Пирин (Благоевград) - Левски (София) | 18.02.2017 | 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

ММ1914
Контакти:

Re: Пирин (Благоевград) - Левски (София) | 18.02.2017 | 1:0

Мнениеот ММ1914 » 18 фев 2017 20:38

PSvilenov написа:
ММ1914 написа:
levski4ever86 написа:
ММ1914 написа:
angelofdeath написа:Това е само един мач и то първи за годината. Топчо иска нова схема на игра, но има ли играчи за нея. Като гледах титулярите май само новия Яблонски е централен защитник. Останалите са бекове. Как да се иска стабилност отзад? Пък и кой реши, че 3-5-2 е най-удачната за Левски схема! Дайте да минат още два-три мача пък тогава да се отценява работата на Топчо. Титлата вече е мираж, затова може да се пробва. Не виждам, кой би могъл да измести Левски от тройката и участие в Лига Европа. Важна е играта, а се видя, че засега израстване няма!

Добре си го написал, но тук рядко ще те чуе някой. Всички са треньори, поне колкото Капело. Да бяхме слаби в този мач, да второто полувреме беше трагедия. Първи официален мач с тази схема. Очаквах нещо по-добро от това, но явно не се получи. Да видим какво ще е следващия мач. Две от фракциите ще мотивират футболистите или поне за това изостанаха, ще се чуе.

Значи трябва да сме благодарни на капацитети като теб разбиращи от футбол и винаги намириащи оправдание за всичко.

Не говорим за оправдания сладурано. Какво можем да променим сега и веднага, за да може в следващия мач да сме като Байерн? Нищо. Ситуацията е пари няма. По-скоро не ни се дават. Когато в отбора няма пари, какво може да се направи? Така ревахме да сменяме Батков, аз включително. Ако не го бяхме сменили нямаше да имаме огромните дългове за А сектор. Всяка прибързана промяна води до правене на нови глупости. Ще изгоним Спас - добре, кой ще дойде? Има ли някой изявил желание? Поне един? Ще изгоним всички футболисти и треньори. Имаме ли пари за нови? За неустойки? Кой ще дойде по това време на годината? Ти кажи каква стратегия би направил за да се промени нещо още в следващия мач? Приемаме че аз не разбирам от футбол, не е проблем, ще го преживея, но какво би направил ти като разбирач? Да даде резултат за една седмица? Смешник, следващия път преди да пишеш помисли.

Отговорът беше в началото на сезона . Смешници и олигофрени с медийни изяви и подвиквания "Люпко курво" по стадиона го изгониха .

Да, въпреки че имаше неща които и той направи, не точно по блестящ начин. Говорим за сега. В момента какво може да се направи? Според мен само казметични промени. Първо психологически тренера да пробва да ги надъха, ако не проработи да накаже един двама, ако и това не проработи да сменим тренера, сложи по два мача между тези мерки и идва края на сезона. Поне тогава ще сме наясно за какво става въпрос, евентуално. Да видим Боримиров какво може да измисли, все пак това са ръководните фактори. На мен днес не ми беше приятно да ги гледам, но ги гледах на стадиона, тук пишещите дали ще стъпят на домакински мач до края на сезона. Плювкате Синчеца, ама на повечето срещи е на стадиона. Колко от вас го правят това? Аз не съм разбирач, но съм със сезонна карта, да няма да заведа жена ми, но аз съм там, гадно, грозно, студено но съм там.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 18 фев 2017 20:41

2016 написа:
ММ1914 написа:
2016 написа:Между другото, ако утре засечем тези помияри пред паметника на Апостола да се лигавят с някакви зеленчуци нарекли ги венци, с приятели сме подготвили съпровождане. :lol:

Ако го направите на самия паметник, ще ви сгънем. Настрани правете каквото искате. Една свирка да се чуе, докато изразяваме почит към Апостола и свиркалото ще замлъкне.

Мацко, стреснА ме. Измий си зъбите щом свириш. :lol:

Ще видим утре как ще се държите на паметника. Васил Левски е личност, която обединява милиони българи, не е допустимо да се правят каквито и да е простотии пред и около паметника. Ако се чувствате турци или бежанци, пробвайте, пък тогава ще видим кой ще е стреснат.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 фев 2017 20:43

THE G.A.M.E написа:Резултатът не е трагедия.
Трагедия е "продукцията" ни... Кавичките не са случайни, защото на практика такава от страна на Левски нямаше.

Искам да питам за тази продукция. Имаше ли 4 поредни точни паса? Ама сериозно не на майтап питам. Първото полувреме го гледах и сякаш нямаше, но второто може да сме избухнали...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 фев 2017 20:45

eelche написа:
Sinite ot Sofia написа:Все сме били слаби, но това днес беше дъното. Аз съм обиден от тия лайнари ( никаква цензура не бива да има), наречени футболисти на Левски! Оставам настрана бруталната НЕграмотност и удивителна глупост на Елин Топузаков, но по - отвратителното е отношението на футболистите.. и това не бива да оставяме така, не можем да го позволим. Да носиш фланелката на Левски София, да падаш от някакви изпадащи ( образно казано) отборчета и да се разхождаш нехайно 94мин.. е няма как да стане. Преди години тези нямаше да могат да се върнат безпроблемно до София след такова бездушие ( загуби е имало и ще има, но такава апатия е недопустима). И то в навечерието на деня на нашия патрон.. отвратително! Вън нехайниците от Левски :evil:

Влизам за първи път от 3 месеца тук и то не да злорадствам, защото просто бях сигурен,че това свободно падане ще продължи, защото не треньор носител на КЕШ не се сменя с физкултурник без интелект, без визия, с 2 пръста чело...Аз Гонзо тук съм го критикувал за всичките неща за които сгафи,но в сравнение със субекта наречен "Топчо" е като Жозе Моуриньо.За 12 години някои хора така и не разбраха,че Левски не е лъжица за всяка уста и колкото и да им се иска просто няма как да бъдат на нивото на името, на класата, на феновете, на историята. За съжаление вече всеки иска да се пробва като треньор независимо,че вътрешно в себе си знае,че е некадърен и че никога няма да бъде достоен футболен ръководител.

Искам да попитам нещо и синята общност - нужно ли всяка година по това време да отписваме титла и купа и да си говориме едни и същи неща? Колко хора ще подкрепят отбора на следващото домакинство?Всъщност не знам и не ме интересува.

Знам само,че имахме треньор,който направи слаби футболисти да изглеждат като супер-звезди използвайки наличният потенциал на 110%.Заменихме го благодарение на хора като Пелето, Херо и Спас Русев.

Свободният полет ще продължи надолу до пълен крах.За съжаление Наско и Мъри пратиха нивото на Левски във стратосферата, а РЕНЗО,Тонев и ко. го направиха средняк.

Къде е сега То-Тоньо да обясни за дълговете от над 20 млн и защо никой не го търси ?!Сираков много добре го каза -дълговете са до голяма степен заради новата трибуна, която по мое мнение ще има две функции:

1- паметник на глупостта, защосто с оглед на играта ще си остане дълго време празна.
2- гробокопачът на Левски във финансово отношение.

ПС: от първите дни на Тоньо в Левски съм твърдял че този гнусен локомотивец дойде точно с тази цел -да затрие клуба колкото е възможно повече. Е, очевидно си е свършил работата добре.
Последна промяна от zlobul на 18 фев 2017 20:46, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 18 фев 2017 20:45

drvasko98 написа:
THE G.A.M.E написа:Резултатът не е трагедия.
Трагедия е "продукцията" ни... Кавичките не са случайни, защото на практика такава от страна на Левски нямаше.

Искам да питам за тази продукция. Имаше ли 4 поредни точни паса? Ама сериозно не на майтап питам. Първото полувреме го гледах и сякаш нямаше, но второто може да сме избухнали...

Аз не видях подобно нещо. Май рекорда беше 3.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 18 фев 2017 20:45

Все си мислех,че след Гонзо по-слаб треньор няма да имаме,но Топчо за няколко месеца го размина със светлини години по некадърност,незнание и наглост.Трябва да се отбележи,че футболистите не носят абсолютно никаква вина за този срам днес и бъдещите срамове които ще берем.Виновникът е само Т(ъ)опчо!!!!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 18 фев 2017 20:48

santi_santi написа:Виновникът е само Т(ъ)опчо!!!!

Aми Спасчо къде е ? Защо не прави трансфери, а взима някакви маймуни, които не стават и за В група от белите страни.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 18 фев 2017 20:50

santi_santi написа:Все си мислех,че след Гонзо по-слаб треньор няма да имаме,но Топчо за няколко месеца го размина със светлини години по некадърност,незнание и наглост.Трябва да се отбележи,че футболистите не носят абсолютно никаква вина за този срам днес и бъдещите срамове които ще берем.Виновникът е само Т(ъ)опчо!!!!

Футболистите също имат огромна вина за случилото се днес. Печките се въртят като пумпали и не знаят какво правят, ами да тичат на 4 крака, това поне го могат. Защитата тоално неориентирана при гола. След това ги е страх да опитат дори стихиен натиск, не говорим да спазват треньорски указания и др., просто като в махалата да дървят палеца, дори и затова ги е страх футболистите.

Потребителски аватар
levski4ever86

Мнениеот levski4ever86 » 18 фев 2017 20:54

ММ1914 написа:Не говорим за оправдания сладурано. Какво можем да променим сега и веднага, за да може в следващия мач да сме като Байерн? Нищо. Ситуацията е пари няма. По-скоро не ни се дават. Когато в отбора няма пари, какво може да се направи? Така ревахме да сменяме Батков, аз включително. Ако не го бяхме сменили нямаше да имаме огромните дългове за А сектор. Всяка прибързана промяна води до правене на нови глупости. Ще изгоним Спас - добре, кой ще дойде? Има ли някой изявил желание? Поне един? Ще изгоним всички футболисти и треньори. Имаме ли пари за нови? За неустойки? Кой ще дойде по това време на годината? Ти кажи каква стратегия би направил за да се промени нещо още в следващия мач? Приемаме че аз не разбирам от футбол, не е проблем, ще го преживея, но какво би направил ти като разбирач? Да даде резултат за една седмица? Смешник, следващия път преди да пишеш помисли.

Мозък, с какви простотии ме занимаваш въобще? Някъде да съм споменал за смяна на нещо и някого? Къде съм се правил на разбирач? За разлика от теб аз не казвам на останалите какво да пишат и какво да коментират. Не се имам за шеф на форума като теб и още няколко твои подобия. Идваш и започваш да определяш кой колко разбира и за капак когато ти отговорят започваш да обиждаш като каруцар. Вместо да ми даваш акъл кога да пиша вземи си изпий хапчетата за нерви!
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 18 фев 2017 21:04

споко бе хора това е само една футболна среща , вярно , че Левски се представи малко под нивото на което сме свикнали да го виждаме , но има и такива мачове , важното е да се стреснат от този мач и да преследват титлата до край
OFK PIRIN

Върни се в “Левски”