Левски (София) - Литекс (Ловеч) |25.07.2015| 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 25 юли 2015 13:32

Победа за Левски
49
58%
Равен
12
14%
Победа за Литекс
24
28%

Общо гласове: 85

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |25.07.2015| 2:2 FT

Мнениеот Синьо сърце » 25 юли 2015 23:57

Sardukar написа:Пак стана интересен мач с Ловеч. Може би нямаше по-добър отбор тая вечер. Жалко, че при 1-0 изпуснахме много добри положения, но пък при 1-2 изравнихме без положение.
Съдийската бригада - от идиот надолу.
Минев - не направи груб мач, а 1 картон беше идиотски - топката ми се видя, че беше излязла и съдията омаза. В духа на мача можеше да не го изгони (според мен)
Прохазка пак беше най-добрия.
Махмудов ме обнадежди.
За Мики Орачев... играе много притеснено момчето, но аз ще се застъпя за него. Нека изкара поне до зимата, да играе (то друг няма) и да видим дали има прогрес. Наистина прави много фрапантни грешки в отбрана, но за развитието на един футболист обичайно е нужно да прави грешки, от които да се учи (и прогресира). Трябва малко повече доверие да им даваме на малките. Ради Цонев също е в много лоша форма. Мисля, че и Краев изигра доста слаб мач днес. Но това е нормално, трябва да сме по-търпеливи към тях. Все пак не са виновни малките за страданията на клуба в последните години.
Чакаме мач с централен нападател.
САМО "ЛЕВСКИ" !

И аз смятам, че на децата трябва да се даде време и шанс. Притеснени са, а от това се излиза с мачове. Колко маймуни и мангали чакахме с месеци и години, та на нашите деца ли да скачаме за една-две грешки? Деян Иванов как игра? Да направят по 15 мача, па да видим дали ще са същите!
Половината ни отбор играе на необичайни позиции, нямаме нападател. В тази ситуация да играеш с Литекс си е безумие! А можехме да бием, никак не беше нереално.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |25.07.2015| 21:00

Мнениеот Groucho » 26 юли 2015 00:02

ralka_levskarka написа:Искам един Филип Мексес ;)

[offtopic]Що? Заради гола срещу Интер ли? Най-важната роля на един бранител е опазванетп на собствената врата, вкарването в отсрещната е бонус.
Мексес не е кой знае колко класен защитник, въпреки че чат-пат прави добри мачове. И него го привлича сериозно френското Карлуково. По-добре избери друг за Левски :lol: 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 юли 2015 00:05

Г. Костадинов все повече ми харесва как играе. Влиза смело, има техника, върши доста черна работа, с всеки мач ще играе по-добре. Де Ноойер и той е класен, трябва време за сработка. Интересно какъв подход ще избере Стойчо за игра в Разград. Едва ли ще се надиграваме с тях, въпреки че са в криза и с тоя Ментеро може да вземме нещо.

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Съдия ли е, чудо ли е

Мнениеот ss1914 » 26 юли 2015 00:08

Не признаха гол на Литекс - факт, но защо с лека ръка се пропуска, че не дадоха дузпа за Левски, която беше преди удара на Асприля, а отсреща за удар в прибрана ръка и пред тялото на Махмудов даде измислено нарушение, което ако не беше, нападателя излизаше сам срещу вратаря? Защо се пренебрегва факта, че на Бумал му беше спестен втори жълт картон цели 2 пъти и то за същото нарушение, като на Минев?
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 юли 2015 00:10

Като знам Литекс от какъв отбор отпаднаха в Европа, а сега мачът с Левски се определя като страхотен за сините... Кой от двата отбора е по-слаб се чудя :roll: :shock:

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Съдия ли е, чудо ли е

Мнениеот ss1914 » 26 юли 2015 00:10

ss1914 написа:Не признаха гол на Литекс - факт, но защо с лека ръка се пропуска, че не дадоха дузпа за Левски, която беше преди удара на Асприля, а отсреща за удар в прибрана ръка и пред тялото на Махмудов даде измислено нарушение, което ако не беше, нападателя излизаше сам срещу вратаря? Защо се пренебрегва факта, че на Бумал му беше спестен втори жълт картон цели 2 пъти и то за същото нарушение, като на Минев?

Пускам темата, не защото казвам че съдията е свирил против нас, а защото пак някои идиоти се опитват да прокарат идеята, че се свири за Левски, а нещата са съвсем различни.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2015 00:14

Съдията нямаше сериозни грешки. Единствената сериозна грешка беше незачетения гол, но там вината е на асистентите. Правилно не свири дузпа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 юли 2015 00:16

И аз мисля, че имаше грешки и в двете посоки, но отменения гол наистина беше фрапантен. Аз от Б сектор го видях ебаси :shock:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юли 2015 00:18

Tommi написа:Съдията нямаше сериозни грешки. Единствената сериозна грешка беше незачетения гол, но там вината е на асистентите. Правилно не свири дузпа.

А малко преди края на мача един дето висна на ушите на нашия? Там е 400% дузпа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2015 00:21

Слаб мач. Но с 2-3 размествания в състава може да се получат и по-добри неща.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”