ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 15.10.2016 | 16:00

Мнениеот RockSeeker » 13 окт 2016 11:30

По между другото - въпреки старателното модериране от поне десетина дни темата за мача, създадена на 3ти Окт вече е по-голяма от темата "Няма вече вечно дерби.ЦСКА умря!", създадена на 12ти Септ. Само малко факти ей така лекинко :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 окт 2016 11:44

RockSeeker написа:По между другото - въпреки старателното модериране от поне десетина дни темата за мача, създадена на 3ти Окт вече е по-голяма от темата "Няма вече вечно дерби.ЦСКА умря!", създадена на 12ти Септ. Само малко факти ей така лекинко :lol:

A дали успя да сравниш големината на темата за мача с тези за мачовете с Литекс? :roll:
Не питам за един приятел и не е спешно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2016 11:47

Нова провокация на оранжевите селяндури:
Изображение
Как така те са цска (то фалира бе, умрЕ на 09.09), а ние сме Левски София :evil: :evil: :evil:
Мда, май са прави в Б сектор:
Умрете, селяни
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 13 окт 2016 11:48

Трудничко вече. Колкото е оставено, поне още толкова беше изтрито. Дали за темите с Литекс е имало толкова усърдно модериране/цензура? Иначе всеки е свободен да си пита каквото, за който и за когато си иска. Дерзай! :lol:

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 13 окт 2016 11:55

RockSeeker написа:Трудничко вече. Колкото е оставено, поне още толкова беше изтрито. Дали за темите с Литекс е имало толкова усърдно модериране/цензура? Иначе всеки е свободен да си пита каквото, за който и за когато си иска. Дерзай! :lol:

Фактите са следните - до 02.06.2016г. вашият отбор , на който сте фенове , се е казвал Литекс(Ловеч) и на тази дата просто си сменя името и седалището.Следователно вие сте прекръстен Литекс.

http://lovechtoday.eu/%D0%B4%D0%BD%D0%B ... %B5%D1%81/

Щом сте избрали пътя на припознаването , ще трябва да свиквате, навсякъде и на всеки един стадион ще ви се напомня, че вие сте Литекс със сменено име. 15 години се подигравахте на Локото(Велбъжд) с песента "Велбъжд, Локо,Юве - кои сте всъщност вие?" , а станахте същите като тях, на които им се смеехте. Локото тепърва ще има да ви се подиграват и да ви връщат за онази песен , дето им пяхте.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 13 окт 2016 12:42

Mathias_Coureur написа:Фактите са следните - до 02.06.2016г. вашият отбор , на който сте фенове , се е казвал Литекс(Ловеч) и на тази дата просто си сменя името и седалището.Следователно вие сте прекръстен Литекс.

http://lovechtoday.eu/%D0%B4%D0%BD%D0%B ... %B5%D1%81/

Щом сте избрали пътя на припознаването , ще трябва да свиквате, навсякъде и на всеки един стадион ще ви се напомня, че вие сте Литекс със сменено име. 15 години се подигравахте на Локото(Велбъжд) с песента "Велбъжд, Локо,Юве - кои сте всъщност вие?" , а станахте същите като тях, на които им се смеехте. Локото тепърва ще има да ви се подиграват и да ви връщат за онази песен , дето им пяхте.

А защо си мислиш, че аз съм поредният, който би отричал това? :lol: И защо реши, че съм се подигравал на Локото или пък въобще ми пука дали те тепърва щели да си връщат... Стегни се бе, пич, предполагам и двамата не сме вече некви пуберчета? ;) Веднъж един от нашите ме беше попитал, още преди да се развият нещата - с какво ще сме по-различни от Локото, ако се случи това? Отговорих му - с нищо. Нито от тях, нито от Берое, Ботев, Пирин и пр., и пр. Малко неадекватно ми идва да знаеш къде, в каква обстановка живееш, да виждаш какво се случва с другите и да си мислиш, че това на теб няма да се случи, ще те отмине... Е, дойде и до нашата глава. И аз нямам претенции ЦСКА да бъде различен в такава среда, защото да - това би било героично, но и саморазрушително. Пък който иска да продължава да си претендира, че "времената били други", "вече не сме мутренска държава", бла-бла. Ама верно ли?! Е, сори, аз явно не съм забелязал :lol: Та предвид всичко това много по-голям проблем ми е, че "г-н ГГ" изгони почти всичко цесекарско и си довлече цялата ловешка трупа в пълния и "блясък", отколкото, че стана поредната врътка и измама в държавата ни. Всекидневно парите ни от данъци отиват по подобни схеми и си траем - е, този път поне е за нещо, което ме вълнува. Колко пъти вече се случиха подобни неща с други клубове и се приема за нещо нормално. Е, да, мащабът при ЦСКА е по-голям, има си "вечен съперник", който постоянно гледа в чуждото канче - нормално да се вдигне повече шум ;) Това само за пореден път доказва разликата между ЦСКА/Левски и останалите като обществено значими фактори. Ако за някого това е проблем и повод за комплекси - "съжалявам", че съм се родил в този град, станал съм фен на този отбор още като дете, от когато 0-5 за Купата 98ма ми е първия все още останал съзнателен спомен и щях да потроша къщата от яд, та майка ме изгони от нас до края на мача и т.н. Но не смятам да се извинявам на никой заради което, нито пък да се правя на луд! ;)
Последна промяна от RockSeeker на 13 окт 2016 12:49, променено общо 1 път.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 окт 2016 12:47

Мисля да коментирам малко за предстоящия мач, а не за кой е припознал Литекс на ЦСКА.

