Славия - Левски | 21.09 | 20:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
22
11%
Х
30
16%
2
141
73%

Общо гласове: 193

drvasko98
Контакти:

Re: Славия - Левски | 21.09 | 20:00ч.

Мнениеот drvasko98 » 22 сеп 2019 11:28

blue avalanche написа:
vratar4eto написа: Седалките половината не бяха закачени, дори в частта която седяха по-мирни фенове имаше доста паднали, защото хората тръгваха да сядат.

Това някакво оправдание ли е?
Значи, ако една кола е отключена, аз ТРЯБВА да я открадна. Така ли?

Кражбата си е кражба, но я пробвай да кажеш на застрахователя, че колата ти не се заключва да видим каква цена ще ти даде.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 сеп 2019 11:30

drvasko98 написа:
blue avalanche написа:
vratar4eto написа: Седалките половината не бяха закачени, дори в частта която седяха по-мирни фенове имаше доста паднали, защото хората тръгваха да сядат.

Това някакво оправдание ли е?
Значи, ако една кола е отключена, аз ТРЯБВА да я открадна. Така ли?

Кражбата си е кражба, но я пробвай да кажеш на застрахователя, че колата ти не се заключва да видим каква цена ще ти даде.

С някакви адвокати на СЗ ли дискутирам тука?
Ако е така - кажете си направо. Хич да не се занимавам...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 сеп 2019 11:34

Приеми, че и аз като теб обичам да се заяждам, но го правя само с определен кръг потребители, но пък и няма да ги оставя на мира. И на тях им е все тая, но и на мен - също

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 сеп 2019 11:47

blue avalanche написа:
noo написа:След П.Колев емнахте и П. Хубчев. И то защо? Защото Левски почнаха да играят що-годе добре.

Никой не е "емнал" Хубчев, но нещо много бързо забравихте Ларнака, Берое, второто полувреме с Тирето, мъките срещу Ц.село и Етър...
Мога да добавя и първото полувреме срещу Славия, което си беше пълна нула...
Ако трябва да сме реални добрите моменти на отбора се броят на пръстите на едната ръка.

Е то не става с магическа пръчка отведнъж.
Нещата постепенно си идват на мястото.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 сеп 2019 12:10

blue avalanche написа:
noo написа:След П.Колев емнахте и П. Хубчев. И то защо? Защото Левски почнаха да играят що-годе добре.

Никой не е "емнал" Хубчев, но нещо много бързо забравихте Ларнака, Берое, второто полувреме с Тирето, мъките срещу Ц.село и Етър...
Ако трябва да сме реални добрите моменти на отбора се броят на пръстите на едната ръка.
Този, който смята, че мачовете ни трябва да почват още от съблекалнята с три-четири гола за нас, явно не си е избрал точния отбор.
Левски по времето на Пл. Николов, Кременлиев, Хубчев, Цветанов, Янков, Боримиров, Сираков (четвъртите в света), Ил.Илиев и т.н. имаше не малко неуспешни мачове, а ти искаш сегашният ни състав (на няколко месеца) да мачка всеки път и по възможност 90 минути. :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 сеп 2019 12:19

Сладка победа срещу корав съперник

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 сеп 2019 12:28

noo написа:
blue avalanche написа:

Този, който смята, че мачовете ни трябва да почват още от съблекалнята с три-четири гола за нас, явно не си е избрал точния отбор.
Левски по времето на Пл. Николов, Кременлиев, Хубчев, Цветанов, Янков, Боримиров, Сираков (четвъртите в света), Ил.Илиев и т.н. имаше не малко неуспешни мачове, а ти искаш сегашният ни състав (на няколко месеца) да мачка всеки път и по възможност 90 минути. :)

Само недей да препращаш към онзи отбор, защото онзи отбор за 3(ТРИ) сезона имаше 6 загуби. В шампионата.
"Неуспешни" мачове - да. Безидейни - не.
И П.Хубчев изобщо не е от калибъра на Г.Василев. Никога не е бил и никога няма да бъде. ;)

