ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00
За съжаление сме пълна скръб. Аз не вярвам да сме се договорили с тирето,просто сме уникално слаби.
Баси, до последно вярвах, че няма нищо уговорено между двата отбора, но след първото полувреме си личи колко играем тоя мач.Предния мач цска седяха и ни гледаха, сега ние седим и гледаме..
Последна промяна от Ivanov_95 на 18 апр 2018 18:58, променено общо 1 път.
W84me написа:icemanbg33 написа:
В английската висша лига ги ползват (така съм чувал от хора в Англия) и се използва за да следят кой как реагира на натоварвания и т.н.
Могат ли да им пускат електрошок по тях? Че като гледам нямаме пулс.
Тва беше добро
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
За купата тея в червено играха без хъс изчистиха си картоните и се оправдаха с тях за слабия мач и в днешния мач видиш ли титулярите се върнаха и ги мачкат
Нагласен е ама друг път. Тия момчета идея си нямат от невероятните тактики на пенсията и вече грам не им се играе за тоя гений
CSKA_99 написа:WPWW написа:От Литекс са късметлии, че няма кой да надъха играчите в синьо или поне да ги подреди правилно.
Безобразие е след 4 поредни загуби да губиш 0-2 до десетата минута
Тия дето говорят за уговорки просто не са в ред. Нежелание у футболистите може наистина да има, но причината е на скамейката
Не гледаме май един и същи мач
Значи сините стоят перфектно тактически и мачкат, но нямат шанс пред гола.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Ае пичове какви договорки? Нито Тирето ще спечелят титлата, нито на Левски Купата е сигурна. Истината е, че бихме резервите на Тирето.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Тва ся, тренировка ли се води 
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.
някой с линк за мача.
Че тия от гонг плей докато ми приемат плащането, ще почина
Че тия от гонг плей докато ми приемат плащането, ще почина
Очаквах, че на сух терен ще бъдем по- добри. Тези малоумници не могат да вържат два паса. Ако някой може да ми обясни в каква схема играят, защо се движат толкова бавно, защо нямат едно спечелено единоборство, какво изобщо правят на терена Вутов, Паулиньо, Фалшименто? Всъщност всичките.
Преди време на входа на Вашингтон един беше написал: "Колумбе, да ти е*ем й откритието!". Време е да се появи надпис на Герена:"Спасе, да ти е*ем и треньора!"
Преди време на входа на Вашингтон един беше написал: "Колумбе, да ти е*ем й откритието!". Време е да се появи надпис на Герена:"Спасе, да ти е*ем и треньора!"