ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Elliah
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Етър (Велико Търново) / Неделя от 17.30 /

Мнениеот Elliah » 11 мар 2018 20:07

delqnski47 написа:
popokutepetel написа:
Serafim написа:
delqnski47 написа::roll: Обаче тука нещо не е у ред.
При удара на техния играч(Бадара ли къв беше) и гредата Кръстев не посегна.Що?Тоя вашия жендераз и той я би като жендераз дузпата.Има нещо гнило...май сте станали сателити на микре.

Ако очакваш сериозен отговор - Кръстев няма никаква практика. Отделно, че и му куцат много неща.

Ми той с изявите си от днес няма хептен никаква практика да има :) Не знам ако беше пуснат малкия дали щеше да допусне такива грешки и да си вкара сам гол

Тоя ,като ни бихте последния път, направи мачът на кариерата си.Никой не може да ме убеди че е шаран :!:

Голема драка си Делянски :)

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 мар 2018 20:09

Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Jordan1914 написа:НАЙДЕНОВ????За какво ни беше това петно,като можехме да играем с Прохазка и Обертан в дясно!!!Цял мач нямахме атака в дясно!!!За какъв чеп накупихме толкова играчи,като един вратар не взехме на скопос.Другата седмицата тирето като ни напълни кошарата,Роси да си хваща Прохазка и Кръстев и да ги носи в Беневенто!!!Тотално подценяване на Етър,излязал той с Кабрал и Найденов...алоооо?!!!За дузпата,голяма работа,всеки изпуска,трябва все да ни свирят дузпи,че да бием ли????Личи,че има още посредствен материал в отбора и това е,докато не го изчистим,добри няма да станем!!!САМО ЛЕВСКИ!!!

Тирето ако покажат играта си от последните няколко мача, и без треньор трябва да ги бием. Микренски въздух под налягане са тия.

Вие голяма игра ли показахте?

В сравнение с вас - да. Други въпроси имаш ли?
Резултатите обаче не говорят същото. 10 точки са си 10 точки!

Днес не заслужавахте и хикса, но си тръгнахте с три точки. Срещу Етър на вас ви върза, на нас - не. Играта ви е никаква и победи като днешната може да ви изиграят лоша шега. Смятам, че ние имаме много по-реална представа какво представляваме в момента и не летим в облаците след победи, дошли къде с късмет, къде с ръка.

Лоша шега за какво! Първото място е ясно, второ и трето също! Дали ние ще сме на второ или вие, няма особено значение! Смятам, че ръководството на отбора ни има много ясна представа какво представляваме в момента! При вас Спас продължава да лъска ябълката, но е интересно до кога!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 мар 2018 20:09

Нелошо изигран мач, в който две груби индивидуални грешки ни лишиха от победата. Да имаш играч като Паулиньо е удоволствие и богатство. Титлата е непостижима цел отдавна, поляганията и съдийските истории в челната двойка са ежедневие. При сходни ситуации и игра Лц и отбора на ГГ спечелиха по 2-3 мача чрез споменатите методики, ние загубихме 4 точки. Не сме и готови за титла-никой не си е правил такива илюзии. Имаме още няколко контроли до първия си мач за тази пролет, нещата трябва да се изчистят. Между впрочем Холмар спомена тази седмица в едно интервщ именно това, което аз твърдя от есента, цитирам по памет: " Роси ни подготвя да взимаме автоматично правилното решение в дадена игрова ситуация...".
Станислав Костов липсваше днес определено!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 11 мар 2018 20:10

Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Jordan1914 написа:НАЙДЕНОВ????За какво ни беше това петно,като можехме да играем с Прохазка и Обертан в дясно!!!Цял мач нямахме атака в дясно!!!За какъв чеп накупихме толкова играчи,като един вратар не взехме на скопос.Другата седмицата тирето като ни напълни кошарата,Роси да си хваща Прохазка и Кръстев и да ги носи в Беневенто!!!Тотално подценяване на Етър,излязал той с Кабрал и Найденов...алоооо?!!!За дузпата,голяма работа,всеки изпуска,трябва все да ни свирят дузпи,че да бием ли????Личи,че има още посредствен материал в отбора и това е,докато не го изчистим,добри няма да станем!!!САМО ЛЕВСКИ!!!

Тирето ако покажат играта си от последните няколко мача, и без треньор трябва да ги бием. Микренски въздух под налягане са тия.

Ми аз като махна мачовете с очевидно полягане се сещам за една спестена дузпа за Морето, един гол с ръка и спестена дузпа и червен картон срещу Дунав и едно избиване на топката с ръка от голлинията от Каранга в 89 мин. срещу Славия. Само тия три неща дават обяснение за разликата от 7 т. Като сложим отменения гол и гол от засада на Левски с Верея май разликата е ясно от къде е :oops:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 мар 2018 20:10

Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:Тая чорбарска гнида Венциславчо тъпото с номер 21, какво се беше напрегнал и се заяждаше с Нашименто след пропуска. Това при Левски на Пажин, Драгич и Коловати нямаше как да стане. Щеше посинен да си ходи лайненцето.
Да не искаш да го гали по главицата и да го успокоява? :)

Искам да прояви елементарна колегиалност и възпитание. Едно е да се радваш, друго е да дразниш и да оплюваш съперников футболист секунда след като е изпуснал дузпа. Изключително долно и грозно е. То ми е ясно, че припознаваческия ти мозък трудно ще разбере какво имам предвид, но поне пробвай.

