Аз повече бях изненадан, че нямаше смешна грешка в защита или от страна на Кунчев, макар, че беше близко до гаф пак.
Ако някой има излишни милиончета, да звънка на Гонзо и да води 5-6 футбалера, все ще издрапаме до 2-ро място с тях, минимум.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MagicMoments написа:За мен лично ще е победа ако сме повече от 2 000 човека на мача.А дано,ама надали.Докато всеки очаква победи и добри игри,и остава разочарован после и не ходи на мачове,няма как да надхвърлим тази бройка.
sin4ec написа:onegavon написа:С този резултат отлагате неизбежното.В Стара загора ще се види що за треньор е Мурсия.Все ми се струва,че Петьо е доста по- напред в материята от от тоя неврастеник. Даже и Васев го беше разкрил , просто го порязаха с няколко засади и една според него /всъщност бяха три индивидуални грешки/ в защита решиха мача. Локото нямат класата да обърнат мач.Те са , ако им върже да вкарат първи ,толкоз са им силиците.
Искаш ли да хванем бас тука пред всички, че Левски ще бие в Заара? Аз взимам само 2-ка, оставям ти 1 и Х...
Tommi написа:Спортал пише, че Мурсия няма да е треньор вече, а такъв става Гонзо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта