„Ходих на мача с Ботев Пловдив, за да проведа сериозен разговор с Георги Иванов. Той ми каза, че нещата са много тежки, той самият се чудел, дали да остане и че трябва да изчакаме до 14-15 декември.“

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
„Ходих на мача с Ботев Пловдив, за да проведа сериозен разговор с Георги Иванов. Той ми каза, че нещата са много тежки, той самият се чудел, дали да остане и че трябва да изчакаме до 14-15 декември.“
„Пример ще ви дам с Манзоро, който сам би Левски. Аз съм убеден, че само със свободни агенти може да се направи много добър отбор. Ние само със свободни агенти сме направили 9 милиона от трансфери в Черноморец, а ако бяха в Левски щеше да е умножено 2-3 пъти.“
Unforgiven_M написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/dimityr-dimitrov-usetih-che-ne-sym-zhelan-v-levski-309550„Пример ще ви дам с Манзоро, който сам би Левски. Аз съм убеден, че само със свободни агенти може да се направи много добър отбор. Ние само със свободни агенти сме направили 9 милиона от трансфери в Черноморец, а ако бяха в Левски щеше да е умножено 2-3 пъти.“
Само изречението че само със свободни агенти може да направи "много добър отбор" трябва да е показателно колко го разбира футбола... всички шампиони са съставени от свободни агенти :D
а 20-30 милиона от продадени свободни агенти няма да ги коментирам изобщо... не си е пил хапчетата явно...
с такива пари всяка година ще ги вземаме свободни агенти, ще ги продаваме накрая и сме напред - за какво са ни ШЛ, УЕФА и каквото и да е друго... пълна боза...
Усетил бил че Гонзо иска да командва, ще рече човек, че не е знаел за това по-рано... За това има само една дума - оправдание...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
tirion написа:Умнико според теб сега селекцията ни от какви играчи ще е?И да, от свободни играчи може да се направи доста по добър отбор отколкото тия тояги които сега са в отбора.
Unforgiven_M написа:tirion написа:Умнико според теб сега селекцията ни от какви играчи ще е?И да, от свободни играчи може да се направи доста по добър отбор отколкото тия тояги които сега са в отбора.
Умнико - дай ми пример с шампион съставен от свободни агенти? Много добър отбор от свободни агенти за какво - за 5-тото място?
Ясно е че без пари шампионски отбор не се прави, Левски е в положение да не може да купува играчи заради Батков и политиката му последните години, но изказванията на Херо са чиста демагогия и ги ползва за оправдание да не поеме отбора, само защото няма да получава тези пари, които е очаквал... всичките му други приказки са прах в очите на хората...
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 273 госта