Наско Сираков - официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

warhead
Контакти:

Re: Истина ли е всичко това?

Мнениеот warhead » 10 окт 2013 09:49

GA_ veliki написа:
boabbb написа:Ето изказването на Наско Сираков от днеска...

Каза също, че в 15,10h му се обадили журналисти и го предупредили за взлиането на качулатите на пресконференцията.Та, защо не е взел мерки, до 16,30h има доста време.

Какво да направи да вдига тежести до 16.25 да стане корав и да ги спука от бой ли ?

П.С.Напълно е възможно да не е повярвал на информацията в началото!

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 10 окт 2013 09:50

Stanimir-74 написа:"Миналата година Левски с всички възможни средства, с цялата съдийска помощ, не можа да стане шампион. А с оглед на играта, това нямаше да е заслужено..."
Точно, Кратко и Ясно!
Дори и Наско знае и вижда истината за миналогодишното подпиране и явно бутане на Левски от всички възможни инстанции, но виж някои закърнели мозъци...
И накрая пак № 2 :o

После Лудогорец плащали срещу съперниците на Левски!?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 10 окт 2013 09:50

boabbb написа: Миналата година Левски с всички финансови средства и съдийска помощ не можа да стане шампион.
......
Не предвидих обаче докъде ще им стигне наглостта на тези хора - да изпратят платени фенове. Клубът плаща на тези фенове.
......
Казаха ми журналисти, че недоволни фенове ще идват на представянето. Говорих с Иво Тонев, после говорих и с Гугутката.
......
Институцията Левски беше срината и поругана от 7-8 души с качулки. Апостола ще се обърне в гроба. Ако вие свързвате Левски с кръстове и черепи - аз не! Това не е моят Левски. И това не е Левски на стотиците хиляди привърженици.
.......
Батков не може да вземе сам решения за нищо в Левски. Иво Тонев отговаря за финансите. Не знам кой е собственикът. Не знам, наистина. Батков ми казва, че е той, но той не може да взима самостоятелно решения.

Наистина нищо ново - нещата вече са казвани, повтаряни, потретвани... до втръсване. Но няколко акцента би следвало да предизвикат последващи коментари, защото е крайно време да се отговори на незададените въпроси или да се дадат истинските отговори на задавани до този момент такива.

1. Иво Тонев и "другите начини" - това ли има Сираков предвид при споменаването на финансовите средства и съдийската помощ
2. "Служителите" от Сектор Б на Герена за какъв хонорар работят и до каква степен имат правомощия да определят политиката на клуба
3. Журналистите - подлоги... Каква е ролята на медиаторите и интригантите с акредитации в цялата игра? Не беше нормално поведението им от онзи ден и това е ясно за всички
4. Докока всички ще обвързват провалите, скандалите и простотиите на Герена с Апостола? С какво го е заслужил Васил Левски?
5. Защо никой не задълбае навътре в структурата на финансиране на Герена - кой е реалния собственик, кой стои зад Тонев, влиянието на Чорни и не на последно място - от къде Тодор Батков може да извади 41 милиона лични пари, от къде са, ка са отчетени и още, и още?

Знам, че няма да получим отговори на тези въпроси, просто защото хората от които зависи да задълбаят в тях нямат няколко неща - нямат смелост, нямат воля, нямат и упоритост да достигнат до края, което води до липса на желание. Да - обвързано е и с мисъл за спокойствието на Герена, защото ако се заровиш в тази яма - няма излизане.
Знам обаче и друго - тайните няма да помогнат да се изчисти името на отбора от Герена.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 10 окт 2013 09:53

Не знам кой е спретнал това активно мероприятие- може и да е Тоне, но може и да е Батков...то "ще си обади" както кзват старите хора, все някой ден ще излезе истината .

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 10 окт 2013 09:55

liliputchica написа:Само аз ли разбирам, че Левски нямат пари И ЗА СТАДИОН...търсели се 5-6 млн. лв. кредит за да се довърши сектора. Пари за селекция също няма, Батков е г-н никой, а г-н някой избяга и той (визирам Тонев).. :o :o :o :o

Парите САМО за сектор "А" са осигурени, Сираков имаше предвид че се търси кредит за целия стадион, поне така разбрах аз ;)

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 10 окт 2013 09:56

bobo_13 написа:Абе хора стига с тия съдии, мъдии. Вярно е, че това е най-голямото петно в историята на Левски. Да плащаш на фенове да те подкрепят???? Уау колко ли трябва да се бъркат в джоба Дортмунд тогава? СМешно е какъв фен си след като ти плащат. Феновете на ЛЕвски от сектор Б отдавна са извстни на цяла България най-вече с глупостите, които правят и "бизнеса" който въртят.

Най-притеснителното е наистина КОЙ УПРАВЛЯВА ЛЕВСКИ И КОЙ Е ЧОВЕКА В СЯНКА? КОЙ НАЛИВА ПАРИ В ЛЕВСКИ?

