alexdb написа:
Ле-ле Мариани направил два мача и голЕм титан. Жалко, че май няма да можем да го видим пак във важните мачове брилятната му игра, като срещу АЕК например, където цял мач кажи-речи не се забеляза

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
alexdb написа:
Ле-ле Мариани направил два мача и голЕм титан. Жалко, че май няма да можем да го видим пак във важните мачове брилятната му игра, като срещу АЕК например, където цял мач кажи-речи не се забеляза
LM10 написа:Има какво още да се желае. Леко сме палави в защита и лесно пропускаме хубави положения за гол.
Радвам се, че не се излъгахме да купим Кр. Димитров и ТошкУ. Първият е посредствен защитник, а втория сигурно е избягал по-малко разстояние, отколкото аз изминах ходейки до стадиона.
Red_Neck написа:1, над 2,5 гола.
Red_Neck написа:Red_Neck написа:1, над 2,5 гола.
Честита победа.
Фиша си излезе, ... бях сигурен
Ботев изглеждаха крайно незаинтересовани от мача. Може би нямаха ден ....
Дали съдийството повлия на изхода от мача е въпрос на гледна точка. Според мен не - 1-цата си беше нарисувана, но е факт, че няколкото важни, спорни ситуации отидоха в една посока. Тези могат да се градят и за неотсъденото дърпане в началото на мача, и за симулацията на Паулиньо, и за поне 2 интервенции за ЧК (на Рейш и Зетя, ако не се лъжа), но на терена е важно какво е видял, как е тълкувал и какво е отсъдил съдията.
Много по-интересно е медийното отразяване на мача
Почти всички спорни ситуации липсват в репортажите (като в един мач за суперкупата), но пък има видеа със заглавия: "Пленено знаме в сектор А", "Скромна подкрепа за канарчетата на Герена", "Божинов на Герена", "Атакуваха автобуса на Ботев".
С влизането на г-н БоШков, медийната палачинка определено се обърна.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
И според мен са толкова... Към 4 500 - 5 000.mikata написа:4700 човека имало на мача вчера
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 113 госта