Не знам дали сега е точният момент, но все пак да попитам: Директорът ще си тръгне ли ?
Някой тук беше попитал защо няма тема за селекцията "Зима 2015-16".
Защото е безсмислена , ако "например" е още на "Георги Аспарухов".
Дайте да не се поддаваме на глупави провокации и да говорим за нашите си проблеми.
Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |12,12,2015| 16:30ч.
[quote="ugly bug"]
Синчец теб те уважавам и дъража да знам ти ок ли си Левски да печели мачовете си по такъв начин![/quote
Сега, аз мръзнах на стадиона и не съм съгласен с този буламач-точно тая ***** Стоилов да вади отбора... Левски можеше да бие, а можеше и да не бие днес. Първо, не го смятам за победа, а за провален мач. Второ-имах щастието да гледам на живо почти всички мачове Литекс-Левски през годините, имало е далеч по-скандални изцепки, съдийство, и прочее.
За мен Литекс не реагираха нормално в елементарни ситуации, и имам сериозни подозрения, че това е планирано. Загуба на сините днес не променяше нищо, както не го променя и служебната победа.
Синчец теб те уважавам и дъража да знам ти ок ли си Левски да печели мачовете си по такъв начин![/quote
Сега, аз мръзнах на стадиона и не съм съгласен с този буламач-точно тая ***** Стоилов да вади отбора... Левски можеше да бие, а можеше и да не бие днес. Първо, не го смятам за победа, а за провален мач. Второ-имах щастието да гледам на живо почти всички мачове Литекс-Левски през годините, имало е далеч по-скандални изцепки, съдийство, и прочее.
За мен Литекс не реагираха нормално в елементарни ситуации, и имам сериозни подозрения, че това е планирано. Загуба на сините днес не променяше нищо, както не го променя и служебната победа.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
matador написа:kempesmario написа:Така много ми е кеф за микренските селяни и червените комуняги. Яд ли ви еАбсолютно заслужени 2 черевни картона на микренци и разбира се съгласно правилата дузпа за Левски. Никакъв фал на Бедоя срещу вратарчето на латекса. 5 пъти го гледах повторението , а и вратаря как прави няколко крачки и после се сети да падне. Артист.
Ами за купата кристален гол за Левски на Гаджев , ами двата гола на латекса от засада и т.н. Съдията свири според правилата, сега очаквам наказанието, и никакъв шанс на цеца да стане лицка това братче ФИФА И УЕФА ГО ЗАБРАНЯВАТ такива едноклетъчни организми да се сливат/сношават
Яд за какво бе ?Напротив радвам се щом такива победи ви носят такава радост
От такава победа щеше да ме е срам но вие сте свикнали с това продължавайте само така
А да помниш един ваш мач с Локо Пд в Пловдив от последната ви шампионска година? Или си на 15 и не помниш нищо от това какво е било преди 7, 8 години!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Мен ме е срам от това подпиране на съдията. Престъпник, който трябва да бъде наказан доживот да не свири мачове.
Червените картони и дузпата са заслужени, но най-нормалното нещо е да си спази критерия и да изгони Минев, още преди тези ситуации. Напълно нормално беше, ръководството на Литекс да прибере отбора. Още по-жалкото е, че играчите на Левски отиват да се радват с публиката. На какво се радвате, бе ? Че Литекс ОТНОВО ви прави смешни с 10 човека ли ? На това ли се радвате ? Пълен срам.
Червените картони и дузпата са заслужени, но най-нормалното нещо е да си спази критерия и да изгони Минев, още преди тези ситуации. Напълно нормално беше, ръководството на Литекс да прибере отбора. Още по-жалкото е, че играчите на Левски отиват да се радват с публиката. На какво се радвате, бе ? Че Литекс ОТНОВО ви прави смешни с 10 човека ли ? На това ли се радвате ? Пълен срам.
Последна промяна от Eminem на 12 дек 2015 19:20, променено общо 1 път.
Всичко хубаво ама кои са голмайсторите?
Гаджев е единия(след такава радост срамота ще е да не му запишите поне един),кои са другите!
Гаджев е единия(след такава радост срамота ще е да не му запишите поне един),кои са другите!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Гледах прекрасно повторение по Нова.
Там ясно се вижда , че Бедоя ИЗОБЩО не посяга към вратаря.
Само слепите не го виждат.
Там ясно се вижда , че Бедоя ИЗОБЩО не посяга към вратаря.
Само слепите не го виждат.

- отец Онуфри
- Контакти:
За пръв път виждам отбор да напуска демонстративно терена, докато води в резултата...

[wrapimg=]http://www.lifesport.bg/uploads/images/00312790.jpg[/wrapimg]
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/C4wMzMUW8AAgLoc.jpg[/rimg]
За мен единствената грешка на рефера беше че не изгони рендето Минев. Всичко останало си го свири както трябвa.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- MASTER_COOL
- Контакти:
Eminem написа:Мен ме е срам от това подпиране на съдията. Престъпник, който трябва да бъде наказан доживот да не свири мача.
БАТЕ УНИКАЛНО МНЕНИЕ !!!
ЕВАЛА !
Точно заради такива фенове като теб искам ОНОВА ИСТИНСКО СЪПЕРНИЧЕСТВО НА ТЕРЕНА И ТРИБУНИТЕ ДА СЕ ЗАВЪРНЕ !
Последна промяна от MASTER_COOL на 12 дек 2015 19:13, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
sin4ec написа:ugly bug написа:Синчец теб те уважавам и дъража да знам ти ок ли си Левски да печели мачовете си по такъв начин
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?