Мнениеот blue atak » 14 мар 2014 18:07
Президентът на Левски Тодор Батков заяви, че старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо е добре дошъл в столичния гранд. Адвокатът подчерта, че бившият нападател на „сините“ ще може да пристигне на „Герена“ само ако изчисти отношенията си с варненския тим, като не е изключено Левски да плати неустойка, за да вземе Гонзо.
„Какво мога да кажа? Отправил съм покана, имам неговото съгласие, ако може веднага да дойде“, каза Батков. „Оттук нататък той има трудови правоотношения с друг клуб. Готов съм да платя неустойка, ако се наложи. Хората от Черно море заслужават уважение за това, което правят, също като Цветан Василев в Ботев и Кирил Домусчиев в Лудогорец. Нека от Разград да повторят славния път на Левски в Европа за радост на хората. Каквото съм казал, съм го казал, оттук насетне очаквам развитие и разбиране“, допълни той.
„Гонзо е добре дошъл в Левски в момента, в който си реши проблемите.“
„Утре май ще трябва да пътувам, защото имам голям проект, имам и инвеститор. Ще направя опит да дойда на дербито. Надявам се този проект да помогне на Левски. Аз имам много работа, опитвам се да движа няколко неща едновременно, за да изкарам пари за отбора. Можете да питате финансовият директор Константин Баждеков.“
„Дали „Газпром“ ще стане? Хайде да не ме питате, да не говорим за това. Ако има нещо и станат н