НЕ е тайна, че Левски има един от най-високите бюджети в Б-я. Най- високите заплати и никога не е имал финансови проблеми. От къде един адвокат
вади по около 10 милиона на година, след като стана ясно че спонсорите дават не повече от 3 милиона. От членски внос ли? Тия платените фенове дали си купуват билети? Когато излезе на яве името на ЧОВЕКА В СЯНКА, тогава всички игри ще лъснат. Казват някои Чорни. Е каква му е далаверата на Чорни да налива в това блато пари? Само черното тото ли остана? Май...май

Пичове преди няколко месеца Гриша Ганчев пред Сашо Диков по нова ви го каза,ама му се смяхте (намерете си интервюто и го гледайте,как Гришата казва че Тонев викал на съдийте ,че сега като спечелят изборите пак, ще помни кой му е помагал,даже показа на Сашо Диков смс от сегашния собственик на клуба,който той каза "Не е Т.Батков"))!Б.Б. е в отбора чрез Иво Тонев,всеки в тая държава знае даже и вие,че Тонев е дясната ръка на Боко затова беше и шеф на тотото ама го махнаха и от тогава греда след греда!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 10 окт 2013 09:56

На мен лично ми направи впечатление след инцидента Батков какъв ербаб беше. Голям го вадеше, а на дргия ден омекнал???? Било грешка, че уведомили феновете в 15:50ч че в 16:30 ще представят треньора???? От кога трябва да предупреждаваш феновете за това???? Нали има пресконференция за журналисти?
Интериорни врати - Врати хармоника

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 10 окт 2013 09:58

Хора, честно да ви кажа това, което се случи в понеделник си е срам както и да го въртиме и гледаме, обаче има и нещо друго. Наско от както дойде в Левски левски не е бил толкова зле никога, може би като гледам класирането 91 завършваме 6ти след като Етър става шампион. Но такова абсурдно начало и такива излагации като с Иртиш. Нали затова върнаха Наско, ок нямало пари, ами мълчиш си казвай ги нещата. Можеше да се налагат юноши. Взимаш някакъв си Йоканович като с него дори ми се струва, че с Ратко Достанчи бяхме по-добре. Ясно е, че и БАтков И Тонев в момента гледат да завършат стадиона, но според мен Наско обърка всичко от селекция, до треньор, аз си мисля, че Левски няма нужда от ясно изразена фигура като спортен директор. Левски има нужда от свежи пари, а те явно до края на годината няма как да дойдат. И Наско го е знаел това и колкото да бяха малоумни онез с качулките зададоха един прост въпрос, защо не оставиха Митов, той човека поне ги нахъсваше и тука в нашето си първенство щяхме да сме далеч по-добре особено на Герена....

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 10 окт 2013 09:59

bobo_13 написа:Абе хора стига с тия съдии, мъдии. Вярно е, че това е най-голямото петно в историята на Левски. Да плащаш на фенове да те подкрепят???? Уау колко ли трябва да се бъркат в джоба Дортмунд тогава? СМешно е какъв фен си след като ти плащат. Феновете на ЛЕвски от сектор Б отдавна са извстни на цяла България най-вече с глупостите, които правят и "бизнеса" който въртят.

Най-притеснителното е наистина КОЙ УПРАВЛЯВА ЛЕВСКИ И КОЙ Е ЧОВЕКА В СЯНКА? КОЙ НАЛИВА ПАРИ В ЛЕВСКИ?

НЕ е тайна, че Левски има един от най-високите бюджети в Б-я. Най- високите заплати и никога не е имал финансови проблеми. От къде един адвокат
вади по около 10 милиона на година, след като стана ясно че спонсорите дават не повече от 3 милиона. От членски внос ли? Тия платените фенове дали си купуват билети? Когато излезе на яве името на ЧОВЕКА В СЯНКА, тогава всички игри ще лъснат. Казват някои Чорни. Е каква му е далаверата на Чорни да налива в това блато пари? Само черното тото ли остана? Май...май

Като се разбере кой е, да му проверят парите от какъв бизнес са. То ако има държава и институции, трябва веднага да се сезират тези институции, а онези малоумните с анораците на съд и доживотна забрана да посещават футболни срещи в България . Как досега никой не се реши да разрови ла***та около ПФК Левски. Батков вадил по 10 млн. на година от себе си, ..откъде бе, какъв е тоя , да не е адвокат на Apple и да печели дела срещу конкурентите им за по милиард $. Трябва да се притиснат институциите да изкарат информацията , която искат всички, как се финансира пфк Левски, какви данъци,осигуровки върху какви заплати....всичко
[offtopic]нямам[/offtopic]

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 10 окт 2013 09:59

Stanimir-74 написа:
Веселинов написа:
Stanimir-74 написа:"Миналата година Левски с всички възможни средства, с цялата съдийска помощ, не можа да стане шампион. А с оглед на играта, това нямаше да е заслужено..."
Точно, Кратко и Ясно!
Дори и Наско знае и вижда истината за миналогодишното подпиране и явно бутане на Левски от всички възможни инстанции, но виж някои закърнели мозъци...
И накрая пак № 2 :o

Имаше съдийски грешки в полза на Левски, но имаше и такива, които ощетяваха отбора в определени мачове. Не смятам, че е имало "бутане на Левски от всички възможни инстанции", защото в такъв случай щеше да е спечелена купата, титлата или и двете. Левски игра честно и загуби, заради собствените си слабости. Това не пречи такива като теб да се упражнявате за "бутането" :lol:

Упражнявам се в "бутането" на такива, като теб!
Синьото Ви БФС наказа 5 съдии след ваши мачове, нищо че не искаш да си спомниш г-н № 2
А срама в БГ, Европа, а и вече в Азия, си е лично ваш!

2006г.- номер 2
2007г.- номер 2
2008г.- без лиценз
2009г.- номер 2
2010г.- номер 2
2012г.- номер 2 (след 8 точки аванс четири кръга преди края :o )

...та ко речИ, кой бил номер 2? :lol:

Върни се в “Левски”