efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот W84me » 04 ное 2024 19:36

vlong написа:На кокошките им свърши късметлийската серия,появи се липса на малшанс

Адски слаби за пореден път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 04 ное 2024 19:58

Бе то целият ни футбол е една голяма смешка... :)
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 ное 2024 20:24

koisa написа:Въобще не трябва да разчитаме на даването на дузпи... Срещу такива отбори се играе максимално мобилизирано, както те играят срещу нас. Излизаш, размазваш ги и си тръгваш с победата. Както се случи с цска 1948... Разбирам да са една-две класи над нас, че да ревем за някакви дузпи, картони, нарушения, тъчове и корнери. Безсмислени оправдания, с които да отместим вниманието от проблемите в нашия клуб и отбор. Адски много започнахме да приличаме на онези, те така като загубят и първата им работа е да си намерят външен виновник за загубата и проблемите.

Абсолютно. Само дето ние сме по-зле - още преди да започне мача, като се обяви съдията и воят започва. Не знам как е по другите левскарски форуми и групи, но тук е станало нетърпимо направо. Сигурно 80% (или поне така се усеща) от постовете са вой срещу съдията, коментаторите, световното положение...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 ное 2024 21:26

Айде бе,всички фен форуми са така,ама не,нихилистите само при Левски било така.
Не съм влизал в оранджави форум(опази ме Боже),но едва ли там има такива кавалски изказвания
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 ное 2024 22:44

vlong написа:Айде бе,всички фен форуми са така,ама не,нихилистите само при Левски било така.
Не съм влизал в оранджави форум(опази ме Боже),но едва ли там има такива кавалски изказвания

След напускането на ГГ ентусиазЪмЪт им изчезна.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 04 ное 2024 23:07

Черно море - Варна като Ботев - Пловдив традиционно играят срещу Левски като всеки бивш армейски отбор. С Илиан Илиев придобиха ново качество - играят твърдо, с много тичане и себераздаване, и ако на някоя от чуждестанните им звезди върже, ни бият. Ако и ние играем със същия плам, нещата са на кантар, макар че ми се иска да вярвам, че имаме по-добри изпълнители и ще надделеем.

Липсва само съдията - едно е да играеш нахъсано - да го наречем със спортна злоба, че да е по-изискано, друго е да играеш озверено - с прекомерна агресия - да го кажем по така. Във втория случай съдията решава мача. Така и стана. Не клип - целият мач да пуснат - все тая. Първо - тук няма критерии за твърда и за груба игра. Има само за твърда и брутално-свирепа без ясни очертания. Така че всеки съдия според предпочитанията си свири и за пред вишестоящите е прав, защото за тях той си следва критериите. В нашия случай не може да се каже, че каквото за едните, такова и за другите, защото това, което за едните се свири, за другите -не, но и обратно. И печели който започне да рита от първата минута и рита до последната ...а нашите съдии в това време обясняват и възпитават. Те не са съдии, а лектори по правилник, тълкуванията му и възпитателната му функция.
И все пак Картаген ще бъде разрушен и за нас ще дойде Видовден. Само Левски и вяра в него! А и на "Картаген трябва да бъде разрушен" на Катон ние си имаме вече "Сираков трябва да бъде низвергнат".
Последна промяна от Странджата на 04 ное 2024 23:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 ное 2024 23:08

vlong написа:Айде бе,всички фен форуми са така,ама не,нихилистите само при Левски било така.

Сори, ама кавалски е воя.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 ное 2024 23:47

tiamat написа:
koisa написа:Въобще не трябва да разчитаме на даването на дузпи... Срещу такива отбори се играе максимално мобилизирано, както те играят срещу нас. Излизаш, размазваш ги и си тръгваш с победата. Както се случи с цска 1948... Разбирам да са една-две класи над нас, че да ревем за някакви дузпи, картони, нарушения, тъчове и корнери. Безсмислени оправдания, с които да отместим вниманието от проблемите в нашия клуб и отбор. Адски много започнахме да приличаме на онези, те така като загубят и първата им работа е да си намерят външен виновник за загубата и проблемите.

Абсолютно. Само дето ние сме по-зле - още преди да започне мача, като се обяви съдията и воят започва. Не знам как е по другите левскарски форуми и групи, но тук е станало нетърпимо направо. Сигурно 80% (или поне така се усеща) от постовете са вой срещу съдията, коментаторите, световното положение...

Ама че си глупава. Толкова неправоверно мнение. Най-вероятно си припок. Сега ще те анатемосат най-вероятно. Да, имаше червен картон и несвирена дузпа. Но за мен по-важните въпроси са какво се направи с 22 милиона лева от селекция и защо Генчо (вече така ще го наричам) беше избран за тренер. А треньор като Илиев е чудовищен срам да е национален треньор. По-нас*ан специалист з от него не съм виждал. Поведе и почва да клати. Но Генчо първото излезе със същата мисъл - да чакали. "Левски" не чакали, Генчо. "Левски" мачка. Излез, както второто, вкарай им два гола първото и после чакали.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 ное 2024 23:53

tiamat написа:Абсолютно. Само дето ние сме по-зле - още преди да започне мача, като се обяви съдията и воят започва. Не знам как е по другите левскарски форуми и групи, но тук е станало нетърпимо направо. Сигурно 80% (или поне така се усеща) от постовете са вой срещу съдията, коментаторите, световното положение...

Ти мача гледа ли? А клипа гледа ли? Като на клипа не е всичко.
След като от началото на първенството не са ти дали 5 дузпи, като поне две от тях са решаващи за изхода на мача срещу пряк съперник за титлата или второто място вече, не може да гледаш като теле и да викаш - ми квото, такова. Като има повод да се коментира съдията, ще се коментира. Част от играта е. От мръсната игра която се играе срещу нас.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 ное 2024 00:15

Какво значи да не разчитаме? Срещу втори съперник от претендентите за титлата ни режат с неотсъдена дузпа. Да си траем ли? Отделно в този мач съдията се изгаври с Левски. Не може да сравняваш мача с Числото в което се игра футбол и ръгбито, което гледахме във Варна. Почти всяка атака след центъра завършваше с яка балтия. Половината свирени, половината не. Морето има към 30 отсъдени нарушения и още толкова неотсъдени. Левски също се включи в един момент в надритването, но смятай - към 50 фала по 20 загубени секунди за какво иде реч. Отделно още толкова тъчове и цели пет влизания на мед. екипи за зеленяците плюс един за Левски. Ми то топката в този мач не е била в игра и 40 мин. Да не говорим, че съдията правилото, че вратаря може да държи топката не повече от 6 секунди май го е пропуснал в лекциите. Вижда се накрая Пацо Тигъра хванал топката и 15 секунди си я държи и се разхожда из нак. поле, а нарушение не се свири.
При това положение какво трябва да направим? Че то и Барса и Ливърпул да дойдат и да се пусне такава корида срещу тях без санкция и те няма да покажат нищо. Това беше черешката на антифутбола на джуджето Герой за Ирландия.

Върни се в “Левски”