)
:lol: :lol: И аз искам Кингс Кангва и Лукас Вентура в пакет :lol: ама сме скъсани.
Ние сме скъсани за Пинеда/Салидо , че какво остава за други
В отбора играят играчи, които искат да играят в него и го правят на макс. За мен разкарването на Ек Джемили и после на Колев, който си позволи да коментира вътрешни неща са най-силните трансфери. След това точно Сула е играча, който може да промени коренно офанзивната част на играта, казано просто с качествени пасове в последната трета на игрището. И накрая, Асен Митков играе на най-трудната позиция във футбола и е на 20 год. Няма нито едно силно, но и нито едно слабо качество, кой както иска да го разбира. Аз мисля, че е достъпно добър за нашето ниво халф и то в момента, с надежда и да вдигне 20-30%. Проблеми с позиционирането има и е напълно логично с оглед на наличния му опит.
Последна промяна от drvasko98 на 08 авг 2025 11:11, променено общо 1 път.
- darkblue67
- Контакти:
olfix написа:LoveAndPeace написа:Въобще не е вярно , че сме играли слабо.
Играхме си обичайното.
Браво на Рупанов
Рилдо сигурно и майка му не го чака. Това е едно от най-големите ментета попадали в този отбор. Наистина не мога да си представя, че някой го е скаутвал. А ако е така, то трябва незабавно да си намери друга работа!
Дайте му поне още малко време. И Търдин го бяхте определили в началото като менте, а сега го хвалите.
Левскари САБАХлем как е настроението!!!
Успех с победа и в реванша!!!
Успех с победа и в реванша!!!
darkblue67 написа:olfix написа:LoveAndPeace написа:Въобще не е вярно , че сме играли слабо.
Играхме си обичайното.
Браво на Рупанов
Дайте му поне още малко време. И Търдин го бяхте определили в началото като менте, а сега го хвалите.
Аз не говоря даже за ефективност при него. Говоря за позициониране, обработване на топката, поглед. Всичко това е пълна катастрофа. Това или го имаш, или го нямаш. Виж Сула-там всичко е футбол, независимо, че е дебел в момента:)