Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот metodito » 17 дек 2018 11:03

TristaNNN написа:
metodito написа:
mikata написа:Нганиони е класа над Горанов :roll:

Защото е чужденец? Защото е тъмнокож? А и да е две класи над Горанов, той ще му е резерва (чукам на дърво, но Горанов е здраво бичме), може и така да не влезе. Една скъпа резерва. На ВСЕКИ един футболист на "Левски", БЕЗ КОСТОВ, в момента може да се намери по-добра алтернатива. Може през два мача да сменяме титулярите. Но не се прави така.

Защото, когато се наложи да влезе в игра, показа че може и иска, затова! И какво, по дяволите, значи скъпа резерва и защо трябва да се гони? :shock: За да му се намери евтина резерва като Мики Орачев и сетне да ревете за друга резерва ли? Баси и специалистите, баси и селекционерите!

Нямам никакво понятие защо има хора, които въобще не влизат в игра, а някои даже не попадат в групата.
че може и иска

Даваш крайна констатация за футболист, който си гледал един мач?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 дек 2018 12:12

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:
mikata написа:Нганиони е класа над Горанов :roll:

Защото е чужденец? Защото е тъмнокож? А и да е две класи над Горанов, той ще му е резерва (чукам на дърво, но Горанов е здраво бичме), може и така да не влезе. Една скъпа резерва. На ВСЕКИ един футболист на "Левски", БЕЗ КОСТОВ, в момента може да се намери по-добра алтернатива. Може през два мача да сменяме титулярите. Но не се прави така.

Защото, когато се наложи да влезе в игра, показа че може и иска, затова! И какво, по дяволите, значи скъпа резерва и защо трябва да се гони? :shock: За да му се намери евтина резерва като Мики Орачев и сетне да ревете за друга резерва ли? Баси и специалистите, баси и селекционерите!

Нямам никакво понятие защо има хора, които въобще не влизат в игра, а някои даже не попадат в групата.
че може и иска

Даваш крайна констатация за футболист, който си гледал един мач?

Ми не, гледал съм го в три мача. И в трите беше стабилен, концентриран, не правеше тъпотии, показа че е научен на играта футбол и единственият му "проблем" беше недостатъчната сработеност с крилото пред него. Ма вие понеже повече ги разбирате работите, веднага мъдро установихте, че трябва да се гони, щото бил скъпа резерва, като че ли пред вас си е подписвал договора, та знаете. Но дори и така да е - нали искаме качество и конкуренция в тоя отбор, как ще стане като гоним читавите състезатели? С какво ще създадем това качество, с евтини резерви като Мики Орачев и Алексчо Боримиров ли? :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 дек 2018 12:37

Като страничен наблюдател без пристрастия и аз смятам черничкият за доста по-добър от Горанов.
Научен играч, все пак е минал през школата на Лион.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 17 дек 2018 13:00

Kris_men2000 написа:Ето и новите.
Наско Сираков
Станимир Стоилов
Бандаловски
Цонев
Серкан Юсеин
Тошко Неделев
Десният защитник на Етър
Дарко Тасевски
Панайотов

Това е истината без силен спортен директор Левски не е Левски !

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 17 дек 2018 14:35

Крайно време е главният скаут да бъде изритан от клуба.Когато при 10входящи трансфера имаш 1сполучлив.Когато при 17наблюдавани вратари/поне такава официална информация изтече от клуба/избираш "героя"Полачек.......Кой професионален отбор си позволява 6-ма вратари?????И всичко това са камани в градината на Кирчо Вангелов.............

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 17 дек 2018 18:55

metodito написа:
сини шампиони написа:За мен най-правилното решение за момента е след преподписването с Обертан да бъде продаден колкото се може по-бързо. Ако е вярно, че атмосферата в отбора е отровена заради заплатата ме, то с неговата продажба биха се решили доста проблеми. На първо място ще се тушират евентуалните напъни на останалите да извиват ръцете на ръководството за по-високи заплати, както и да се прибере някой друго евро, с което да се закърпи и без това продънения ни бюджет.

И кой ще го вземе тоя? Някакъв албански Спас Русев, де има ябълка за лъскане?

Относно Оби съм все по-убеден, че той има големи качества, но няма сърце. Един бездушен наемник. Този човек сякаш има психологически проблем. Технически, физически и тактически е изключително подкован, но няма нещо, което тука (а и защо само тук?) много признаваме: хъс, сърце. Той просто не изпитва радост сякаш, когато е на терена. От него би излязъл добър треньор сигурно. Обикновено нали точно тея футболисти де горят на терена, са щета на скамейката... (Гонзо, Гатузо, Марадона, Стоичката...)

Незнам кой може да го вземе, но с тази визитка все ще си намери отбор. Ако пък има агента и късмета на Божи86 направо Реал и Барса ще се избият за него. Въпроса е, че ако е истина това за брожението в съблекалнята, заради заплата му, то една негова продажба пък било и под себестойността му би била полезна от гледна точка на колебаещите се. Все пак едно е да извиваш ръцете на ръководството, друго е да знаеш, че можеш да изхвърчиш ако не полагаш никакви усилия, за да останеш. Може конспиративно да звучи, но слабите резултати тръгнаха след подновяването на договора на Обертан, така че една негова продажба изобщо не звучи нелогично. Относно неговите качества всеки ги знае. Неговия проблем е като на Бербатов в Манчестър. Просто не обича да се напряга, но винаги може да избухне с някое супер отиграване.
ПП То ако не се мърдосваше още щеше да играе на острова. ;)
И само Левски оле

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 17 дек 2018 20:35

Въздухарят Спас Русев ако беше сложил един читав спортен директор и главен скаут, с толкова пари, изръсени за футболисти щеше да е направил отбор-машина за нашето първенство. Въпросът е обаче дали това му е целта като собественик на клуба :idea:

Херо например с жълти стотинки беше направил Черноморец отбор за топ 4. Другото е, че трябва да има ядро от български играчи, Лудогорец след като махнаха въпросното ядро/само Дяков остана, вече не правят нищо впечатляващо в Европа.

Този отбор от 10 години е превърнат в хранилка за мениджъри и агенти, затова няма резултати.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 дек 2018 21:39

сини шампиони написа:
metodito написа:
сини шампиони написа:За мен най-правилното решение за момента е след преподписването с Обертан да бъде продаден колкото се може по-бързо. Ако е вярно, че атмосферата в отбора е отровена заради заплатата ме, то с неговата продажба биха се решили доста проблеми. На първо място ще се тушират евентуалните напъни на останалите да извиват ръцете на ръководството за по-високи заплати, както и да се прибере някой друго евро, с което да се закърпи и без това продънения ни бюджет.

Относно Оби съм все по-убеден, че той има големи качества, но няма сърце. Един бездушен наемник. Този човек сякаш има психологически проблем. Технически, физически и тактически е изключително подкован, но няма нещо, което тука (а и защо само тук?) много признаваме: хъс, сърце. Той просто не изпитва радост сякаш, когато е на терена. От него би излязъл добър треньор сигурно. Обикновено нали точно тея футболисти де горят на терена, са щета на скамейката... (Гонзо, Гатузо, Марадона, Стоичката...)

Незнам кой може да го вземе, но с тази визитка все ще си намери отбор. Ако пък има агента и късмета на Божи86 направо Реал и Барса ще се избият за него. Въпроса е, че ако е истина това за брожението в съблекалнята, заради заплата му, то една негова продажба пък било и под себестойността му би била полезна от гледна точка на колебаещите се. Все пак едно е да извиваш ръцете на ръководството, друго е да знаеш, че можеш да изхвърчиш ако не полагаш никакви усилия, за да останеш. Може конспиративно да звучи, но слабите резултати тръгнаха след подновяването на договора на Обертан, така че една негова продажба изобщо не звучи нелогично. Относно неговите качества всеки ги знае. Неговия проблем е като на Бербатов в Манчестър. Просто не обича да се напряга, но винаги може да избухне с някое супер отиграване.

Аз не знам вече какво да мисля, честно. Има много фалшиви новини, и нека да звучи конспиративно, но част от тях идват от страна на "Левски". Виж как настроиха и тук, онлайн, и някои на стадиона, за Давид. В момента "Левски", оставяйки настрана другите неща, е в страхотна игрова криза. Който и футболист да хванеш, може да кажеш, че не е във форма. Щях да кажа Костов, но той след 60-70-тата минута.. принципно не го търси. Игровата криза е факт. И не става дума за защитата. Проблем в халфовата линия имаме цял сезон. Още след мача с Етър в Търново го написах. Просто все едно нямаме халфове, които да спират противниковите атаки. Потвърждението за това се видя най-ярко в мача със "Септември", където едно тъмнокожо момче минаваше на парад през центъра. Говорим за един човек. Не бързи атаки с по едно докосване. По отношение на "фалшивите новини". Такива - аз така мисля - не ангажирам никого с мнението си, такива бяха разпространявани за Панайотов, за Роман, за Гомес (no pay, no play), за Рошу ("хроничната контузия", "лошата дисциплина"). Фалшиви новини текат за Давид. Сега. Гонзо да го считам за инстанция на истината... не, но за мен няма нищо чудно това да е вярно, как Красимир Иванов просто не вдигал телефона на агента му. Дежавю? Един човек на отиване каза простичко: "просто чувствах, че клуба не ме желае достатъчно".
Така че, да не вземе да се окаже, че на Габриел заплатата не е космическа, а Давид иска "корекция" (парите в договора му би трябвало да са фиксирани преди две години почти, когато дойде в "Левски"), а не "двойно увеличение".

