Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Съгласни ли с решението на Иво Тонев да си попаде оставката

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
mikata

Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск

Мнениеот mikata » 04 юни 2016 13:03

На Тонев трябва да му се даде още един сезон доверие, Гонзо трябваше да напусне със Стоев :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 04 юни 2016 13:21

Captain Stottlemeyer написа:
damyanov1963 написа:Мислех да не взимам отношение по темата, защото съм раздвоен, най-вече заради изгонването на Стойчо, но реших че не е справедливо да се хвърля цялата вина за окаяното положение на Левски само в/у един човек, който всъщност направи немалко за отбора. Факта, че Левски изплаща дълговете си, които не са натрупани при него и продължава да съществува, говори не малко. Това беше най-важната задача, преди да се мисли за титли и купи. Всеки се разпростира според чергата си, а нашата е къса. Не може с тези футболисти да очакваш нещо повече. Това е все едно да си купиш Запорожка, а да искаш да върви, като Фиат примерно. Но за да караш Фиат, трябва да се бръкнеш по-дълбоко, а за това трябва да имаш повече пари. Ако нямаш, ще си караш запорожката и ще си траеш. Някои подигравателно наричаха новата трибуна - "Тонев", преди да стане готова. Според мен тя напълно заслужава да носи неговото име, защото я има благодарение на него и благодарение на усилията, нервите и мъките, които хвърли по нея за 3 години. Сега някои се хващат за козирката, давате ли си сметка, че на другите стадиони в България, няма дори и една тоалетна, като тези на новата ни трибуна?

+1 :) Напълно съм съгласен с това мнение!

Дамянов, старата трибуна я бутнахме по предложение на Тонев, не го забравяй. Като е знаел че е имало дългове, защо се е захванал да ги увеличи? Трибуната ще трябва да се плаща. Не сме недоволни от това че няма козирка, а от това че ни лъжат с крайни срокове, дотук бяха поне три и за сектора и за козирката. Това е си е българска работа от всякъде - мърляшка история. Взимат се едни решения и за това научаваме от спортните сайтове. Тоя клубен сайт за чий *** е? Продължаваме да работим като при Батков. Тонев да не реве като вдовица за х.й. Да се хване малко да направи една стратегия за отбора/дългосрочна/ да види какво ни трябва в краткосрочен план и работи. Стига общи приказки, малко да се хванат на работа.
Върхът на амтьорската дейност - договорът на близнаците Цоневи се остави да изтече и ги изпускаме без пари. Да го бяха удължили есента, когато се видя че ще има пари в отбора. Сега за по 200 хиляди евро да бяха продадени щеше да е някаква пара. Млади са, имат мачове за националните отбори, има мачове и за първият отбор тази сума ми се струва постижима. Не знам дали Тонев е виновен за това, но никой не е наказан, следователно клубът /ръководството/ одобрява бездействието по случая.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Демба_Ба
Контакти:

Re: Ръководството на Иво Тонев - кратък анализ

Мнениеот Демба_Ба » 04 юни 2016 13:21

Възрастен написа:
Възрастен написа:...Благодаря ти, че му отговори подобаващо. Не исках да го правя аз, понеже трябваше да сляза на неговото ниво на отношение към споделящите мнението си тук. Друг е въпросът, че понякога не схваща т.нар. "идиоми" - все пак изразът за плъховете е добил гражданственост доста преди той да придобие ерудиция. Която и аз не му отричам.

Недей, ще се разплача... :lol: А точният израз е "Плъховете първи напускат кораба." Хайде сега, опитай се ([b]ако можеш[/b]) да направиш връзката с Гонзо, който остана в "Левски" [b]в най-тежките моменти за клуба,[/b] вместо да си бие камшика, без някой да има правото да го укори за това... 8-)

Дали мога или не мога - твоето мнение не ме вълнува. Виж, за най-тежките моменти не си прав - тепърва предстоят! :mrgreen: Ето на - за съжаление :( започнах да използувам твоя тон. А така да не ми се искаше...

