ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: ЛК: Левски - Шкупи (реванш) 03/08/23 - четвъртък от 20:00

Мнениеот noo » 04 авг 2023 08:29

mikata написа:Андреев ни измъкна в този мач, явно Локото са слаби и малко се заблудихме.

Днес играхме за да продължим. А, че на този етап Локото са слаби няма спор.
Що-годе до 75-та минута тактиката ни бе супер. Проблемите дойдоха в последните минути, но успяхме да се справим.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 авг 2023 08:57

Винаги става така,когато се подведеш по играта на по-слабия.Убиват ти ентусиазма с шмекеруваме и накрая те приспиват и ,ако нямаш късмет с две положения те матират.Така беше и срещу Хамрун плюс великия рефер.Единствената такава ситуация в историята и то срещу нас,и то без Вар.
Слаб мач,имат си някои оправдания.Сега сутринта вече ми е минало,Прощавам им.
Срещу Локо пак на върха, дано да са.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 авг 2023 08:58

Някои хора от А сектор също донесоха глоба за отбора, тъй като не си седяха на местата, а блокираха стълбите. ЦСКА-София беше глобен с 12 000 евро след мача с Базел поради тази причина.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 авг 2023 09:04

Явно Уефата не ги брои много за живи тези предварителни кръгове. Няма ВАР, ние и шиптърите трябваше да играем с резервните си екипи. Отделно имената на нашите бяха на кирилица. Допускат се мачове на картофени ниви. Едни се наказват за най-малкото, на други им се разминава. :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 авг 2023 09:29

vlong написа:Винаги става така,когато се подведеш по играта на по-слабия.Убиват ти ентусиазма с шмекеруваме и накрая те приспиват и ,ако нямаш късмет с две положения те матират.Така беше и срещу Хамрун плюс великия рефер.Единствената такава ситуация в историята и то срещу нас,и то без Вар.
Слаб мач,имат си някои оправдания.Сега сутринта вече ми е минало,Прощавам им.
Срещу Локо пак на върха, дано да са.

Съгласен съм, но има и друго. Тези бразилчета играят по "махленски" на к'вот стане. Те нямат класа и мотивация да играят цял сезон мач след мач за победа. Разбира се на 35 градуса също е много трудно. Съставът също беше сравнително дебалансиран (Джемили се загуби напълно в тая схема) и от всичко това пострада играта. Срещу евреите подобен мач "да продължим" бих го приел, но тия бяха много слаби. Както да е, взети са две победи, трябва да се направят точните изводи. Срещу евреите за мен шансовете ни са нищожни.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 авг 2023 09:29

teerr написа:Защо играем в осем часа?

Деба и шибаното ръководство. Тоя Раев мама му мръсна. В 8 ще играем. С Мъри и Иво щяхме да играем в 20:15!
110 години любов!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 авг 2023 09:30

boglev написа:Б започнаха страхотно и после що им бяха тия скандирания
Накрая бомби, бой в сектора, излизане на част от хората

Иначе за мача, важното е, че продължихме, въпреки няколкото положения на албанчетата

Един път и аз да съм 100% съгласен с теб - прекрасен сектор Б в началото и такова осиране в края....

Иначе явно остаряваме, а и атмосферата на стадиона е доста тежка - нищо общо с мача с маляките преди година, ама нищо
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 04 авг 2023 09:32

Малоумниците от секБтор си показаха номерцата. Нямат капка жал към клуба и останалите левскари. СРАМ СТЕ! СРАМ!
Сега ще изкарат метналия бомбичките пришълец, привърженик на друг отбор, ама репертоара с лъжи им се изтърка вече. По-добре е да играем със затворен секБтор. Ползите от него са по-малко от вредите, които нанасят тези профани на Левски!

Колкото до мача, ами много слаби бяхме. Слаби и страхливи.
Добре, че на вратата не беше продажният татин Кольо, защото и от тези можеше да отпаднем.
Браво на Андреев! Спокойствие и увереност от един все още хлапак на вратата.
Прекрасен гол на Петков. Има много рязък и отсечен удар. Това му оръжие влезе в употреба в много точен и сладък момент срещу противните шиптъри.
Съдията беше гола вода. На едно от повторениеята се видя, че през първото полувреме при наш удар шиптър изби топката с ръка. Топката летеше по посока на вратата. Това си е дузпа по всички правила.
Дано излъжем някак и израелците :twisted: Играем ли обаче, както срещу шиптърите сме обречени на неуспех.

Само Левски :!:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 авг 2023 09:34

noo написа:Днес в сравнение от мача с Локо, отборът бе дръпнат поне 15 метра назад. Затова и мачът бе тегав. Но крайната цел бе постигната - продължаваме напред.
Преди няколко дни имахме спор във форума за Андреев. Днес в решаващите моменти се представи отлично. Интересно ми е къде ли са тия разбирачи за да го коментират.

Тук са - никога не се крия, освен ако пак не съм баннат за неследване на партийната линия :lol: Много добри спасявания на Пламен, явно и Б го окуражиха с виковете в началото - дано играе все така и да ме опровергава. Млад е, има тази възможност и дори бих казал лукса, даму се прощават някои грешки, като например тези в предишния мач с шиптърите. Но късметът е до време - справка, едни други отбори
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 авг 2023 09:35

Нищо чудно вярно да кажат пак, че някой им пречи. Сигурно ще обвинят Наско Сираков за бомбите, но и него ли ще набедят за виновен, след като пяха една псен, която със сигурност донесе глоба в първата среща, да видим дали и сега ще е така. :oops:

Върни се в “Левски”