ППЛ: Септември (София) - Левски (София) /2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

1
19
11%
Х
45
25%
2
113
64%

Общо гласове: 177

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: ППЛ: Септември (София) - Левски (София) /2:2 FT

Мнениеот CaptainBertorelli » 05 дек 2018 21:35

reddevil80 написа:
sokoleto46 написа:Всички пишат,че ако Паулиньо беше подал на Обертан,резултатът щял да стане 1:3 ! Сигурни ли сте ? Ами ако беше пак греда ?
Бихте ли маркирали "пас към Обертан " за верен отговор = въпрос за 10 000 лева ?

Ако Паулиньо му е бе дал на време, Обертан щеше да има цялото време на света да я обработи, да си помисли и да реши дали ще минава вратаря и да я вкара или ще я бие от близко и отново да я вкара. Ако си мислиш, че Обертан би изтървал сам срещу вратаря, и действително това би се случило, то значи е време да окачва на пирона бутонките и да приключва с футбола.
Паулиньо трябва да бъде наказан, както и всички останали, които не играят отборно.

Мнение като страничен наблюдател. Според мен Стоянович не пуска Паулиньо по желание. Лятото четох, че сте отхвърлили прилични оферти за него. Имам чувството, че Русев е играл "всичко или нищо", като Паулиньо е бил част от всичкото. Играе за да бъде продаден, но рулетката се върти в друга посока.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 05 дек 2018 21:40

За мен лично на първо място ръководството има най-голяма вина за последния скандален месец, в който объркахме всичко що можахме да объркаме. Тия същите футболисти показаха не един и два пъти, че могат да играят качествен футбол и могат да побеждават, при това да побеждават с атрактивен футбол, който не случайно върна хората по стадионите - и на Герена, и в страната. Нещо се срина обаче и не мисля, че рязко са станали слаби - или са нарочили Славиша след като им е чел конско и му правят номер, или има някакви проблеми с парите, или някакви други проблеми по оста ръководство - треньорски щаб - футболисти.

На второ място вече идват тъпотиите на Славиша - не знам защо толкова тъпо и упорито отказва да приеме, че най-доброто в момента в предни позиции е Кабрал - Мариани - Обертан зад Костов. Не знам защо отказва да приеме, че Паулиньо просто НЕ БИВА да играе сега, защото при цялото ми уважение към него все едно сме с 10 човека. Нека се включи след зимната подготовка. Не знам защо отказва да викне Нашименто дори в групата. Не знам с какво Божидар е заслужил отново това твърдо титулярно място. Да, Полачек също прави грешки, но мисля, че тоя, който предаде съотборниците си на полувремето срещу Вадуц, също повлия цялостно негативно на отбора след като се завърна на бял кон.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 05 дек 2018 21:42

Пробваха с чужденци вижда се че не става .. защо по дяволите не пробват другото .. например да върнат някои българи които знаят за кой отбор играят .. нима едни да кажем - Панайтов,Ники Димитров,Андреа Христов,Марто Луков,Цонев,Пиргов,че даже и Божинов по добре е от Бушовци .. тия български момчета в комплект с Горанов,Костов и някой друг юноша на отбора е истината писна ми от тия чужденци и мангали .. :!: :!:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 дек 2018 21:42

ChuckNorris написа:
honda написа:Между другото има извършено формално нарушение, дано нашите не паднат толкова ниско да подадат контестация и мача да се преиграе.

Какво имаш предвид?

Вратаря на Септември изпълнява един аут , не както трябва да бие и от линията от която се бие аут, а 5-6 метра пред линията и топката е в движение когато изпълнява аута.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 05 дек 2018 21:45

honda написа:
ChuckNorris написа:
honda написа:Между другото има извършено формално нарушение, дано нашите не паднат толкова ниско да подадат контестация и мача да се преиграе.

Какво имаш предвид?

Вратаря на Септември изпълнява един аут , не както трябва да бие и от линията от която се бие аут, а 5-6 метра пред линията и топката е в движение когато изпълнява аута.

Ако се заядем за това... аз мисля да спра да гледам български футбол :) Голям срам ще е...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 дек 2018 21:46

honda написа:
ChuckNorris написа:

Какво имаш предвид?

Става ли нещо след аута, има ли голова атака? Дори и да подадат контестация, може да отпадне, защото е било без последствие.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 дек 2018 21:50

honda написа:
ChuckNorris написа:

Какво имаш предвид?

Това няма как да е формално нарушение по смисъла на дефиницията за такова, но дори и да допуснем, че има формално нарушение, то това все още не е причина да се преиграе срещата.
Аз също не вярвам да паднете толкова ниско и да искате преиграване, още повече, че бяхте брутално бутане от съдията - отменен редовен гол на Септември и абсолютно измислена дузпа във ваша полза.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Dust
Контакти:

Re: ППЛ: Септември (София) - Левски (София) - Сряда от 17:30

Мнениеот Dust » 05 дек 2018 21:51

honda написа:Щом някой иска да си ходи- прав му път. На сила хубост не става.
Пределно ми е ясно ,че примерно във втора турска дивизия Яблонски ще взема повече отколкото в Левски(дори и да му дадат заплата която иска).

Да се повторя, парите са си пари и съм сигурен, че и в момента взема доста солидна заплата, но нашето първенство с всеки изминал сезон става все по-безинтересно. Да не отваряме скоба за стадиони и тренировъчни бази.
Че то дори ние българите неискаме да си гледаме продукцията, която ни поднасят.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Air_Smuggler_FU

Мнениеот Air_Smuggler_FU » 05 дек 2018 22:08

Яблонски е безкрайно надценен, харесвахте го щото миналия сезон вкара 6-7 гола.... Вече не вкарва, и от него остана само един нискотехничен, висок и як, но иначе тромав пън, играещ без капка желание и мерак, и всеки мач правещ фатални грешки в защита..... Тоя трябва да се закове на пейката, но нямаме друг.

И Цветкович доста често бърка фатално, но поне играе с желание и хъс, а и е много важен в нападение... Може да сте сигурни, че Холмар няма да е същия след контузията. За Паулиньо и разните му там вратари и Буш-овци, кво да говорим, пълни дупки.

И за стотен път ще се повторя - защо нямаме хора, които да потърсят сметка от тези, които очевидно играят симулативно, от тези, които извиват ръцете на ръководството за високи заплати, от желаещите да напускат, та дори и от съдиите и БФС функционерите ?
Очевадно е, че в БГ става само по този начин ! :evil:

Сещам се навремето как едните уредиха с куките да хванат Рабех с алкохол, а след некой и друг ден другите уредиха всичко да се забрави... Ако нямаме футбол, то поне да гледаме сеир...
Последна промяна от Air_Smuggler_FU на 05 дек 2018 22:16, променено общо 2 пъти.

Dust
Контакти:

Re: ППЛ: Септември (София) - Левски (София) - Сряда от 17:30

Мнениеот Dust » 05 дек 2018 22:09

balef написа:Тия нещастници до - един явно не искат да играят за Левски ! Има едно единствено решение и то е Спас Русев да изчезва от Левски колкото по-бързо толкова по-добре !

То щото хората с пари са се наредили на опашка и потриват ръце да вземат Левски от Русев.

Друг пък стиска палци отбора му да губи точки само за да хейти..

Страшни фенове сте.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”