А моето мнение би трябвало да те вълнува. ;) Първо, щях да ти обясня малката, но съществена разлика между "идиом" и "поговорка", защото "Плъховете първи напускат кораба" е поговорка. ;) Второ, ясно е, че не можеш да направиш връзката с Гонзо, защото Гонзо е мъжкар. Може да не е нобелов лауреат за литература и да не е българският Матиас Замер или Хорхе Валдано, но не е страхлив плъх. И трето, но не на последно място: Знам какво се иска на такива като теб - красноармейци и анти-левскари, но няма да ви огрее - "Левски" преодоля тежките моменти, стъпи на краката си (ето това с болдвания шрифт е идиом ;) ) и ще продължава напред, където му е мястото - шампион и носител на купата. :) Това е положението, ако щеш да се по***еш... 8-)

Така е,тежките моменти за Левски отминаха.Този сезон можехме да станем шампиони ако Тонев бе развързал кесията повечко.Той обаче се беше вманиячил да се спазва финансова дисциплина и да се плащат задължения към НАП.С допускането обаче на етрополския мелез в А група,ръцете му ще бъдат развързани в това отношение-спокойно може и да не плаща на НАП,или най-малкото да се отложат плащанията за неопределено време.И никой няма да може копче да ни каже-след като за едните се прави компромис и им се позволява да заобиколят над 30 милиона лева дългове,естествено че ще трябва такъв компромис да се направи и за Левски-няма как,трябва да има равнопоставеност.Така че следващия сезон трябва да се гони титла с всички сили и средства, трябва да сме готови за Сталинградска битка,и да бием конкурентите с техните камъни-разбирай да действаме с техните методи.Не ме интересува феърплей, и тем подобни лигавщини.Феърплей в булгаристан :-) НЯМА!- отнемат ни служебно точки,всеки сезон имаме наказания от БФС за щяло и нещяло, опрощават се дългове за милиони на други клубове, а ние трябва да плащаме и да играем феърплей?!-на става така драги мои,не става.... :

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 юни 2016 13:50

ММ1914 написа:
damyanov1963 написа:Мислех да не взимам отношение по темата, защото съм раздвоен, най-вече заради изгонването на Стойчо, но реших че не е справедливо да се хвърля цялата вина за окаяното положение на Левски само в/у един човек, който всъщност направи немалко за отбора. Факта, че Левски изплаща дълговете си, които не са натрупани при него и продължава да съществува, говори не малко. Това беше най-важната задача, преди да се мисли за титли и купи. Всеки се разпростира според чергата си, а нашата е къса. Не може с тези футболисти да очакваш нещо повече. Това е все едно да си купиш Запорожка, а да искаш да върви, като Фиат примерно. Но за да караш Фиат, трябва да се бръкнеш по-дълбоко, а за това трябва да имаш повече пари. Ако нямаш, ще си караш запорожката и ще си траеш. Някои подигравателно наричаха новата трибуна - "Тонев", преди да стане готова. Според мен тя напълно заслужава да носи неговото име, защото я има благодарение на него и благодарение на усилията, нервите и мъките, които хвърли по нея за 3 години. Сега някои се хващат за козирката, давате ли си сметка, че на другите стадиони в България, няма дори и една тоалетна, като тези на новата ни трибуна?

+1 :) Напълно съм съгласен с това мнение!

Дамянов, старата трибуна я бутнахме по предложение на Тонев, не го забравяй. Като е знаел че е имало дългове, защо се е захванал да ги увеличи? Трибуната ще трябва да се плаща. Не сме недоволни от това че няма козирка, а от това че ни лъжат с крайни срокове, дотук бяха поне три и за сектора и за козирката. Това е си е българска работа от всякъде - мърляшка история. Взимат се едни решения и за това научаваме от спортните сайтове. Тоя клубен сайт за чий *** е? Продължаваме да работим като при Батков. Тонев да не реве като вдовица за х.й. Да се хване малко да направи една стратегия за отбора/дългосрочна/ да види какво ни трябва в краткосрочен план и работи. Стига общи приказки, малко да се хванат на работа.
Върхът на амтьорската дейност - договорът на близнаците Цоневи се остави да изтече и ги изпускаме без пари. Да го бяха удължили есента, когато се видя че ще има пари в отбора. Сега за по 200 хиляди евро да бяха продадени щеше да е някаква пара. Млади са, имат мачове за националните отбори, има мачове и за първият отбор тази сума ми се струва постижима. Не знам дали Тонев е виновен за това, но никой не е наказан, следователно клубът /ръководството/ одобрява бездействието по случая.

Те дълговете край нямат никога. Поне ще остане нещо за Левски от което ще има полза, при това уникално за България, а не да очакваш старата трибуна да рухне барабар с козирката всеки момент. Колегата го каза - щом за едни може да се опрощават 30, че и няколко отгоре милиона, защо за Левски да не може?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 04 юни 2016 13:59

damyanov1963 написа:Те дълговете край нямат никога. Поне ще остане нещо за Левски от което ще има полза, при това уникално за България, а не да очакваш старата трибуна да рухне барабар с козирката всеки момент. Колегата го каза - щом за едни може да се опрощават 30, че и няколко отгоре милиона, защо за Левски да не може?

Ще остане да. Но за да си припише заслугите за него, първо трябва да го изплати. Нали не искаш да падаме на нивото на петолъчките? Защо да искаме да сме просяци като тях? Нали нашите ръководители претендират че стават за нещо, тогава да работят. Реването по медиите вече запазена марка ли ще ни е? Да си видял Кайзера да реве някъде, като ръководител? Истинския кайзер.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 юни 2016 14:08

ММ1914 написа:
damyanov1963 написа:Те дълговете край нямат никога. Поне ще остане нещо за Левски от което ще има полза, при това уникално за България, а не да очакваш старата трибуна да рухне барабар с козирката всеки момент. Колегата го каза - щом за едни може да се опрощават 30, че и няколко отгоре милиона, защо за Левски да не може?

Ще остане да. Но за да си припише заслугите за него, първо трябва да го изплати. Нали не искаш да падаме на нивото на петолъчките? Защо да искаме да сме просяци като тях? Нали нашите ръководители претендират че стават за нещо, тогава да работят. Реването по медиите вече запазена марка ли ще ни е? Да си видял Кайзера да реве някъде, като ръководител? Истинския кайзер.

То хубаво, ама кой по-читав ще дойде на негово място? Наско с голия г*з ли?
Ако имаш някой предвид кажи го...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 04 юни 2016 14:14

damyanov1963 написа:
ММ1914 написа:

Нямам нищо против да остане Тонев. Но малко да се вземе в ръце, да спре да е многострадална Геновева, да си седне на задника и да работи. Какво е това, ако ме искат ще остана иначе ще рива? Малко детинска постъпка.
Боримиров, може би има някакъв потенциал от нашите бивши кадри.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 юни 2016 14:18

Единият казва - ако искат феновете ще остана , а другият ако феновете ми искат оставката ще я подам. Защо някой трябва да ти иска нещо зад а се усетиш , че трябва да го направиш при условие , че знаеш колко си бил "полезен".
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 юни 2016 14:28

wilge написа:Тонев не трябва да си тръгва сега. Да си завърши сектора. Да се вземе в ръце, да влезе в ролята си на председател на УС, да тропне с ръка по масата и да демонстрира твърдост.
Първо: Да обяви мораториум на плащанията към НАП и държавата, както не плащат и онези. Сигурен съм, че ще срещне подкрепа от феновете. Сигурен съм, че ще го последват и други отбори.
Второ: На секундата да се освободи от онова столипиновско недоразумение и да мобилизира всички налични сили за намирането на адекватен директор.
Трето: Да разформирова скаутското звено за да се престане с порочната практика на всеки шест месеца да се гради нов отбор. Стига комисионни.
Четвърто: Да намери перспективен треньор с модерни и съвременни виждания за футбола който да да асистира на Майстора половин сезон и от Коледа да поеме кормилото на Левски.
Пето: Строг контрол и наблюдение върху ДЮШ. Прецизен подбор на треньорите, задължително методист от Западна Европа и търсене на таланти в провицията. Да не се назначават треньори които не могат или не искат да работят с деца. Дисциплинарно уволнение на всеки треньор отишъл пиян на работа.
И да знае, че никой не се връзва на приказките, че причината за оставката била критиката на част от феновете, или че президент на друг клуб наричал сектора кабрио. Ние може да сме "Сульо и Пульо", както ни нарича посровителствувания от него ДИРЕКтор, но не сме по- тъпи от същия този ДИРЕКтор.
Пък ако играта е друга или е решил твърдо да си ходи, то прав му път.

Ей тва е, въобще не е сложно, самл някой трябва да има топки да го направи.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 юни 2016 14:32

ММ1914 написа:
damyanov1963 написа:
ММ1914 написа:

Нямам нищо против да остане Тонев. Но малко да се вземе в ръце, да спре да е многострадална Геновева, да си седне на задника и да работи. Какво е това, ако ме искат ще остана иначе ще рива? Малко детинска постъпка.
Боримиров, може би има някакъв потенциал от нашите бивши кадри.

Аз също съм съгласен, че трябва да пипа с по-здрава ръка....
И да не се оставя на тия дето непрекъснато хулят и клеветят Левски!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”