tmanolov написа:Мда, г.з. затваря усти, или казано по народному - с г.з. си яйца троши. Мачкай, Насе, всичко е точно - дай му една уредена победа ма бъдещия син припок и всичко е шеС.
Виж, Хондара вече сравнява делиорманската далавера с епопеята срешу маляките - ово е стандарт, Насе, мачкаааааай - теб обичам и желая, с г.з. до края….
П.С. Като гледам ква обироция направиха лас Палмас в магазините в събота, а основното им мото е, че се кефят, че още са в А група, и сравня с нас. Ами не е много весело. 65 евро беше оригиналната детска тениска, 29 евро дадох за шал и шапка. А можеше да ги дам за Левски, ама… айде, няма да се нервя, отивам на плаж
Всеки си има право на мнение, ти си имаш своето мнение, аз си имам моето. Поне прочете ли тов а,което съм написал . Става дума за организация на играта. . За мен това е модела към който трябва да се стремим - да играем организирано . По начин ,който е сходен с играта ,която играят отборите от долната половина на таблицата в Примиера .
Относно цените на брандираните тениски . Точно преди 1 година спорихме с теб на тази тема . Та сега се увери със собствените си очи.