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 17 дек 2018 23:05

metodito написа:
сини шампиони написа:
metodito написа:

Аз не знам вече какво да мисля, честно. Има много фалшиви новини, и нека да звучи конспиративно, но част от тях идват от страна на "Левски". Виж как настроиха и тук, онлайн, и някои на стадиона, за Давид. В момента "Левски", оставяйки настрана другите неща, е в страхотна игрова криза. Който и футболист да хванеш, може да кажеш, че не е във форма. Щях да кажа Костов, но той след 60-70-тата минута.. принципно не го търси. Игровата криза е факт. И не става дума за защитата. Проблем в халфовата линия имаме цял сезон. Още след мача с Етър в Търново го написах. Просто все едно нямаме халфове, които да спират противниковите атаки. Потвърждението за това се видя най-ярко в мача със "Септември", където едно тъмнокожо момче минаваше на парад през центъра. Говорим за един човек. Не бързи атаки с по едно докосване. По отношение на "фалшивите новини". Такива - аз така мисля - не ангажирам никого с мнението си, такива бяха разпространявани за Панайотов, за Роман, за Гомес (no pay, no play), за Рошу ("хроничната контузия", "лошата дисциплина"). Фалшиви новини текат за Давид. Сега. Гонзо да го считам за инстанция на истината... не, но за мен няма нищо чудно това да е вярно, как Красимир Иванов просто не вдигал телефона на агента му. Дежавю? Един човек на отиване каза простичко: "просто чувствах, че клуба не ме желае достатъчно".
Така че, да не вземе да се окаже, че на Габриел заплатата не е космическа, а Давид иска "корекция" (парите в договора му би трябвало да са фиксирани преди две години почти, когато дойде в "Левски"), а не "двойно увеличение".

Това с халфовата линия е идея и начин на игра. Славиша не се и опитва да държи центъра. За неговата тактическа идея това е загуба на ценно време, в което могат да се градят бързо, нови атаки. Колкото по-бързо противника се опита да направи атака и загуби топката, толкова повече атаки ще имаме ние, съответно повече шансове за гол. Респективно преса в центъра на терена и владеене на топката там води до намаляне броя шансове пред двете врати. Резултата е динамичен футбол, много положения и пред двете врати и обикновено този с по-читавите футбалери побеждава.
Тактиката не е за критика, но изпълнението и нюансите са си за критика. Според моите скромни познания, тази тактика изисква бърза преса пред тяхното наказателно или пред нашето. За да рушим играта на противника трябва да пресираме на тласъци и да е много рязко. АЗ такова нещо не виждам. Ние дори нямаме футболисти за подобно нещо. Виждам само как си ги оставяме да ни създават положения и разчитаме да вкараме повече от тях.
Тук дори не говорим за кадровите проблеми, а чисто тактически, че не са изпипани нещата.
Към това трябва да добавим липсата на нормален вратар. След това да добавим, че откак Холмар го няма защитата е, като разорана нива. Бековете се кръстим да не се контузи някой, че съвсем ще я закъсаме (а ти Мето искаш да разкараме единствения читав заместник, щот имаме 1000). После да прибавим, че така и не сме наясно с кои 2 дефанзивни халфа играем и къде са им местата. За офанзивния халф, който играе зад нападателя въобще няма да говоря... Обертан няма място там.
Единственото, което работи на прилично ниво в момента е взаимодейсвието между крила и таран.
За мен проблемите са видни и те са тактически и кадрови (в смисъл : подходящите футболисти на подходящите постове). Сигурен съм, че и тренера ги вижда. Да си ги оправя бъкиите, защото това му е работата.
Това всичко е преди въобще да започем да говорим за слуховете за заплатите на Обертан, изпуснатата съблекалня, Спас комуниста, липса на СД, за цялостна визия в клуба и т.н..

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 18 дек 2018 00:26

metodito написа:
сини шампиони написа:
metodito написа:

Въпреки че звучи малко конспиративно, логиката в написаното е желязна. Тезата ти е много добре обоснована и води до много мрачни мисли. И Прохазка, и Панайотов просто бяха отписани от "ръководството" и абсолютно никой не може да ме убеди в обратното. Да, наистина нещата се стекоха по прекрасен начин за Прохазка - да е жив и здрав. Но договора му можеше да е подновен мноого преди агентите на Виктория Пилзен да могат да се свържат с него. Изпуснахме без пари един прекрасен дефанзивен халф, който в Левски не знам дали изигра и пет мача на позицията си. Панайотов не е най-добрия играч, но както самия Роси го каза, е много по-добър от Белмонт. Сега ще си заминат Яблонски и Цветкович - 100 % Преди това бяха махнати с лека ръка отлични футболисти като Бурабия, Костадинов и Джереми де Нойер. Вината за това е изцяло на "ръководството" колкото и разни хора да носят от девет кладенеца вода, за да доказват, че причината била друга. Тази кадрова политика е равносилна на самоубийство. Както се казваше в един популярен сериал - Истината е някъде там. Със сигурност обаче истината не е това, което бълват така наречените медии.
Най-вероятно пак следва бараж, подготовка за евротурнирите с нов отбор, отпадане със слаба игра в първия кръг от някакви анонимници, после някакви илюзии до ноември-декември, край на илюзиите на Коледа и отново сизифови мъки. Така до края, а краят ще дойде съвсем скоро. Неизбежно е, ако се продължава така. Само не мога да разбера това нарочно ли се прави или се управляваме от най-големите идиоти и некадърници в историята?!?

Върни се в “Левски”