КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши първата среща от 1/4 финала за купата на България между отборите на Левски и Хасково

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT

Мнениеот Stahlgewitter » 21 фев 2015 20:03

milen.hristov написа:
maximalniq написа:Как е възможно на баскетболно шоу да се съберат 10 000 ФУТБОЛНИ фена преди седмица, а на футболен мач 4000 ???

П.С. На мен ми харесаха как играха, Бедоя накрая ми стопли сърцето с този спринт към тази безнадеждна топка и.... направи гол. Аниете второто полувреме много игра, в защита се изисква още работа. Всички се стараха, само новия нападател не влезе с голямо желание, на всички други им личеше, че им пука.

Защото е веднъж, всеки би дал веднъж по 10 лв. Но за всеки мач по 10 лв. тези са луди, дори и с карта да ти излиза по 8лв. пак е страшно много.

Ти фен на отбора ли си или гол охлюв.Левски е в криза и му трябват пари.Цената дори е малка.Видях ви и на 6 лева колко идвахте на стадиона.Който му е мило за Левски ще намери 10 лева,това е положението.Няма мачове всеки ден,че да се охарчите безбожно,но повечето пият всеки ден бира или каквото и да е и дават пари за цигари.Голям рев голяма мъка.
Милене,кажи колко трябва да е цената на билета и всеки път когато дойдеш на мач,аз лично ще ти плащам разликата.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 фев 2015 20:03

Според сайта на Левски е имало 10000 публика.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 фев 2015 20:03

ralka_levskarka написа:
Stahlgewitter написа:
ralka_levskarka написа:Синя лудница в метротоооооо

Къде беше бе,муци,никъде не те видях.

Амиии, метрото на СУ, тапишон 1,60, в косата жълто и синьом :mrgreen:

За стадиона питах :lol:
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 фев 2015 20:05

Stahlgewitter написа:
ralka_levskarka написа:
Stahlgewitter написа:
ralka_levskarka написа:Синя лудница в метротоооооо

Къде беше бе,муци,никъде не те видях.

Амиии, метрото на СУ, тапишон 1,60, в косата жълто и синьом :mrgreen:

За стадиона питах :lol:

Първо вдясно, после малко по към средата, а второто зад тръбата с Иван Левскарев, ако го знаеш :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 21 фев 2015 20:09

Бат Зико написа:Много се радвам че Домо се прероди,много!

Как точно се е преродил не зная, но що положения изтърва, а днешните му голове не са плод на някакви страхотни футболни умения.
milen.hristov написа:Само ще ти кажа, че за 100 канала плащам 14,8 лв. т.е. за канал по 15 ст. По проста сметка тези два канала струват точно 30 ст., но все пак съм склонен вместо 30 ст. да плащам 1 лв. но не и ст. повече.

Ми вдигни си задника и отиди на стадиона, кой те спира?
Player написа:Някои който си е включил платения канал да каже дали има реклами, защото за платените не трябва да има никакви реклами.

По време на мача реклами няма, не е като сръбските канали като вкарат гол и по екрана една камара банери пускат.
На почивката ми е все тая дали има реклами или не.
Последна промяна от Долно уйно на 21 фев 2015 20:12, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 21 фев 2015 20:14

Долно уйно написа:

Как точно се е преродил не зная, но що положения изтърва, а днешните му голове не са плод на някакви страхотни футболни умения.

Въобще не съм гледал мача,разбира се,просто гледам че вкарва, което на фона на НЕвкарването при нас и при вас в началото си е прераждане пар екселанс...
Професор по география

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 фев 2015 20:16

Stahlgewitter написа:
milen.hristov написа:
maximalniq написа:Как е възможно на баскетболно шоу да се съберат 10 000 ФУТБОЛНИ фена преди седмица, а на футболен мач 4000 ???

П.С. На мен ми харесаха как играха, Бедоя накрая ми стопли сърцето с този спринт към тази безнадеждна топка и.... направи гол. Аниете второто полувреме много игра, в защита се изисква още работа. Всички се стараха, само новия нападател не влезе с голямо желание, на всички други им личеше, че им пука.

Защото е веднъж, всеки би дал веднъж по 10 лв. Но за всеки мач по 10 лв. тези са луди, дори и с карта да ти излиза по 8лв. пак е страшно много.

Ти фен на отбора ли си или гол охлюв.Левски е в криза и му трябват пари.Цената дори е малка.Видях ви и на 6 лева колко идвахте на стадиона.Който му е мило за Левски ще намери 10 лева,това е положението.Няма мачове всеки ден,че да се охарчите безбожно,но повечето пият всеки ден бира или каквото и да е и дават пари за цигари.Голям рев голяма мъка.
Милене,кажи колко трябва да е цената на билета и всеки път когато дойдеш на мач,аз лично ще ти плащам разликата.

Някъде по назад в темата го бях написал за В сектор максимум 5 лв и 50 лв за карта.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 21 фев 2015 20:16

Напред се вижда, че стоим малко по-добре. В средата горе долу, а прословутата защита е трагедия все още. Надявам се някак си да се стабилизира, че иначе много ядове ще берем с нея. Стоев трябва да обърне малко повече внимание на Гаджев и Велев и да помагат повече на защитата.
Само победите и стабилната игра ще върнат хората на стадиона. :)

П.П. Не мога да повярвам, че днес Педро не ме ядоса и не го напсувах нито веднъж! :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 21 фев 2015 20:17

Player написа:Някои който си е включил платения канал да каже дали има реклами, защото за платените не трябва да има никакви реклами.

На Черно море и Локо ГО нямаше или поне не съм обърнал внимание на полувремето. За Левски - Хасково не знам, защото не съм го гледал по телевизията. Сега гледам Ман. Сити и не са досаждали с реклами.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 фев 2015 20:19

Долно уйно написа:

milen.hristov написа:Само ще ти кажа, че за 100 канала плащам 14,8 лв. т.е. за канал по 15 ст. По проста сметка тези два канала струват точно 30 ст., но все пак съм склонен вместо 30 ст. да плащам 1 лв. но не и ст. повече.

Ми вдигни си задника и отиди на стадиона, кой те спира?

По време на мача реклами няма, не е като сръбските канали като вкарат гол и по екрана една камара банери пускат.
На почивката ми е все тая дали има реклами или не.

И да дам 10 лв, абе хора вие уважавате ли труда си на работните места и парите си. Питам страшно много левскари със солидни доходи дали биха давали подобни пари и те просто се смеят

Върни се в “Левски”