Левски - Литекс - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 1:2 FT

Мнениеот sin4ec » 12 апр 2014 19:23

С оглед ситуацията равен не ни вършеше никаква работа. Два гола от засада малко вповече ни идват, но не е болка за умирачка. Засадите са си засади, но отиграванията ни отзад и след двете засади бяха унищожителни! Два пъти Туре сам и Мисяк на празна врата пропиляха шансовете ни за обрат. Малките трябва да доиграят сезона. Има хляб в тях, и то много хляб!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 12 апр 2014 19:25

Tommi написа:
joro65 написа:http://prntscr.com/39bhy9

къде е тук засадата!?

Много интересно как телевизия,която се опитва да бъде водеща у нас държи такива некомпетентни коментатори.Дано коментара да е от некомпетентност,а не от пристрастия.Дори и малко дете знае,че повторения ,на които камерата е под ъгъл дават грешна представа за засадите.Те обаче в нито един момент не се усъмниха в думите си,което леко казано е некомпетентно.Ето положението за първия гол,ясно се вижда ,че засада няма,още не съм намерил добро повторение за втория!

А дали това е правилният ъгъл, от който трябва да се гледа? Ако направиш скрийншот от друг ъгъл (например от положението в реално време, но не от Спортал, защото не се вижда моментът на паса), то ситуацията се вижда коренно различно.

А дали и това е правилния стоп....топката е на метър от крака на подаващия вече!!Въобще ми е чудно ,защо ние трябва да правим това,което трябва да направи телевизията ,която дава мача и предполагам има техника да го направи!!!

И докога ще се обръща толкова внимание на голове отбелязани от положения,които дори на стоп кадър са трудни за определяне,а покрити с метри засади ,които се вдигат за такива,се подминават ей така!
Изображение

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 апр 2014 19:25

alexdb написа:
mig31bg написа:
alexdb написа:
Tommi написа:
mig31bg написа: Да ви е честита почивката в Европа .

Е ако Ботев вземат купата може и да не почиваме.
Нали не си въобразяваш, че Люпи ще си продаде хартийките, ще се разплати с кредиторите и ще вземете лиценз :mrgreen:

Ботев вземе или не вземе купата вече Левски няма шанс за третото място и съответно за Европа . А доколкото за лиценза Левски е по близо да остане без лиценз за Европа от ЦСКА . Платете си на Черноморец та тогава говори .Хартийките си свършиха работата при Лупи , да видим Батков от къде ще вземе другите хартийки за да си плати . А стадиона кой ще го плаща , а НАП ? Надеждата крепяла будалата :)

Батков вече плати на Черноморец, явно си продрямал това. Стадиона не го мисли. Да видим какво ще каже лицензионната комисия и УЕФА. Ако видиш отчетите на Люпи тогава друга песен ще пееш. Дългове преди Люпи 20 млн. 10 м. по-късно дългове 30 млн. От кво мислиш Люпи издържа отборчето на АД-то - с лични средства ;)
Нямате спонсори, на мачовете ви ходят по две-три хиляди, от тел. права повече от 1,5 млн. няма да получите, защото такава е договорката. От кво мислиш още функционирате? От голи обещания и баламосване на длъжниците. Ти глей сега като и играчите си поискат обещаните пари кво ще стане. Може и да не доиграете сезона пич.

Не се притеснявай за нас, ние сме най-посетения отбор за сезона, ако 3000 е нашата бройка, то вие на връх 100 годишнината сте 10 000, но пред компа у вас и чешешт се по макарите !!!!!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 12 апр 2014 19:28

sin4ec написа:С оглед ситуацията равен не ни вършеше никаква работа. Два гола от засада малко вповече ни идват, но не е болка за умирачка. Засадите са си засади, но отиграванията ни отзад и след двете засади бяха унищожителни! Два пъти Туре сам и Мисяк на празна врата пропиляха шансовете ни за обрат. Малките трябва да доиграят сезона. Има хляб в тях, и то много хляб!

Прекрасен анализ на мача :) И аз виждам доста положителни неща, освен хлябът, за който говориш. Има и мая, брат, маичка. Топчо изглежда перспективен, надигра ги второто, на корнерите центрират заучени, малките изглеждат понаучени, тук-там иска малко да се барне, но Гонзо знае как. А и пара бол.......
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 апр 2014 19:30

joro65 написа: А дали и това е правилния стоп....топката е на метър от крака на подаващия вече!!Въобще ми е чудно ,защо ние трябва да правим това,което трябва да направи телевизията ,която дава мача и предполагам има техника да го направи!!!

И докога ще се обръща толкова внимание на голове отбелязани от положения,които дори на стоп кадър са трудни за определяне,а покрити с метри засади ,които се вдигат за такива,се подминават ей така!

В случая стопът не е толкова важен, а ъгълът на камерата. Това положение е много по-лесно за определяне на терена, отколкото от твоя стоп-кадър.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 12 апр 2014 19:32

Тука гледам форумните спецове веднага почнаха с коментарите за съдия,за Батков и т.н.

Истината е,че ние си пропиляхме шансовете и вместо да бием 4-2,загубихме с 1-2.Добре е да се каже,че още първото можехме да изравним,но 22 номер от нашите (не го помня кой беше,цапнал съм 2-3 уискита) профука чисто положение,а второто полувреме тъпия кюнец Туре сам срещу вратаря на 2 ПЪТИ ! ми идеше да му е*а майката...ама нейсе :roll:

Сами сме си виновни за мача,но с оглед титулярният състав,ние излязохме с -3 човека с присъствието/отсъствието на Пелето,Чмовш и Бастос...

Чакаме по-добри дни,а Топчо да продължава да налага младежите ;)

САМО ЛЕВСКИ !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 12 апр 2014 19:33

и за мен имаше засади, марадуда е права в коментарите си. Но мача си беше махленски.....
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 12 апр 2014 19:34

Tommi написа:
joro65 написа: А дали и това е правилния стоп....топката е на метър от крака на подаващия вече!!Въобще ми е чудно ,защо ние трябва да правим това,което трябва да направи телевизията ,която дава мача и предполагам има техника да го направи!!!

В случая стопът не е толкова важен, а ъгълът на камерата. Това положение е много по-лесно за определяне на терена, отколкото от твоя стоп-кадър.

Напротив,ако се снима мача професионално ,не е трудно да се определи на 100% има ли засада, или не.Единственото им оправдание на телевизията е ,че нямат условия от нашите стадиони за тях,но и това си мисля,че може да бъде компенсирано с подходяща техника
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 апр 2014 19:36

Няма как да не се набие на око яростната медийна атака срещу съдийството и ми е интересно защо журналистите го правят само в определени моменти, а не постоянно, когато има съдийски грешки?

Според е само втория гол на Ловеч, първия колкото и да се опитват да изкарат, че Джордан чуква топката с глава няма да им мине номера.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 12 апр 2014 19:38

Погледнато в перспектива за Левски е по-добре, че няма да играе в ЛЕ. Това с условието, че Гонзо си свърши добре работата през лятото. Играчите ни като за България не са лоши, но е нужно сработване. Цяло първенство се привличат играчи в движение и няма грам синхрон. Възходът на Ювентус започна именно след много слаб сезон, през който не се класираха за Европа. Ливърпул в момента е на път да се възроди по същия начин.

Върни се в “Левски”