Стойчо Стоев!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

валкареджио
Контакти:

Re: Стоев оставка кога?

Мнениеот валкареджио » 11 май 2016 00:53

bub написа:БЕСЕН СЪМ! :evil: :evil: Такъв срам не съм брал от няколко години :idea: Господин Пеевски, докога ще търпите този клоун стоев дъ пуси?

Пеевски не е вече в България,лъжата повтаряна 100 пъти ,май няма да стане истина а вие ще си кюскате в селските групи без стадион а само с екотой и много много лайна да ви е сладко.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 11 май 2016 00:58

Кировец написа:Изплатен сектор А кога ???

Кирееее,изплатен или не ,това е най хубавия сектор в България .Скоро и покрив ще има ами вашите стадиони ремонт кога? Подиграваите се и си смърдете във вашите ниви и кочини.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 11 май 2016 01:10

doktora25 написа:Не съм гледал този и предишни мачове по обективни причини, не искам да му бъда адвокат, вероятно има немалка вина, вероятно продължаването на договора му не е най-доброто, което може да се случи на клуба, но:
Да се счита, че неговата вина е най-голяма, че трябва да трябва да се превърне в основен виновник за случващото се в клуба, изкупителна жертва, и че трябва да напусне преди столипиновеца Г. Иванов аз категорично не го приемам. А и каква толкова му е вината - че допусна 3-4 слаби мача, че завърши на 2-ро място след Лудогорец при положение, че миналия сезон бе може би най-слабият в историята на клуба, а Лудогорец са на светлинни години в организационно, финансово отношение и обиграност. Ще кажете слаба конкуренция, ами това още повече обезсмисля всеки мач сам по себе си. Ако е имало някакви реалистични спортно-технически цели (като участие в ЕКТ) - те са изпълнени, за разлика от предходните 2 години. Той ли прави трансферите или някой друг гореспоменат? За да тръгне наистина отборът напред трябва да има нормално ръководство, нормална трансферна политика, с погасяването на задълженията да не са ангажирани тези които вкараха отбора в батаците и да има дългосрочна стратегия.
Ако го няма всичко това всяка треньорска смяна би била излишна.

От зелена тиква семе не взимаме.Пиши си за Пеевски и срутената трибуна,там ти е силата.

Потребителски аватар
boli

Мнениеот boli » 11 май 2016 01:12

от няколко места вече чух,че до почивката футболистите не са изпълнявали изискванията на Стоев и са си играли така както могат и знаят,но на почивката той изрично е наредил да се върнат и да пазят резултата и те са го послушали, какво стана след почивката всички видяхме

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2016 01:17

boli написа:от няколко места вече чух,че до почивката футболистите не са изпълнявали изискванията на Стоев и са си играли така както могат и знаят,но на почивката той изрично е наредил да се върнат и да пазят резултата и те са го послушали, какво стана след почивката всички видяхме

Мне, нИ можа да ни убедиш.
Направи си още 4-5 профила, белким вземем да ти повЕрваме. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2016 01:19

goro_man написа:
THE G.A.M.E написа:Махнем ли С.С. ще вземем Лига Европа. :lol: :mrgreen:

Никога не съм искал КЕШ от С.С. искам просто да не се срамувам...днес всички мишки изпълзяха от дупките...на финала бях на рожден ден и ми се искаше да потъна в земята от срам. След като аз давам всичко за отбора си не мога ли да искам поне да не се срамувам от тях. Много ли е ?

Е, ти в последните 8 години къде беше ?
Чак сега ли те хвана срам ?
Ти крещя ли "оставка" за Мъри ?
А за "Кокала" ?

При сезон, със 100 % изпълнени ( класиране за ЕКТ ) цели, от какво по-точно те е срам ?
Преди не сме ли губили спечелени мачове ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boli

Re: Долу ръцете от Стоев!

Мнениеот boli » 11 май 2016 01:19

от няколко места вече чух,че до почивката футболистите не са изпълнявали изискванията на Стоев и са си играли така както могат и знаят,но на почивката той изрично е наредил да се върнат и да пазят резултата и те са го послушали, какво стана след почивката всички видяхме

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 май 2016 02:15

PFC Litex написа:Кои от поставените пред Стоев цели той не ги изпълнява, към момента?

Тези фасулски "цели" - в първенство без ЦСКА, Литекс и Локо СФ ..... наистина, чутовно постижение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 11 май 2016 03:54

добре де, щом Емо Велев ще дойде след финала за купата , нека дотогава Топузаков да води отбора,че Заешкото Сърце, ще осере и трите оставащи мача
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Долу ръцете от Стоев!

Мнениеот batmanlevski » 11 май 2016 03:56

добре де, щом Емо Велев ще дойде след финала за купата , нека дотогава Топузаков да води отбора,че Заешкото Сърце, ще осере и трите оставащи мача
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

Върни се в “Левски”