Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sinfen14
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот sinfen14 » 25 юли 2019 16:26

Костов скоро ще се оперира, за съжаление...

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 25 юли 2019 16:31

koisa написа:
riftwar написа:Мисля, че Robertha дойде с изтекъл договор.

Ами, холандците са се похвалили, че е платена трансферна сума за него. Така четох одеве... :roll:

Купен е. Договорът му с холандците беше до юни 2020.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 25 юли 2019 16:34

TristaNNN написа:
koisa написа:

Ами, холандците са се похвалили, че е платена трансферна сума за него. Така, четох одеве... :roll:

koisa написа:
"Камбюр и Левски постигнаха споразумение за трансфера на Найджъл Робърта. 21-годишният нападател веднага ще премине в един от топ клубовете на България.

Благодарим за всичко и успех Найджъл", написаха холандците в "Twitter".

Maй никъде не е пояснено дали в крайна сметка има търговия или не. Нито на клубния ни сайт, нито в Трансфермаркет-а, :roll:
Обаче на сайта на тия (http://cambuur.nl/nieuws/transfer-nigel ... ski-sofia/), след като му удариш един преводач, се казва: "SC Cambuur today reached agreement with Levski Sofia on the transfer of Nigel Robertha. The 21-year-old striker will immediately switch to the Bulgarian top club and no announcements will be made about the amount of the transfer" :roll:

Самият факт, че е имало преговори клуб-клуб не е ли достатъчен? :)

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 25 юли 2019 16:39

W84me написа:
ikar написа:Съгласен съм, колега но не забравяй че те играят по 66-70мача, а ние мак 36-38

Само първенството ни е 38 мача. Сложи още 4-5 за Купата, 2-4 за Европа, 4-6 национала.. И станаха 50 мача, за няма и една календарна година.

Добави и по 10-ина контролни мача годишно и стигнахме бройката от мачове на Топ отборите :-)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юли 2019 16:48

sinfen14 написа:
TristaNNN написа:
koisa написа:

Ами, холандците са се похвалили, че е платена трансферна сума за него. Така, четох одеве... :roll:

koisa написа:
"Камбюр и Левски постигнаха споразумение за трансфера на Найджъл Робърта. 21-годишният нападател веднага ще премине в един от топ клубовете на България.

Благодарим за всичко и успех Найджъл", написаха холандците в "Twitter".

Maй никъде не е пояснено дали в крайна сметка има търговия или не. Нито на клубния ни сайт, нито в Трансфермаркет-а, :roll:
Обаче на сайта на тия (http://cambuur.nl/nieuws/transfer-nigel ... ski-sofia/), след като му удариш един преводач, се казва: "SC Cambuur today reached agreement with Levski Sofia on the transfer of Nigel Robertha. The 21-year-old striker will immediately switch to the Bulgarian top club and no announcements will be made about the amount of the transfer" :roll:

Самият факт, че е имало преговори клуб-клуб не е ли достатъчен? :)

Е, не, що? :roll: Може да е взет без трансферна сума, но с тлъст процент при евентуална следваща продажба, примерно. Или с някакви договорки за плащане само ако вкара еди колко си гола, ако направи еди колко си асистенции и т.н. Има много възможности и комбинации. Или може пък да са му "обещали да го пуснат без пари, ако има добра оферта от чужбина", ама нашите да е трябвало да потвърдят, че черния може да послъгва. :mrgreen: Както и да е, не е толкова важно. Важното е момчето да показва добри игри при нас, да му пожелаем успех.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2019 19:28

[offtopic]
TristaNNN написа:Добре, остави тия локуми, тактики и други лакърдии ... Коментарът ми беше в съвсем друга посока, а именно във връзка със становището на знаещите:
metodito написа:... Още с новината за идването на Хубчев знаехме, че с Костов май ще е дотук....

Ми лакърдиите са логичната версия - тази, с която се опитвам да си обясня нещата без да намесвам отношение. Другата ти я казах. За три сезона в Берое има 8 мача като титуляр за първенство. Това му е статистиката. За национала има 1 мач като титуляр.[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юли 2019 00:01

ЕБЕМ ТИ И ТРАНСФЕРИТЕ!
Айде банвайте ме, че ми писна на дедовия!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 юли 2019 00:26

damyanov1963 написа:ЕБЕМ ТИ И ТРАНСФЕРИТЕ!
Айде банвайте ме, че ми писна на дедовия!

За съжаление селекцията с нищо не се различава от предишните!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 юли 2019 00:53

Спокойно, има още време да вземат бек. Все пак, продължаваме към третия по сила турнир, така че селекцията не закъснява.
А чакай, то няма друг турнир... Ами нищо, следващата година, така се успокояваме вече колко години ?

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 26 юли 2019 01:52

Ако новите се окажат ментаци като предните, Павел Колев да излиза и да каже публично защо в последния момент се вземат играчи, като вече единственото му оправдание, че за добрите такива трябва да се чака, няма да важи грам!!!

Върни се в “Левски”