The Crow написа:С 10 вкарани гола Левски излиза на трето място в класирането. Впечатляващо. Отдавам тази иновация на Стоев
Ха-ха, май наистина си е иновация.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
The Crow написа:С 10 вкарани гола Левски излиза на трето място в класирането. Впечатляващо. Отдавам тази иновация на Стоев
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
ralka_levskarka написа:Аз, лично, дадох шансове на Курдов, ще дам и на Китамбала, все пак не е играл от май месец, остава и да кажа "вън" след 60 минути игра.
Мистри написа:За следващият мач ме притеснява Левента.Заял се е с парахода и ще иска да става шампион, преди оливането с другият му отбор.Как ли ще изработи съдиите?
Мистри написа:ralka_levskarka написа:Аз, лично, дадох шансове на Курдов, ще дам и на Китамбала, все пак не е играл от май месец, остава и да кажа "вън" след 60 минути игра.
Е то не остана за вътре , моме.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
NOMER14 написа:Мистри написа:За следващият мач ме притеснява Левента.Заял се е с парахода и ще иска да става шампион, преди оливането с другият му отбор.Как ли ще изработи съдиите?
ББ може да му прати призовка.
gzagorov написа:Айде, стига бе, не мога да го повярвам. Още е септември, а "Левски" започвали работа по зимната селекция, поне според Стоев. Да беше началото на януари, щеше да е по-нормално. Може би още една иновация в клуба тази година
[offtopic]шегувкам се.знаеш ,че си любимка.[/offtopic]ralka_levskarka написа:Мистри написа:ralka_levskarka написа:Аз, лично, дадох шансове на Курдов, ще дам и на Китамбала, все пак не е играл от май месец, остава и да кажа "вън" след 60 минути игра.
Е то не остана за вътре , моме.
[offtopic]ще те шляпна[/offtopic]
Шиляк след загубата от Левски: Може би бяхме уплашени
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, LoveAndPeace, mikata и 12 госта