Мисля, че Люпко ще подходи по-дефанзивно и ще разчита предимно на бързи контри и бързи разигравания между Нар, Адениджи и Аниете. Причината е, че знае, че онези ще скочат на кило кръв и на метър кожа в мача, защото до тук играят на приливи и отливи, а този мач ще осмисли сезона им, понеже ГГ мрази Левски в червата си и е достатъчно злобна личност.
Та в тоя ред на мисли, ако Левски скочат да търсят ранен гол и за сметка на това получат такъв, "червените" ще бъдат окрилени.
Мисля, че Люпко ще върне защитата по-назад (а тя попринцип си е доста изтеглена и ми се желае като цяло да играе по-напред). Очаквам, че пресата ни ще започва от центъра на терена и всички ще се връщат в защита много, което пък разбира се няма да ни оставя много предпоставки за бързи контри.

Притеснява ме основно това, че някои от играчите ни се бавят много, когато са с топката (Краев, Прохазка и Нар). Всяка загубена топка ще е голям проблем, защото може да ни свари неподготвени. За това и очаквам да играем по-изтеглени назад.

Първото полувреме не мисля, че ще има гол, освен ако не е плод на груба индивидуална грешка или от статично положение. Очаквам и двата отбора да играят много бързо. За нас това може да е нож с две остриета, понеже както казах двама от вътрешните ни халфове често бавят топката. Даже и Де Нойер често го прави.
Сигурно и двата отбора ще атакуват основно по крилата. Нашите бекове са малко така... Алвеша го знаем, получи ли рано картон играем с 10 и половина човека. Веско е на години и е бавен. Все по-често забелязвам, че Люпко го държи по-назад и рядко се включва в атаките. По-често Жоро отива в ляво да подпомага Аниете, а Веско си пази зоната.
От тази гледна точка очаквам повечето атаки на ЦСКА-София да са в ляво (срещу Алвеша), който за сметка на Минев по-често се включва в атака.
Ганчевите не мога да ги коментирам и да им правя разбор, понеже не съм запознат със става и тактика им.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 13 окт 2016 13:01

Serafim написа:Мисля да коментирам малко за предстоящия мач, а не за кой е припознал Литекс на ЦСКА.

Алелуя! Футболен коментар! В чисто треньорско отношение според мен предимството е категорично на ваша страна. Като сработеност - също. Като самочувствие и резултати - също. Логиката сочи, че най-малкото не би трябвало да загубите. Но логиката не е от отличителните черти на футбола доста често. Ако минем на другия бряг, на психологията - този опит за масова психоза, вкл. сред футболистите ви упорито да говорят, че им предстои мач с Литекс и пр., да се изживяват преди да са изиграли мача може да ви изиграе лоша шега. И при положение, че футболните достойнства у нас не са особено високи, това може да се окаже доста съществен фактор. Забелязал съм, че в тези мачове много често фаворитът не печели в последно време - причините според мен са точно такива, чисто психологически и натежават толкова именно заради липсата на по-големи футболни достойнства. Ако съм прав за това - шансовете ви биха се покачили, ако неадекватността на нашия треньор се окаже по-голяма от предпоставките за психологически проблеми при вас. Колкото и странно да звучи за някои може би - да си повярвате прекалено много и да подцените мача. Но дори да подцениш мач - ако противникът е толкова зле, че да не може да се възползва от конкретни ситуации, пак имаш шанс "да го измъкнеш" или поне да не го загубиш. Освен това... това вече никак не е футболно, по-скоро в сферата на астрологията да речем, не го приемам за сериозен аргумент, но все пак има някакви тенденции :lol: А именно - отново е Октомври и статистиката за този период от годината май е доста убедителна в наша полза. Е, дано не се наруши традицията :lol:

П.С.: А иначе ако махнеш головете от груби индивидуални грешки и статични положения от последните години, то почти всеки мач трябва да е завършил 0:0 :lol: Общо-взето това е коментар от типа - няма как да сбъркаш ;D

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 окт 2016 13:10

saffron написа:Къде са билетите за мача ? Дарик ли сте, БезДарик ли сте? що не питате кво става бе ?

Не питай Дарик , а питай творците на декларации !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 13 окт 2016 13:24

Old_death написа:
saffron написа:Къде са билетите за мача ? Дарик ли сте, БезДарик ли сте? що не питате кво става бе ?

Не питай Дарик , а питай творците на декларации !

Какво общо има Тройчо Декларацията с предстоящия мач?

Върни се в “Левски”