efbet Лига | Етър - Левски | 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
35
14%
Х
30
12%
2
178
73%

Общо гласове: 243

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Re: efbet Лига | Етър - Левски | 0:0 FT

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 22 юли 2019 14:50

Може би Хубчев въобще не трябваше да прави смени, тоя състав тъкмо се беше настроил, смените само объркаха нещата, всичко трябваше да се почва отначало. Не виждам на Здравко какво не му харесвате, та вчера той вероятно беше най-добрия, заедно със Стаси и Горанката направиха някои много добри отигравания... А че има нужда от ошлайфане, това важи за всички, независимо колко опитни са, никога не е късно да се подобриш в някакъв аспект...

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 22 юли 2019 20:12

Най-много ме притеснява играта на аржентинеца Мазаурек. Дано причината за слабата игра и ниското самочувствие да се крие , че му липсва физическа подготовка и адаптация към отбора. От него очаквах да направи няколко брилянтни извеждащи паса, малко игра един на един и т.н. Много надежди се възлагат на него, дано влезе по бързо в час.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 юли 2019 21:39

Играха си момчетата от Етър според възможностите. Не им се получи някъде да ни издебнат, но пък гол не пуснаха. Може да съжаляваме за изпуснатите три точки, но мисля че Етър все пак заслужи нещо в тоя мач, според мен справедлив резултат.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”