Левски София - ЦСКА София - 1:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София

Мнениеот amstel_beer » 22 апр 2014 11:57

W84me написа:
amstel_beer написа:И Велев :)

Ами ето ти една база, от която може да се започне. Като се изритат всички чужденци без Белаид и вратаря.

Нека да видим новия треньор, кои ще изрита и на кои ще разчита.
Сигурен съм, че вече гледа футболистите и решава, кои няма да му трябват. 8-)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 апр 2014 12:10

2 слаби отбора, но ЦСКА-то бяха по практични и според мен и повече търсеха победата, повече им се играеше.
С оглед на играта.. резонна загуба, може би логично беше да е с 1 гол разлика но то 1 или 2.. при четвърта поредна загуба все тая.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 апр 2014 13:45

Betchualeng Arnaikem написа:2 слаби отбора, но ЦСКА-то бяха по практични и според мен и повече търсеха победата, повече им се играеше.
С оглед на играта.. резонна загуба, може би логично беше да е с 1 гол разлика но то 1 или 2.. при четвърта поредна загуба все тая.

Ха! и как прецени че са два слаби отбора? Хареса ли ти двубоя на ЦСКА с Лудогорец?
Там тотално надиграхме зелените особенно през второто полувреме ама за зелените викате че са най добрите в бг а само чистият късмет им помогна да вземат трите точки.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 апр 2014 13:49

demon777 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:2 слаби отбора, но ЦСКА-то бяха по практични и според мен и повече търсеха победата, повече им се играеше.

Ха! и как прецени че са два слаби отбора? Хареса ли ти двубоя на ЦСКА с Лудогорец?
Там тотално надиграхме зелените особенно през второто полувреме ама за зелените викате че са най добрите в бг а само чистият късмет им помогна да вземат трите точки.

Нищо особено не представлявате и Вие в момента. Просто тоя отбор на Левски е потресаващо слаб и няма място в първата седмица. Тотална аматьорщина цари на терена.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 апр 2014 14:16

Не ми е много работа,ама как очаквате с халфова линия от защитници да постигнете нещо :? !
В нападение имате Божинов,Генков и Макриев-все доказани голмайстори!Щом никой от тях не може да вкара,значи центъра е зле.И пак-Старокин,Димов и Крумов да връзват играта :lol: !И треньор ви трябва.А бе по-скоро 2-3 нулеви години и градене на отбор!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 апр 2014 17:12

От 3 седмици ви разправям, че Борат ви клати с 2 уредени мача и идеята за "бебетата на Топчо"!
Не без помощта на журналисти и общественици ( в това число и Тити, който май голям келепир ще има от цялата рабоата) разбира се :)
Започнаха да се играят истинските мачове и ви лъснаха "съответните" части като тиган на месечина :)
Всякакви форумни герои се точеха на Лудогорец, Литекс и ЦСКА и сега са се покрили като мишки.
А каквото ви чака с инж. Гонзалес ...... след година-две този сезон ще ви се струва като розов сън. Много бързо забравихте, че голяма част от разрухата започна с Гонзо сменил екипа с костюм .... ама нали си е "левскар в червата", дори неграмотността му е простена.
Ееееех, жал ми е за вас .... Борат ви преплаква с една и съща водица година след година, водицата вече мътна и вмирисана, ама пак му се получава .....
Живи и здрави и честит Юбилей!

ПП: балоните за празника ми харесаха :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 22 апр 2014 19:22

Red_Neck написа:От 3 седмици ви разправям, че Борат ви клати с 2 уредени мача и идеята за "бебетата на Топчо"!
Не без помощта на журналисти и общественици ( в това число и Тити, който май голям келепир ще има от цялата рабоата) разбира се :)
Започнаха да се играят истинските мачове и ви лъснаха "съответните" части като тиган на месечина :)
Всякакви форумни герои се точеха на Лудогорец, Литекс и ЦСКА и сега са се покрили като мишки.
А каквото ви чака с инж. Гонзалес ...... след година-две този сезон ще ви се струва като розов сън. Много бързо забравихте, че голяма част от разрухата започна с Гонзо сменил екипа с костюм .... ама нали си е "левскар в червата", дори неграмотността му е простена.
Ееееех, жал ми е за вас .... Борат ви преплаква с една и съща водица година след година, водицата вече мътна и вмирисана, ама пак му се получава .....
Живи и здрави и честит Юбилей!

ПП: балоните за празника ми харесаха :)

С или без титла, купа или супа, ние имаме 100 години.
А вие имате...? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 22 апр 2014 19:46

Много важно, като имаме 100 години. Ние сме най-жалкия отбор момента в България. Дори вчера се изненадах повече на нашия гол, отколкото на следващите два Такава аматьорщина няма и в Пирин ГД, няма треньор, ръководство, стадиона-срутена поляна, на която бутнаха сектора с козирка, за да построят нов с без такава, отбора-потичат 50 мин и после гледат мача отблизо, не знам в Кипър дали не са играли повече белот, отколкото тренировки са провели, след всеки мач по 1-2 наказани, има половин отбор контузени от месеци. Не виждам как ще стане отново отбор от близко до средното европейско ниво, какъвто беше преди години.

Потребителски аватар
Gonewild
Контакти:

Мнениеот Gonewild » 22 апр 2014 20:17

Нямало стадион, ами след 2 години, когато няма да отговаря на условията на Уефа, пак няма да има стадион и тогава ще приказвате защо не са взети мерки!
DMS LEVSKI на 17777

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 22 апр 2014 20:18

Явно пък така наречените "истински" фенове на Левски, ходещи с маски, качулки и подскачащи по-цял мач, като ненормални не знаят,че има и нормални фенове на отбора, които ги е срам да кажат, че са левскари, и ги е срам да гледат това подобие на отбор, с наркоманизирания сектор Б, заради когото мразят Левски, където и да гостува. Да видим, колко ще събере онзи ненормалник Тити, с парадираното по всяка телевизия прословуто левче.

Върни се в “Левски”