efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот alexdb » 15 дек 2019 19:53

W84me написа:Гледах пак повторението - чиста дузпа срещу плажния футболист - Паулиньо. Естествено няма кой да я свири, честно казано, на такъв некадърник и аз не бих я свирил. Не можеш да разбереш дали просто се спъва в топката или го събарят.

Ми чиста дузпа, ама спестена. Срещу Ботев Пд пак същото. При Х в Търново пък имаше две спестени. После съдиите не правили подпорки на Каузата и не им осигурявали комфорта. Аз този сезон имам спомен да са ни свирили една дузпа още в първия кръг срещу Дунав и това беше. За справка на днешния ни противник са дали пет (може и повече да са ако някоя са изпуснали).

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 дек 2019 19:55

realitybites написа:С тоя червен картон Хубси може да затвори мача при 0:0, както малцина други умеят. :)

:lol:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 дек 2019 20:15

alexdb написа:
W84me написа:Гледах пак повторението - чиста дузпа срещу плажния футболист - Паулиньо. Естествено няма кой да я свири, честно казано, на такъв некадърник и аз не бих я свирил. Не можеш да разбереш дали просто се спъва в топката или го събарят.

Ми чиста дузпа, ама спестена. Срещу Ботев Пд пак същото. При Х в Търново пък имаше две спестени. После съдиите не правили подпорки на Каузата и не им осигурявали комфорта. Аз този сезон имам спомен да са ни свирили една дузпа още в първия кръг срещу Дунав и това беше. За справка на днешния ни противник са дали пет (може и повече да са ако някоя са изпуснали).

Като знаем, че трудно ни дават дузпи, да бием с игра, ама то играта по я нямаше от дузпата... Е, как ще стане работата тогава? Да се молим на дузпа, че да направим един точен удар за цял мач (ако оцелим вратата). :oops: :roll:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 дек 2019 20:18

Играчите на Локото играха с доста по-голямо желание, дори като останаха с човек по-малко... Докато нашите сякаш насила бяха на терена.
R.I.P.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 дек 2019 20:24

koisa написа:
alexdb написа:

Като знаем, че трудно ни дават дузпи, да бием с игра, ама то играта по я нямаше от дузпата... Е, как ще стане работата тогава? Да се молим на дузпа, че да направим един точен удар за цял мач (ако оцелим вратата). :oops: :roll:

Виж не споря за играта. Не ми харесва. Но причините затова са много. А то и няма отбор в света който от 20 мача и 20-те да е на ниво. Все има закучване и т.н. И точно там идва съдийския фактор. Едно е да те подпре в закучени мачове и друго да те пореже. И тези малки детайли решават много неща.
Иначе виж, че сме се докарали дотам, че ние нямаме боеспособни смени. Какво да се коментира тогава. 11 играча и да искат не могат да изкарат цял сезон и да са на ниво. Ама като няма, няма. Не знам защо сме взимали играчи като Насиру, Здравко, Чандъра. За последните двама не знам, че те не ги и пускат, но Насируто просто дразни. Днес тоя пич за 20 мин. няма едно нормално отиграване. Вярно, за някои футболисти трябва по-голям период на адаптация, ама да не можеш да си спреш топката, да не можеш да подадеш на 5 метра или като биеш към вратата топката да излиза в тъч поне на мен ми идва малко в повече.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 дек 2019 20:27

Нямаше дузпа за нас. Трябваше да има жълт за Пау. Ако има някакъв голям пропуск съдията, това е несвирен втори червен за Локо. Не помня кой разкара топката умишлено и имаше вече жълт.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 15 дек 2019 20:27

mark1926 написа:Този мач ще бъде решен от мотивацията на двата отбора и домакинския фактор! Ето каква е статистиката на Локомотив на стадион Локомотив... През сезона Пловдивския любимец има една загуба от Страсбург с 0-1 играейки с 10 човека 80 минути! Бяха победени Спартак Търнава с 2-0, ЦСКА-София с 1-0, равен с Ботев и Лудогорец, победи с 5-2 над Арда,Черно море с 1-0, Враца с 2-0, Славия с 3-1, Беров загуби с 3-0. Загуба от български отбор нямаме!

Нека запознаем синята общност с мотивацията, която ще има Локомотив! Ден преди мачът с вас сините ще се празнува Черно бялата Коледа, събота от 12 часа в Драматичния театър. Залата е за 500 човека, но ще има и 200-300 правостоящи,ще присъства целия отбор на Локомотив, ще се награди футболист на годината на любимецът на Пловдив, ще се промотира новия албум с 8 песни за Локомотив, цялата зала ще пее за своите Любимци, призовавайки ги да се раздадат на терена на следващия ден! Ето видео как протича една Черно-бяла Коледа, но тази в събота ще е първата , на която ще празнуваме КУПА И МЕДАЛИ, ще е нещо велико!!! https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... tq8t_vNDax

Само чудо може да донесе побена на Левски! Но стадион Локомотив и неговите фенове не са създадени, за да творят чудеса за софийски отбори! Локомотив ще излене , за да направи мача на годината си, крайно мотивиран за битка и чест, за своята публика...

Прогнозата ми е, че Левски ще страда 90 минути в Пловдив...

ПОДИГРАВАЙТЕ МИ СЕ ПАК, нито едно твърдение не може да оборите, левскари, защото написаното на 11 декември вече не е твърдение, а неоспорим факт!

Весели празници! И до нови битки...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 дек 2019 20:55

koisa написа:
alexdb написа:

Паулиньо имаше цялото време на Света да влезе в наказателното и да вкара, той обаче се замота както винаги.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 дек 2019 21:16

mark1926 написа:
mark1926 написа:Този мач ще бъде решен от мотивацията на двата отбора и домакинския фактор! Ето каква е статистиката на Локомотив на стадион Локомотив... През сезона Пловдивския любимец има една загуба от Страсбург с 0-1 играейки с 10 човека 80 минути! Бяха победени Спартак Търнава с 2-0, ЦСКА-София с 1-0, равен с Ботев и Лудогорец, победи с 5-2 над Арда,Черно море с 1-0, Враца с 2-0, Славия с 3-1, Беров загуби с 3-0. Загуба от български отбор нямаме!

Нека запознаем синята общност с мотивацията, която ще има Локомотив! Ден преди мачът с вас сините ще се празнува Черно бялата Коледа, събота от 12 часа в Драматичния театър. Залата е за 500 човека, но ще има и 200-300 правостоящи,ще присъства целия отбор на Локомотив, ще се награди футболист на годината на любимецът на Пловдив, ще се промотира новия албум с 8 песни за Локомотив, цялата зала ще пее за своите Любимци, призовавайки ги да се раздадат на терена на следващия ден! Ето видео как протича една Черно-бяла Коледа, но тази в събота ще е първата , на която ще празнуваме КУПА И МЕДАЛИ, ще е нещо велико!!! https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... tq8t_vNDax

Само чудо може да донесе побена на Левски! Но стадион Локомотив и неговите фенове не са създадени, за да творят чудеса за софийски отбори! Локомотив ще излене , за да направи мача на годината си, крайно мотивиран за битка и чест, за своята публика...

Прогнозата ми е, че Левски ще страда 90 минути в Пловдив...

ПОДИГРАВАЙТЕ МИ СЕ ПАК, нито едно твърдение не може да оборите, левскари, защото написаното на 11 декември вече не е твърдение, а неоспорим факт!

Весели празници! И до нови битки...

Е нормално е да не ти схванем добре импродукционалната мисъл и, че за теб и вашето тимче мачът на годината е в Майнатаун да не загубите от Левски :lol: .

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 дек 2019 21:19

W84me написа:Паулиньо имаше цялото време на Света да влезе в наказателното и да вкара, той обаче се замота както винаги.

Бразилска му работа... Не знам защо, но много бразилски играчи търсят контакт да паднат за дузпа, а не да стрелят. В началото на мача пак можеше да пробие, но той реши да се удари в играч на Локото, за да изпроси пряк.
R.I.P.

Върни се в “Левски”