koisa написа:alexdb написа:W84me написа:Гледах пак повторението - чиста дузпа срещу плажния футболист - Паулиньо. Естествено няма кой да я свири, честно казано, на такъв некадърник и аз не бих я свирил. Не можеш да разбереш дали просто се спъва в топката или го събарят.
Ми чиста дузпа, ама спестена. Срещу Ботев Пд пак същото. При Х в Търново пък имаше две спестени. После съдиите не правили подпорки на Каузата и не им осигурявали комфорта. Аз този сезон имам спомен да са ни свирили една дузпа още в първия кръг срещу Дунав и това беше. За справка на днешния ни противник са дали пет (може и повече да са ако някоя са изпуснали).
Като знаем, че трудно ни дават дузпи, да бием с игра, ама то играта по я нямаше от дузпата... Е, как ще стане работата тогава? Да се молим на дузпа, че да направим един точен удар за цял мач (ако оцелим вратата).

Виж не споря за играта. Не ми харесва. Но причините затова са много. А то и няма отбор в света който от 20 мача и 20-те да е на ниво. Все има закучване и т.н. И точно там идва съдийския фактор. Едно е да те подпре в закучени мачове и друго да те пореже. И тези малки детайли решават много неща.
Иначе виж, че сме се докарали дотам, че ние нямаме боеспособни смени. Какво да се коментира тогава. 11 играча и да искат не могат да изкарат цял сезон и да са на ниво. Ама като няма, няма. Не знам защо сме взимали играчи като Насиру, Здравко, Чандъра. За последните двама не знам, че те не ги и пускат, но Насируто просто дразни. Днес тоя пич за 20 мин. няма едно нормално отиграване. Вярно, за някои футболисти трябва по-голям период на адаптация, ама да не можеш да си спреш топката, да не можеш да подадеш на 5 метра или като биеш към вратата топката да излиза в тъч поне на мен ми идва малко в повече.