ТРАГЕДИЯ са , тра-ге-ди-я!!!
Онези изолираните в Бояна , ще ги сдъвкат и изплюят
Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Един за всички, всички за Левски! 01.03 | 14:15ч.
Kotooshu написа:modor написа:Някой знае какво е положението на Паулиньо? Изведоха го с линейка от стадиона.
Бях във В , медицинските лица се суетяха доста дълго около Павката .... май не са хич добре нещата
https://images.webcafe.bg/2019/09/16/fury/618x396.jpg
Ей такова му е положението
ralka_levskarka написа:Eminem написа:Шибани некадърници! По-добре да играят юноши. Хората отделят от мизерните си заплати и пенсии, а те да играят по този начин. ВЪН!
2-3 мача и тях ще ги почнат. Искаш ли да ти извадя коментарите за Юруков и Найденов след мача с ЧМ?
Днес Лозев беше точно толкова не адекватен в защита колкото Найденов или айде почти толкова. И съм склонен да смятам, че вината не е само в играчите.
Kotooshu написа:modor написа:Някой знае какво е положението на Паулиньо? Изведоха го с линейка от стадиона.
Бях във В , медицинските лица се суетяха доста дълго около Павката .... май не са хич добре нещата
Кубрат срещу румънеца получи същата контузия и доигра мача.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Преди като паднем, оранжевите налазваха нашия форум да злорадстват. Днес определено се чувстват гузни , хем защото паднаха вчера, хем защото разбраха, че онова 0:0 показа, че и двата отбора са кръгли нули.
18млн. бюджет на Левски срещу 2,5млн.на Славия с един чужденец в състава 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Corwin написа:ВСЕКИ ПРАВИ, КАКВОТО МОЖЕ, И НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ ДЪРЖИ НА НЯКАКЪВ СТАНДАРТ, КОЙТО ВИЕ СТЕ СИ РЕШИЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ! Един може да даде 500 лв. дарение, друг може да си купи карта, трети може да отдели пари да иде на един мач, някой може да си позволи и трите. Някой може да не иска да дава. Но НЕ СЕ ВИЕ ТЕЗИ, КОИТО ДА ДЪРЖИТЕ СМЕТКА на левскарите точно колко могат и искат да дадат.
Абсолютно точно.
Славия като цяло просто не ни разреши да играем. Не че те бяха нещо особено, но не се отпуснаха и това беше достатъчно... Слаби сме, това е положението.
vvessel написа:Преди като паднем, оранжевите налазваха нашия форум да злорадстват. Днес определено се чувстват гузни , хем защото паднаха вчера, хем защото разбраха, че онова 0:0 показа, че и двата отбора са кръгли нули.
Прозрял си! Евалла, брато! И съвсем по темата е! И сигурно ти действа успокояващо - и другите са слаби! Слаби сме, всички сме слаби - мен това не ме дразни, за такива пари - толкова! Дразни ме безхаберието - хората идват и ти плащат заплатата, пълнят стадиона, живеят с отбора и проблемите му, а ти дори не изпотяваш фланелката като хората! Това е ужасното, другото е просто проза!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Няма смисъл да сравнявате бюджетите на двата отбора. Уотфорд сигурно имат 10 пъти по-малък бюджет от Ливърпул, Хетафе от Барселона и т.н. Не е проблема в парите, а на кой ги даваш.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема