Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот suni » 18 дек 2014 11:16

„Ходих на мача с Ботев Пловдив, за да проведа сериозен разговор с Георги Иванов. Той ми каза, че нещата са много тежки, той самият се чудел, дали да остане и че трябва да изчакаме до 14-15 декември.“
:?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 18 дек 2014 11:23

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/dimityr-dimitrov-usetih-che-ne-sym-zhelan-v-levski-309550
„Пример ще ви дам с Манзоро, който сам би Левски. Аз съм убеден, че само със свободни агенти може да се направи много добър отбор. Ние само със свободни агенти сме направили 9 милиона от трансфери в Черноморец, а ако бяха в Левски щеше да е умножено 2-3 пъти.“

Само изречението че само със свободни агенти може да направи "много добър отбор" трябва да е показателно колко го разбира футбола... всички шампиони са съставени от свободни агенти :D
а 20-30 милиона от продадени свободни агенти няма да ги коментирам изобщо... не си е пил хапчетата явно...
с такива пари всяка година ще ги вземаме свободни агенти, ще ги продаваме накрая и сме напред - за какво са ни ШЛ, УЕФА и каквото и да е друго... пълна боза...
Усетил бил че Гонзо иска да командва, ще рече човек, че не е знаел за това по-рано... За това има само една дума - оправдание...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 18 дек 2014 11:58

Много сгрешихте, че не се доверихте на Херо. Това за Батков се отнася. Това беше единствения човек, който можеше да върне достойнството на отбора, да направи добро класиране и да изкара пари. Не че ми пука за вашето благоденствие, но харесвам Херо и ме е яд че не получи шанс да наложи философията си.

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 18 дек 2014 11:59

Unforgiven_M написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/dimityr-dimitrov-usetih-che-ne-sym-zhelan-v-levski-309550
„Пример ще ви дам с Манзоро, който сам би Левски. Аз съм убеден, че само със свободни агенти може да се направи много добър отбор. Ние само със свободни агенти сме направили 9 милиона от трансфери в Черноморец, а ако бяха в Левски щеше да е умножено 2-3 пъти.“

Само изречението че само със свободни агенти може да направи "много добър отбор" трябва да е показателно колко го разбира футбола... всички шампиони са съставени от свободни агенти :D
а 20-30 милиона от продадени свободни агенти няма да ги коментирам изобщо... не си е пил хапчетата явно...
с такива пари всяка година ще ги вземаме свободни агенти, ще ги продаваме накрая и сме напред - за какво са ни ШЛ, УЕФА и каквото и да е друго... пълна боза...
Усетил бил че Гонзо иска да командва, ще рече човек, че не е знаел за това по-рано... За това има само една дума - оправдание...

Умнико според теб сега селекцията ни от какви играчи ще е?И да, от свободни играчи може да се направи доста по добър отбор отколкото тия тояги които сега са в отбора.Сега за тия пари се е поизхвърлил,но като нямаш пари и това е начина с продажби да подсигуриш някакъв бюджет с които евентуално да вземеш по добри играчи въпреки че докато е Батков е тук нищо хубаво не ни чака.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 18 дек 2014 12:05

Докато Гонзо е треньор и/или се меси в работата на треньора, а Батков... просто се меси, успехи няма да има, независимо дали бъдат привлечени Меси, Роналдо и Бейл (за заместник на Педро), или просто сръбските тухли деветки от строежа на сектора.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 18 дек 2014 12:33

tirion написа:Умнико според теб сега селекцията ни от какви играчи ще е?И да, от свободни играчи може да се направи доста по добър отбор отколкото тия тояги които сега са в отбора.

Умнико - дай ми пример с шампион съставен от свободни агенти? Много добър отбор от свободни агенти за какво - за 5-тото място?
Ясно е че без пари шампионски отбор не се прави, Левски е в положение да не може да купува играчи заради Батков и политиката му последните години, но изказванията на Херо са чиста демагогия и ги ползва за оправдание да не поеме отбора, само защото няма да получава тези пари, които е очаквал... всичките му други приказки са прах в очите на хората...

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 18 дек 2014 12:46

Unforgiven_M написа:
tirion написа:Умнико според теб сега селекцията ни от какви играчи ще е?И да, от свободни играчи може да се направи доста по добър отбор отколкото тия тояги които сега са в отбора.

Умнико - дай ми пример с шампион съставен от свободни агенти? Много добър отбор от свободни агенти за какво - за 5-тото място?
Ясно е че без пари шампионски отбор не се прави, Левски е в положение да не може да купува играчи заради Батков и политиката му последните години, но изказванията на Херо са чиста демагогия и ги ползва за оправдание да не поеме отбора, само защото няма да получава тези пари, които е очаквал... всичките му други приказки са прах в очите на хората...

Съгласен съм. Херо казва, че щял да намери по-добри играчи, които да играят за по-малко пари. Аре стига бе! Е те кво, ще дават пари, за да играят ли!?