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 22 сеп 2019 12:38

Мача беше точно такъв, какъвто трябваше да бъде ! Точно когато белите балерини бяха почнали да ''умират'' един по един на терена и да се опитват да НЕ играят, точно тогава им го мушнахме. Нещастния боклук Урсула тъкмо беше извадил на показ циганското в себе си. Няма толкова умряло и жалко тимче като Славия ! Дебалата свиня, колкото е дебел, десет пъти повече е противен и гнусен. Скапан циркаджия.. А Урсула е най-противния футболист играл в България за много години напред.. Напълно заслужена победа !
Тиам за мен беше човека в този мач ! Щом дори Мартина направи някои отигравания, които си заслужават и се оказа няколко пъти на върха на атаката със завършващ удар, значи всичко е възможно :lol:
Робърта отново много подвижен, Стаси със страхотен гол и разбира се, браво на Нашименто. Хомс трупа минути и ще влезе в ритъм. Нещата изглеждат добре, но все още Хубчев трябва да се утвърждава. Лично аз все още не съм сигурен в него.

И за публиката : Не оправдавам трошенето, но когато години наред един мазен плондер си позволява да плюе и опетнява името на Левски във всеки удобен момент, то същия не би трябвало да очаква друга реакция, освен тази. Провокациите от страна на дебелия продължиха цяла седмица, а на такива селски тарикати като него доброто не действа. Морала и либерастията ходете да си ги мерите на запад. Там е модерно да си толерантен, да приемаш всичко, да ти пикаят в лицето, а ти да си мълчиш за да не засегнеш нечии права, защото всичко може да се приеме за дискриминация ! Отделно, не бях на мача, но съм склонен да вярвам на хората, които са били и казват, че седалките и без ''помощ'' са си били в окаян вид. Няма да се учудя, ако и това е била поредната провокация. Във всеки случай дебелия тумбак няма да е на минус, а напротив. Също така седалките в така наречения сектор В ми се виждат не повече от 2000 най-много. Ако наистина са били счупени над 850, тва означава, че половината сектор трябваше да е зейнал, а изобщо не се видя такова нещо.. Толкова за това. Само Левски !
Последна промяна от sinqkrepost1914 на 22 сеп 2019 12:55, променено общо 1 път.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 сеп 2019 12:48

Добра дума и за Каргас, доиграл мача...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 сеп 2019 12:50

sinqkrepost1914 написа:
И за публиката : Не оправдавам трошенето, но когато години наред един мазен плондер си позволява да плюе и опетнява името на Левски във всеки удобен момент, то същия не би трябвало да очаква друга реакция, освен тази. Провокациите от страна на дебелия продължиха цяла седмица, а на такива селски тарикати като него доброто не действа. Морала и либерастията ходете да си ги мерите на запад. Там е модерно да си толерантен, да приемаш всичко, да ти пикаят в лицето, а ти да си мълчиш за да не засегнеш нечии права, защото всичко може да се приеме за дискриминация ! Отделно, не бях на мача, но съм склонен да вярвам на хората, които са били и казват, че седалките и без ''помощ'' са си били в окаян вид. Няма да се учудя, ако и това е била поредната провокация. Във всеки случай дебелия тумбак няма да е на минус, а напротив. Също така седалките в така наречения сектор В ми се виждат не повече от 2000 най-много. Ако наистина са били счупени над 850, тва означава, че половината сектор трябваше да е зейнал, а изобщо не се видя такова нещо.. Толкова за това. Само Левски !

И сега, като потрошиха сектора, "мазния плондер" ще се промени ли? Ще се разчувства ли? Кой ще го отнесе? Стефанов или ПФК Левски?
Щом в Европа са толерасти и не ги харесваме, да се присъединим към Турция тогава. Там са от бабаит нагоре...
Тези вандалщини само на Овча купел ли стават? Или на наркоманите все някой им е виновен? Ако не е "плондера", ще е Гела, ако не е Гела, ще е Джуджето, ако не е Джуджето ще е някой друг...

Върни се в “Левски”