Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 14 мар 2014 17:18

TodorT написа:Аз гледах последните 2-3 мача съставите на Елче. Той дори в групата за мача не попада. Ще ни го връщат лятото :? И напълно очаквано.... както неведнъж съм казвал: Гари в ЛЕВСКИ е едноок сред слепи. Нека не се заблуждаваме колко много играе...

А бе, сякаш има някакви качества, но няма кой да му помогне да ги разкрие или да го научи на грамотност, или пък просто е добър САМО за България :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 мар 2014 17:20

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 мар 2014 17:31

ralka_levskarka написа:
TodorT написа:Аз гледах последните 2-3 мача съставите на Елче. Той дори в групата за мача не попада. Ще ни го връщат лятото :? И напълно очаквано.... както неведнъж съм казвал: Гари в ЛЕВСКИ е едноок сред слепи. Нека не се заблуждаваме колко много играе...

А бе, сякаш има някакви качества, но няма кой да му помогне да ги разкрие или да го научи на грамотност, или пък просто е добър САМО за България :)

От всичко по малко :) Ще бъде много по-добър играч, ако се научи да подава и да играе отборно. Само с тичане по крило и бутане на топката пред теб не става! И към това като добавим, че може би и толкова са му възможностите и всичко се нарежда.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 мар 2014 17:34

Естествено, че са му толкова възможностите. Ако беше по-добър, нямаше да дойде в България, на първо място. Но за нашето първенство е класа и е способен да направи разликата в закучен мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 14 мар 2014 18:03

И двамата с Прохазка са под наем и от лятото пак са при нас. Ако успеем да се класираме за ЕКТ, те, плюс възстановените Велев и Огнянов и провелите сериозна подготовка Бастош, Нунеш и Рамос, ще спретнем сериозен отбор, но само ако имаме добър треньор. :roll:
Последна промяна от amstel_beer на 14 мар 2014 18:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 мар 2014 18:03

amstel_beer написа:И двамата с Прохазка са под наем и от лятото пак са при нас. Ако успеем да се класираме за ЕКТ, те, плюс възстановените Велев и Огнянов и провелите сериозна подготовка Бастош, Нунеш и Рамос, ще стегнем сериозен отбор, но само ако имаме добър треньор. :roll:

По информация на ТВ7 от понеделник Гонзо се завръща като треньор и ще доведе със себе си нов треньор !!! :roll:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 14 мар 2014 18:06

TodorT написа:
amstel_beer написа:И двамата с Прохазка са под наем и от лятото пак са при нас. Ако успеем да се класираме за ЕКТ, те, плюс възстановените Велев и Огнянов и провелите сериозна подготовка Бастош, Нунеш и Рамос, ще стегнем сериозен отбор, но само ако имаме добър треньор. :roll:

По информация на ТВ7 от понеделник Гонзо се завръща като треньор и ще доведе със себе си нов треньор !!! :roll:

Ще видим :?

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 14 мар 2014 18:06

TodorT написа:

:roll:

Офтопик:

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 14 мар 2014 18:07

Президентът на Левски Тодор Батков заяви, че старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо е добре дошъл в столичния гранд. Адвокатът подчерта, че бившият нападател на „сините“ ще може да пристигне на „Герена“ само ако изчисти отношенията си с варненския тим, като не е изключено Левски да плати неустойка, за да вземе Гонзо.

„Какво мога да кажа? Отправил съм покана, имам неговото съгласие, ако може веднага да дойде“, каза Батков. „Оттук нататък той има трудови правоотношения с друг клуб. Готов съм да платя неустойка, ако се наложи. Хората от Черно море заслужават уважение за това, което правят, също като Цветан Василев в Ботев и Кирил Домусчиев в Лудогорец. Нека от Разград да повторят славния път на Левски в Европа за радост на хората. Каквото съм казал, съм го казал, оттук насетне очаквам развитие и разбиране“, допълни той.

„Гонзо е добре дошъл в Левски в момента, в който си реши проблемите.“

„Утре май ще трябва да пътувам, защото имам голям проект, имам и инвеститор. Ще направя опит да дойда на дербито. Надявам се този проект да помогне на Левски. Аз имам много работа, опитвам се да движа няколко неща едновременно, за да изкарам пари за отбора. Можете да питате финансовият директор Константин Баждеков.“

„Дали „Газпром“ ще стане? Хайде да не ме питате, да не говорим за това. Ако има нещо и станат н

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 мар 2014 18:09

Middlesbrough написа:
TodorT написа:

:roll:

Завръща се като директор и води със себе си нов треньор! Обърках се :oops: :oops: :lol:

Върни се в “Левски”