milen.hristov написа:maximalniq написа:Как е възможно на баскетболно шоу да се съберат 10 000 ФУТБОЛНИ фена преди седмица, а на футболен мач 4000 ???
П.С. На мен ми харесаха как играха, Бедоя накрая ми стопли сърцето с този спринт към тази безнадеждна топка и.... направи гол. Аниете второто полувреме много игра, в защита се изисква още работа. Всички се стараха, само новия нападател не влезе с голямо желание, на всички други им личеше, че им пука.
Защото е веднъж, всеки би дал веднъж по 10 лв. Но за всеки мач по 10 лв. тези са луди, дори и с карта да ти излиза по 8лв. пак е страшно много.
Ти фен на отбора ли си или гол охлюв.Левски е в криза и му трябват пари.Цената дори е малка.Видях ви и на 6 лева колко идвахте на стадиона.Който му е мило за Левски ще намери 10 лева,това е положението.Няма мачове всеки ден,че да се охарчите безбожно,но повечето пият всеки ден бира или каквото и да е и дават пари за цигари.Голям рев голяма мъка.
Милене,кажи колко трябва да е цената на билета и всеки път когато дойдеш на мач,аз лично ще ти плащам разликата.