Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Нали щеше да има огромни промени при загуба в дербито? Какво се случва?
- modor
- Контакти:
MuFc1878 написа:Нали щеше да има огромни промени при загуба в дербито? Какво се случва?
Сега ги мъдрят
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:MuFc1878 написа:Нали щеше да има огромни промени при загуба в дербито? Какво се случва?
Сега ги мъдрят
Кой знае какво ще измисли Батков или по-скоро обкръжението му
- bastuna2003
- Контакти:
Предвиждам Ст. Ангелов да бъде изгонен от отбора. Предполагам, че и Гаджев ще погледа видео 1-2 седмици. Следващата седмица предполагам, че няма да загубите от нас и всичко ще си тръгне по старо му. В тази страна бързо забравяме...
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
Doktorut написа:vaskonti написа:Ако критериите, с които вадиш такова заключение за Косоко, ги приложиш към Гаджев, какво ще излезе? Нещо по-различно от извода, че Гаджев е 10 пъти по-прост и арогантен ли? Той това го доказва в България от години, а Косоко - точно веднъж. И по чиста случайност, след сблъсък със същия този кротък Гаджев.
Сигурен съм, че и двамата знаят най-популярните псувни на английски. Да не говорим, че и на български и на английски, а и на всякакъв друг език "негър" звучи еднакво. И не ми казвай сега, че това не е обидна дума. Не е нужно Косоко да разбира в какъв контекст е използвана за да се сети какво му се говори.
Гаджев може да е арогантен, но категорично не толкова прост да си изкара червен картон по този глупав начин. Гаджев вече каза мнението си по случая, нека и Косоко разкаже да видим какво толкова му е казал за да е толкова афектиран.
Не, хич не е толкова прост, кога ли Гаджев е скачал на бой на съдии и противници... абсурд просто.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
MuFc1878 написа:Нали щеше да има огромни промени при загуба в дербито? Какво се случва?
Много бързаш, батков още не е изтрезнял. Имен ден имаше, човека. Той още не знае резултата от мача.
vaskonti написа:Абе я кажете, тия сериозни ли са - Туре идея си нямал защо е изгонен, а пословичния със своята хрисимост Гаджев не бил казал нищо на Косоко, просто си бъбрил с Бадема когато оня му бил скочил...
Абе, Васко, на всички ни е ясно, каква е истината. Днес гледам и Галчев какъв е тъпанар и как вика просташки: "Предпочитам 100 пъти да ме изгонят, ама да ги бием тия... "
- bastuna2003
- Контакти:
TodorT написа:vaskonti написа:Абе я кажете, тия сериозни ли са - Туре идея си нямал защо е изгонен, а пословичния със своята хрисимост Гаджев не бил казал нищо на Косоко, просто си бъбрил с Бадема когато оня му бил скочил...
Абе, Васко, на всички ни е ясно, каква е истината. Днес гледам и Галчев какъв е тъпанар и как вика просташки: "Предпочитам 100 пъти да ме изгонят, ама да ги бием тия... "Абсолютен тъпанар. Вместо да каже: "Извинявам се, че оставих отбора с човек по-малко, ще си взема поука, поздравления за момчетата и характера им". Той стои пред стадиона и вика как изобщо не съжалява, че е получил картон, много се радва, че са победили. Затова после като викнат Галчев, Сърмов, Дяков, Бандаловски и други познайници в нац. отбор и във всеки по-тежък мач със стойностен отбор завъшрваме с 10 души на терена. Щото им е такова тъпо мисленете и са абсолютни селяни. И тук не става въпрос само за Галчев. Това важи за всички "звезди" в А група! Защото съдиите нямат топки и не свирят както трябва...
[offtopic]Ще се позволя да изпреваря Санди...[/offtopic]
ФАКТ!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
TodorT написа:vaskonti написа:Абе я кажете, тия сериозни ли са - Туре идея си нямал защо е изгонен, а пословичния със своята хрисимост Гаджев не бил казал нищо на Косоко, просто си бъбрил с Бадема когато оня му бил скочил...
Абе, Васко, на всички ни е ясно, каква е истината. Днес гледам и Галчев какъв е тъпанар и как вика просташки: "Предпочитам 100 пъти да ме изгонят, ама да ги бием тия... "Абсолютен тъпанар. Вместо да каже: "Извинявам се, че оставих отбора с човек по-малко, ще си взема поука, поздравления за момчетата и характера им". Той стои пред стадиона и вика как изобщо не съжалява, че е получил картон, много се радва, че са победили. Затова после като викнат Галчев, Сърмов, Дяков, Бандаловски и други познайници в нац. отбор и във всеки по-тежък мач със стойностен отбор завъшрваме с 10 души на терена. Щото им е такова тъпо мисленете и са абсолютни селяни. И тук не става въпрос само за Галчев. Това важи за всички "звезди" в А група! Защото съдиите нямат топки и не свирят както трябва...
Това изказване е по-скоро цинично. Но поне не се прави на ударен и не се чуди защо е изгонен. Извинявай, ама картона на Туре е в пъти по-безспорен от този на Галчев. Не казвам, че на Борис не е заслужен, но едно е нарушение при игра за топка, друго е умишлен ритник. Не може да риташ умишлено вратаря през ръцете и да се чудиш защо си изгонен. Това показва нещо по-лошо от простащината - простащина, гарнирана с безкрайна арогантност. А Гаджев също е точно такъв, докато Дяков е като Галчев - просто не може да играе чисто.
[center]I'll be the savior of you all
- JackPackage
- Контакти:
vaskonti написа:TodorT написа:vaskonti написа:Абе я кажете, тия сериозни ли са - Туре идея си нямал защо е изгонен, а пословичния със своята хрисимост Гаджев не бил казал нищо на Косоко, просто си бъбрил с Бадема когато оня му бил скочил...
Това изказване е по-скоро цинично. Но поне не се прави на ударен и не се чуди защо е изгонен. Извинявай, ама картона на Туре е в пъти по-безспорен от този на Галчев. Не казвам, че на Борис не е заслужен, но едно е нарушение при игра за топка, друго е умишлен ритник. Не може да риташ умишлено вратаря през ръцете и да се чудиш защо си изгонен. Това показва нещо по-лошо от простащината - простащина, гарнирана с безкрайна арогантност. А Гаджев също е точно такъв, докато Дяков е като Галчев - просто не може да играе чисто.
Я виж Галчев какво казва за картоните си...
"Не знам, това вие трябва да го преценявате. Има Господ, с 10 човека ги надиграхме. Нека ме изгонят, но пак да ги бием. При първи фаул ми даде картон, при втория Бастос ми влиза с двата крака и нищо. Какво да говоря?", допълни Галчев.
Тоя на сироп за кашлица ли е или някой друг мач е играл
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]