Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 15 окт 2021 20:58

ugly bug, що не го кажеш това на Кристиан Ериксен докато се хилиш в очите му?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 окт 2021 20:59

Dust написа:
pomiqrat написа:Разбира се, че не :lol: Важното е да заблудят всички с нахъсана игра и грешки във важния момент

Дузпа след ВАР за Пирин (имаше дузпа), червен картон още първото полувреме за Ботев (също имаше такъв)., как да свърши този мач?

Хонда, уважвам мненията ти, но в случая общото межди двата е, че са братя по семейна линия и нищо повече. Не може да съдиш някой заради действията на неговия брат дори и в най, най-демократичната западна държава.

Идеално. Дузпа и червен картон. Яка драма
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 окт 2021 21:03

Dust написа:ugly bug, що не го кажеш това на Кристиан Ериксен докато се хилиш в очите му?

Щом няма Кръвен Център и екип по трансплантации, не ми ги хвали !
За Ериксен причината я знаем каква е..
Нашите футболери НИКОГА няма да имат такова натоварване като въпросния пич!
Който се чувства зле има ДКЦта за преглед, включително и психиатър !
И ако дефибрилаторите са за футбалерите от къв чеп ще има такъв в сектора с гостуващите фенове?
;)
Последна промяна от ugly bug на 15 окт 2021 21:05, променено общо 1 път.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 15 окт 2021 21:05

honda написа:
анто маина написа:Хонда,би ли отговорил ба въпрос ми?

Би ли посочил кога точно ИД е заявил подкрепа на ДПС?
На един друг клуб собственика му е от ДПС.
Вече от от 6 години питам КОЙ е собственика на основния кредитор на ЦСКА-София ? И вярно ли е ,че в момента срещу България върви дело за над 1 лрд лв относно придобиването на собствеността на въпросната компания(холдинг)?

Явно не следиш ПК какви ги говори!
Не съм очаквал и да отговориш де ,благодаря ти!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 окт 2021 21:05

Dust написа:
pomiqrat написа:Разбира се, че не :lol: Важното е да заблудят всички с нахъсана игра и грешки във важния момент

Дузпа след ВАР за Пирин (имаше дузпа), червен картон още първото полувреме за Ботев (също имаше такъв)., как да свърши този мач?

Хонда, уважвам мненията ти, но в случая общото межди двата е, че са братя по семейна линия и нищо повече. Не може да съдиш някой заради действията на неговия брат дори и в най, най-демократичната западна държава.

Благодаря, аз също уважавам мненията ти.
В нито една "бяла държава" няма шанс да се изтупкаш пред камерите и да говориш за морал.
Ако Д.Бербатов не иска да бъде асоциран с брат си има съответна законова процедура или най-малкото да даде една пресконференцията ( в последните 6 месеца е дал повече интервюта отколкото през останалата част от живота си) и ясно да заяви ,че осъжда поведението на брат си. За сметка на това той подарява на брат си поръчковия си "Мерцедес"- на мен лично това въобще не ми прилича на разграничаване.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 окт 2021 21:07

Та неразбрах, каква беше причината да бъде спасен Ериксен?
Съжалявам не знаех, че у нас футболистите са безсмъртни и никога няма да се случи нещо подобно.
Железен си, продължавай в същия дух.
А да забравих, ако беше на кочинпарк щеше да е нещо уникално.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 окт 2021 21:08

Дефибрилатори са необходими на концертите на Веско Маринов .
8-)

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 окт 2021 21:11

Dust написа:Та неразбрах, каква беше причината да бъде спасен Ериксен?
Съжалявам не знаех, че у нас футболистите са безсмъртни и никога няма да се случи нещо подобно.
Железен си, продължавай в същия дух.
А да забравих, ако беше на кочинпарк щеше да е нещо уникално.

Мдаааа
Сигурно тогава на стадиона е имало 65 дефибрилатора и екипа се е забавил докато избере най читавия...?
Що пишеш глупости възхвалявайки чичо Кирчо..!?
Да сложат и по 5 мобилни рентгена щото при футболистите фрактурите са много чести.
По тази логика по добре да ги сложат в градския транспорт и да обучат шофьорите да пускат ток на припаднали баби!
На всички мачове има медицински екип..
Да оборудва тях а не да ми се бабани че сложил 55555555 дефибрилатора на 50 фена!
8-)
Последна промяна от ugly bug на 15 окт 2021 21:30, променено общо 3 пъти.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 окт 2021 21:14

pomiqrat написа:
honda написа:

Вече от от 6 години питам КОЙ е собственика на основния кредитор на ЦСКА-София ? И вярно ли е ,че в момента срещу България върви дело за над 1 лрд лв относно придобиването на собствеността на въпросната компания(холдинг)?

Напиши за виваком и делата

И точно кой е ощетен със сделките с "Виваком" ?
С какво точно е ощетена държавата от "Виваком"?- не говоря за приватизацията и,аз лично не знам Цв.Василев да е имал някога нещо общо с Левски(освен че беше дал пари(около 100 хил лв) за 100-годишнината)
Задълженията на "Виваком" към КТБ отдавна са изплатени. За разлика от тези на "Петрол"
Според теб една сериозна компания ще закупи компания за рекордна сума за страната ни, ако въпросната компания има задължения към държавата?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 окт 2021 21:29

honda написа:
pomiqrat написа:
honda написа:

Напиши за виваком и делата

И точно кой е ощетен със сделките с "Виваком" ?
С какво точно е ощетена държавата от "Виваком"?- не говоря за приватизацията и,аз лично не знам Цв.Василев да е имал някога нещо общо с Левски(освен че беше дал пари(около 100 хил лв) за 100-годишнината)
Задълженията на "Виваком" към КТБ отдавна са изплатени. За разлика от тези на "Петрол"
Според теб една сериозна компания ще закупи компания за рекордна сума за страната ни, ако въпросната компания има задължения към държавата?

Трагедия.

"77% от активите на "Виваком" бяха активи на КТБ, този актив заедно с другия актив "Нуртс", който компанията придоби без да плати нито стотинка през 2014-та година на практика лиши кредиторите на банката и акционерите от над 700 млн. евро, които вместо в сметките на банката са се оттекли в нечии офшорни сметки и джобове на една българо-руска престъпна група. Тя включва от руска страна банката ВТБ и техните представители в България братя Велчеви, Спас Русев и неговите скрити господари от България, за които нямам никакво съмнение кои са те"
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”