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 18 дек 2014 13:03

само оправдания.херо-довиждане.успех и не идваи на герена повече,е освен с противников отбор.това всичко го знаеше преди 2-3 месеца.просто изгуби това време за намиране на друг човек.
сега-САМО ГОНЗО.всичко ще е така докато сме РАЗЕДИНЕНИ.когато застанем зад човека всички заедно ,така както направиха чорбарите(за съжаление),тогава нещата ще се оправят.
сега за НКП и тръста-къде са те сега?защо не виждам на техните страници нито думичка по случващото се.нито за събранието вчера ,нито за херо ,нито за гонзо .нищо едно голямо нищо.така ли тепърва ще се решават въпросите в клуба с НАШЕ участие.
за нов тренер-СТОЕВ,няма да доиде.а и няма ли други качественни и наши ,сини тренери.има.за мен отново ще кажа че вариант 1 е ВЕЛЕВ.2 вариант е МИТОВ.въпреки че не смятам че е наи добрия избор,смятам че има качествата да мотивира играчите,а на нас сега ТОЧНО това ни трябва.
трансферите-напускащи веднага да са -педро,белаид,гаджев.първите двама за нищо не стават,а гаджев може да донесе някаква сума.дано и от другите вземат ,ама надали.а и така нема да се плаща неустока.за последните 4-5 години сме изплатили(или требва да плащаме)толкова неустоики че сигурно с тях можехме да сглобим годишния бюджет.
входящи-задължително-мариян огнянов.евтин,качествен,и левскар наи вече.за мен тази позиция е най,ама най наложителна да се подсили.помислете малко.та ние нямаме човек които да дава топките към нападателите.нито гаджев нито сърмов са такъв тип играчи.само ми кажете ако преди не беше дарко в средата да дава топки,дали и гарата щеше да има възможностите да вкарва толкова.не мисля.сетете се наи малкото за мачовече с шведите които играхме в 2 кръга.и мача мисля че с аик беше когато ги бихме с 5-2.перфектни пасове на дарко и разбира се скороста на гарата.така че мариян е абсолютно задължителен.а за лево крило дори раиков е много по добър от педро.защо да не си върнем и старокин и димов.ако искат разбира се.

Потребителски аватар
caci

Херо захапа Гонзо

Мнениеот caci » 18 дек 2014 13:05

Херо захапа Гонзо: Действа несериозно и некоректно, нека си остане треньор
18 декември 2014 12:42
Автор: don balon Фотограф: Десислава Комарова

"За Пепе Мурсия можеха да направят селекция, а за мен не могат, така ли?", запита Димитров

Димитър Димитров даде днес извънредна пресконференция в актуално студио "Дерби", в което на практика обяви, че Георги Иванов е една от основните причини да се откаже от завръщане в Левски като треньор. Херо разкри още любопитни детайли около планираната селекция, разговорите си с Гонзо и Батков, а също така и за собствените си усещания, че явно не е добре дошъл на "Герена".

Ето най-интересното от Димитров:

"Виждах и усещах, че съм нежелан в този клуб. Мога да ви кажа хиляда неща, които са ме накарали. През лятото за Мурсия можеха да се освободят 15 и да се вземат 10 футболисти. Сега на мен не ми бе позволено. На тази база взех своето решение. Смятам, че присъствието ми е безпредметно и няма с какво да помогна. Казах, че не желая на всяка цена да се връщам в Левски. Този отбор е институция и винаги трябва да се бори за титла и купа. Георги Иванов е най-малко виновен за тази ситуация, в която се намира Левски. Усещах посланията и виждах за какво става въпрос. Със своите действия може би ще засегна милиони левскари, но предпочетох да бъда честен. Любовта към даден клуб и отговорността нямат нищо общо. Аз съм левскар от дете. Нямахме комуникация. Не съм докарвал нито Амари на проби, нито Жужу. При мен селекцията щеше да струва 0 лева. Не съм бил поканен и няма как да отида да се снимам за календара. В последния момент научавам кои футболисти ще бъдат освободени. Никой не ме е питал. Това е най-малкото несериозно или некоректно. Това наля масло в огъня. Явно съм ненужен или преча. По-добре така, отколкото да създавам конфликти. Вчера казах на Тодор Батков, че това е окончателното ми решение и се разделихме като приятели. Видях желание в него аз да съм треньор. Неслучайно ме попита няколко пъти дали това е последното ми решение. Всичките ми разговори са били с Георги Иванов и г-н Батков. Комуникацията ми с Георги беше малка. С него съм работил, когато той беше футболист. Нашите отношения са добри и нямам проблеми с него като човек. Комуникацията ни беше изключително тежка и трудна. Няма нищо лошо той да продължи да бъде треньор. Помислих си, че присъствието ми е излишно, когато Гонзо каза след победата над Лудогорец, че ако той е бил начело на тима от началото на сезона, Левски е щял да се бори за титлата. Казах си, че след като са намерили точния човек, за какво съм им аз. Не мога да кажа категорично, че той е причината да не стана треньор на Левски. Просто изразявам своите съмнения. Искам да пожелая успех на Левски. Реалните цели са трето място и Купата на България. Пожелавам им го от все сърце."

Гонзо нещо не ми се вижда читав или Батков много добре го манипулира и в Левски треньор да е някой послушник.А ако Гонзо е виновен за отказа на Херо,значи при такъв егоизъм няма как да направиш отбор.Иначе аз по принцип не харесвам Херо като такъв,вече беше и Левски не играеше добре при него тогава.Гонзо е нагъл и трябва да се омита и да не се обръща назад.На него не му пука за Левски,а за неговия имидж и да се хвали,че е треньор на Левски.ВЪН!
Последна промяна от caci на 18 дек 2014 13:17, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
CONNAN
Контакти:

Re: Херо захапа Гонзо

Мнениеот CONNAN » 18 дек 2014 13:10

Гонзо да моли Херо да се върне !!!!

Върни се в “Левски”