Може да го е успокоявал бре! Ти все едно си бил топката, та си разбрал какво са си говорили. ;)

Ще ти припомня тази ти позиция, другия път като се възмущаваш от простотията на някой, не минал през вас.

Тези неща не ме впечатляват! Това е адреналин и никога няма да заклеймя някой за такава постъпка!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 мар 2018 20:10

Serafim написа:
delqnski47 написа::roll: Обаче тука нещо не е у ред.
При удара на техния играч(Бадара ли къв беше) и гредата Кръстев не посегна.Що?Тоя вашия жендераз и той я би като жендераз дузпата.Има нещо гнило...май сте станали сателити на микре.

Ако очакваш сериозен отговор - Кръстев няма никаква практика. Отделно, че и му куцат много неща.

Кръстев по нещо ми напомня Ники Михайлов, има и блестящи спасявания и абсолютно балъшки голове. Положителното е, че не е син на баща си и публиката е по благосклонна към него, лошото е, че не е постоянен с изявите си и при следваща издънка, която повлияе на изхода на мача, най-вероятно ще поеме по пътя на Любенов.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 мар 2018 20:11

sin4ec написа:Нелошо изигран мач, в който две груби индивидуални грешки ни лишиха от победата. Да имаш играч като Паулиньо е удоволствие и богатство. Титлата е непостижима цел отдавна, поляганията и съдийските истории в челната двойка са ежедневие. При сходни ситуации и игра Лц и отбора на ГГ спечелиха по 2-3 мача чрез споменатите методики, ние загубихме 4 точки. Не сме и готови за титла-никой не си е правил такива илюзии. Имаме още няколко контроли до първия си мач за тази пролет, нещата трябва да се изчистят. Между впрочем Холмар спомена тази седмица в едно интервщ именно това, което аз твърдя от есента, цитирам по памет: " Роси ни подготвя да взимаме автоматично правилното решение в дадена игрова ситуация...".
Станислав Костов липсваше днес определено!

Ей този анализ чакахме! Синчеца ми е любимец като дойде с баданарката след осиране! :)

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 мар 2018 20:13

popokutepetel написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:

Ми аз като махна мачовете с очевидно полягане се сещам за една спестена дузпа за Морето, един гол с ръка и спестена дузпа и червен картон срещу Дунав и едно избиване на топката с ръка от голлинията от Каранга в 89 мин. срещу Славия. Само тия три неща дават обяснение за разликата от 7 т. Като сложим отменения гол и гол от засада на Левски с Верея май разликата е ясно от къде е :oops:

Аз като погледна временното класиране и виждам 10 точки разлика, а ти брой каквото искаш. ;)

Красимир Иванов

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 11 мар 2018 20:13

W84me написа:
Red_Neck написа:
W84me написа:Абе дайте на Прохазка да бие тая дузпа ве, майка му стара ве

Колега, ще коментирате ли ситуацията при.... дузпата?

Колега, в реално време дузпата изглеждаше 100%, на повторението също, не знам дали са дали повторение от камерата зад вратата.

Ако трябва да използваме вашия стил. Въпроса не е "Има ли дузпа? ",а "Не беше ли спънат нарочно вашия човек в последните секунди? " Пропуска вече си е ваш проблем.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 11 мар 2018 20:13

Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:
Ozzimozzi написа:
Popokatepetal написа:Тая чорбарска гнида Венциславчо тъпото с номер 21, какво се беше напрегнал и се заяждаше с Нашименто след пропуска. Това при Левски на Пажин, Драгич и Коловати нямаше как да стане. Щеше посинен да си ходи лайненцето.
Да не искаш да го гали по главицата и да го успокоява? :)

Искам да прояви елементарна колегиалност и възпитание. Едно е да се радваш, друго е да дразниш и да оплюваш съперников футболист секунда след като е изпуснал дузпа. Изключително долно и грозно е. То ми е ясно, че припознаваческия ти мозък трудно ще разбере какво имам предвид, но поне пробвай.

Може да го е успокоявал бре! Ти все едно си бил топката, та си разбрал какво са си говорили. ;)

Ще ти припомня тази ти позиция, другия път като се възмущаваш от простотията на някой, не минал през вас.

Тези неща не ме впечатляват! Това е адреналин и никога няма да заклеймя някой за такава постъпка!

ОК, записвам... не те впечатляват, адреналин, не заклеймяваш....ясно.

Върни се в “Левски”