ППЛ / Левски (София) - ЦСКА-София (София) /1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ / Левски (София) - ЦСКА-София (София) / 24.02 / 13:00
Това което играхме днес срещу ловчанлии е нещо различно от футбол, но пък иначе ми е кеф, че ревът оранжавите предколедно.
miro_rz написа:Не видях нещо , което да ме накара да си помисля , че някой от двата отбора ще стане шампион !
Ще видиш по-следващият кръг

Ще пусна сълза за момчетата в Диема. В тяхна чест признавам, че този мач е завършил Х

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
vvessel написа:miro_rz написа:Не видях нещо , което да ме накара да си помисля , че някой от двата отбора ще стане шампион !
Твоя отбор като гледаш, виждаш ли го шампион?
Намери време и разгледай статистиката от 3те мача , толкова удари Левски нямат за послетните 10 мача !
-
Победителите не ги съдят, но аз съм малко разочарован.
Дори в близките 4-5 години, макар да бяхме потресващи, ако хванем някой от предишните ни състави, при този настоящ съперник и при така развил се мач... Качвахме ги поне на 3 +
Не знам дали стопяването на разликата с Лудогорец няма да ни изиграе кофти шега ...
Дори в близките 4-5 години, макар да бяхме потресващи, ако хванем някой от предишните ни състави, при този настоящ съперник и при така развил се мач... Качвахме ги поне на 3 +

Не знам дали стопяването на разликата с Лудогорец няма да ни изиграе кофти шега ...
Домусчиев не купи ли вече Диемите?
Какви са тия оранжеви полюции на тия пред микрофоните.
THE G.A.M.E написа:Победителите не ги съдят, но аз съм малко разочарован.
Дори в близките 4-5 години, макар да бяхме потресващи, ако хванем някой от предишните ни състави, при този настоящ съперник и при така развил се мач... Качвахме ги поне на 3 +![]()
4-5 години нямаме вратар.
miro_rz написа:vvessel написа:miro_rz написа:Не видях нещо , което да ме накара да си помисля , че някой от двата отбора ще стане шампион !
Твоя отбор като гледаш, виждаш ли го шампион?
Намери време и разгледай статистиката от 3те мача , толкова удари Левски нямат за послетните 10 мача !
И колко точки взехте от тях, че не се сещам.
КОй беше тоя де'т си шибна автогола, че да му гласувам за играч на мача. Начи мерси авансово.

-
Като за последно... Може да са наясно, че са пътници ...NOMER14 написа:Домусчиев не купи ли вече Диемите?