Централен написа:гонзовче, ти доволна ли си от играта?
Много, да, даже на следващия мач на стадиона.
Да ви се спука жлъчката.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Централен написа:гонзовче, ти доволна ли си от играта?
Централен написа:ralka_levskarka написа:scb написа:Имаше засада при изравняването!
Погледни от кой играч отива топката в Домо!
Стига си писала глупости, моля.
memnto написа:1:1 e добро начало и за двата отбора.
NOMER14 написа:Положителното е, че съставът е правилно подреден. Взети са български играчи за всеки пост. Това е.
bobo_13 написа:ХАха, Локо се събра преди 1 седмици без тренировки и контроли и прави за смях "звездната" селекция на Левски, която цяло лято тренира. Къде ги видяхте тези положения за Левски. Освен 2 удара на Божинов от близо в аут. Кажете ми някое друго положение, че и на лайвскор-а не виждам да ги пише?
bilyaletdinov написа:memnto написа:Кимна разбирателно няколко пъти.
Пропусна да ми зачервиш профила
boabbb написа:
Централния по принцип е неадекватен, ама тука си е чисто правНяма значение от чии крак, при подаването на Веско Минев, Домофона е в засада
Но няма значение, днеска ме успокоихте за другата седмица
![]()
ralka_levskarka написа:bobo_13 написа:ХАха, Локо се събра преди 1 седмици без тренировки и контроли и прави за смях "звездната" селекция на Левски, която цяло лято тренира. Къде ги видяхте тези положения за Левски. Освен 2 удара на Божинов от близо в аут. Кажете ми някое друго положение, че и на лайвскор-а не виждам да ги пише?
Кой е казал, че селекцията е "звездна" ?
С бутане и ръгане и други могат, както видяхме, започват със "З".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта