boabbb написа: Миналата година Левски с всички финансови средства и съдийска помощ не можа да стане шампион.
......
Не предвидих обаче докъде ще им стигне наглостта на тези хора - да изпратят платени фенове. Клубът плаща на тези фенове.
......
Казаха ми журналисти, че недоволни фенове ще идват на представянето. Говорих с Иво Тонев, после говорих и с Гугутката.
......
Институцията Левски беше срината и поругана от 7-8 души с качулки. Апостола ще се обърне в гроба. Ако вие свързвате Левски с кръстове и черепи - аз не! Това не е моят Левски. И това не е Левски на стотиците хиляди привърженици.
.......
Батков не може да вземе сам решения за нищо в Левски. Иво Тонев отговаря за финансите. Не знам кой е собственикът. Не знам, наистина. Батков ми казва, че е той, но той не може да взима самостоятелно решения.
Наистина нищо ново - нещата вече са казвани, повтаряни, потретвани... до втръсване. Но няколко акцента би следвало да предизвикат последващи коментари, защото е крайно време да се отговори на незададените въпроси или да се дадат истинските отговори на задавани до този момент такива.
1. Иво Тонев и "другите начини" - това ли има Сираков предвид при споменаването на финансовите средства и съдийската помощ
2. "Служителите" от Сектор Б на Герена за какъв хонорар работят и до каква степен имат правомощия да определят политиката на клуба
3. Журналистите - подлоги... Каква е ролята на медиаторите и интригантите с акредитации в цялата игра? Не беше нормално поведението им от онзи ден и това е ясно за всички
4. Докока всички ще обвързват провалите, скандалите и простотиите на Герена с Апостола? С какво го е заслужил Васил Левски?
5. Защо никой не задълбае навътре в структурата на финансиране на Герена - кой е реалния собственик, кой стои зад Тонев, влиянието на Чорни и не на последно място - от къде Тодор Батков може да извади 41 милиона лични пари, от къде са, ка са отчетени и още, и още?
Знам, че няма да получим отговори на тези въпроси, просто защото хората от които зависи да задълбаят в тях нямат няколко неща - нямат смелост, нямат воля, нямат и упоритост да достигнат до края, което води до липса на желание. Да - обвързано е и с мисъл за спокойствието на Герена, защото ако се заровиш в тази яма - няма излизане.
Знам обаче и друго - тайните няма да помогнат да се изчисти името на отбора от Герена.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН