Sardukar написа:Пак стана интересен мач с Ловеч. Може би нямаше по-добър отбор тая вечер. Жалко, че при 1-0 изпуснахме много добри положения, но пък при 1-2 изравнихме без положение.
Съдийската бригада - от идиот надолу.
Минев - не направи груб мач, а 1 картон беше идиотски - топката ми се видя, че беше излязла и съдията омаза. В духа на мача можеше да не го изгони (според мен)
Прохазка пак беше най-добрия.
Махмудов ме обнадежди.
За Мики Орачев... играе много притеснено момчето, но аз ще се застъпя за него. Нека изкара поне до зимата, да играе (то друг няма) и да видим дали има прогрес. Наистина прави много фрапантни грешки в отбрана, но за развитието на един футболист обичайно е нужно да прави грешки, от които да се учи (и прогресира). Трябва малко повече доверие да им даваме на малките. Ради Цонев също е в много лоша форма. Мисля, че и Краев изигра доста слаб мач днес. Но това е нормално, трябва да сме по-търпеливи към тях. Все пак не са виновни малките за страданията на клуба в последните години.
Чакаме мач с централен нападател.
САМО "ЛЕВСКИ" !
И аз смятам, че на децата трябва да се даде време и шанс. Притеснени са, а от това се излиза с мачове. Колко маймуни и мангали чакахме с месеци и години, та на нашите деца ли да скачаме за една-две грешки? Деян Иванов как игра? Да направят по 15 мача, па да видим дали ще са същите!
Половината ни отбор играе на необичайни позиции, нямаме нападател. В тази ситуация да играеш с Литекс си е безумие! А можехме да бием, никак не беше нереално.