Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Дайте линк за мачовете след 26-ия кръг - кой с кого по кръгове!
Не ми трябва вече - играело се по таблицата на Бергер...
metodito написа:Методи, някои си спомняме какво си казвал. Който не си спомня и желае да се запознае може да провери. Според мен няма да е зле да намалиш малко самочувствието и дитирамбите.
Това за самочувствието не го разбрах, ма нейсе. В смисъл аз не се поставям с нещо над другите, че да проявявам самочувствие. А дитирамбите са отговор на това от последните страници - не ми се рови по-назад:
...
Какво ставаше, ако бяхме прекрачили групите с Ясен и пак стигнем четвърт-финал или дори полуфинал. Имахме Жо, Гара, Дарко - да не забравяме и Иса? Кой е виновен за ситуацията? Един-единствен човек, който ще е виновен и утре, ако загубим от сбирщайна на Стойчо. Аз не знам и цесекарите знаят ли кой ще е сред титулярите. Кой е виновен за появата на Зализания? Боко? Да бе, доказателства? Батков. Кой сменя треньори и директори? Батков. Кой позволи разрушаването на стадиона? Батков. А кой е виновен за разцеплението на публиката? Не е Гонзо.
На мен Йовов ми се нравеше за директор, но не би.
Ако бяхме, но не ги прескочихме. Аз нямам способности да гадая какво би се случило. Но и по това време "Левски" се представяше слабо. Много слабо. Като резултати и като игра. Все още не съм убеден, че Георги Иванов е подходящ за директор и/или старши треньор на "Левски". Без да одобрявам обидните коментари по негов адрес.
Относно дитирамбите ще ти припомня само, че съвсем скоро ни убеждаваше колко подходящ е Здравков, как няма по-добър от него.
Не бих желал да давам оценка за работата на Йовов като директор. Не знам по какви критерии го назначиха, не знам какво свърши и какво не успя. Но отборът продължава свободния си полет в пропастта.
Тодор Батков .......... Нищо положително. И отново .............. Какво може да се направи? Уви, това е нашият "Левски".
На форумните спецове продължава Гонзо да им е виновен за всичко, но Батков си остава бялата им лястовица. Колко ли мижав тип трябва да си за подобни изказвания... Не съм убеден дали розовите го хранят толкова...
Вечно дерби чака още на старта на втората седмица
http://gong.bg/view_article.php?article_id=409445
http://gong.bg/view_article.php?article_id=409445
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- milen.hristov
- Контакти:
tprodanov написа:На форумните спецове продължава Гонзо да им е виновен за всичко, но Батков си остава бялата им лястовица. Колко ли мижав тип трябва да си за подобни изказвания... Не съм убеден дали розовите го хранят толкова...
Разбира се, че Тодор носи най-голямата вина. Всичко започна от лошият начин по който се инвестираха парите от КУ и ШЛ, и последвалото уволнение на Стоилов и Сираков. Той си създаде и тези фенове, които в момента за съжаление са лицето на агитката пред света, отгледа си ги грижливо като им указваше юридическа помощ след поредното дело срещу тях.
Почти никой не е бил против Гонзо при назначаването му при първият му директорски период в Левски, но след тоталният му провал при това години на ред, сега да се смята, че сега ще е по-различно и да се назначава е меко казано глупаво. Иначе и моето мнение, че Гонзо има място в Левски, но на друг пост- шеф на школата.
На някой направи ли му впечатление, че точно преди мача за купата с Ботев ни изгониха двама от най-добрите, колко удобно нали?
То ще си проличи в утрешното дерби, но ми се струва, че който вади големите държавни пари той поръчва музиката.
То ще си проличи в утрешното дерби, но ми се струва, че който вади големите държавни пари той поръчва музиката.
Cooler написа:На някой направи ли му впечатление, че точно преди мача за купата с Ботев ни изгониха двама от най-добрите, колко удобно нали?
Мда, абсолютно незаслужени картони

На ЦСКА пък изгониха трима, точно преди мач с....Левски

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- JackPackage
- Контакти:
vaskonti написа:Cooler написа:На някой направи ли му впечатление, че точно преди мача за купата с Ботев ни изгониха двама от най-добрите, колко удобно нали?
А спестения червен картон на Апътъ с Черноморец и спестения жълт на Вальо Илиев за да не пропуснат мача с нас...не се казват нали... ръчичката на Апътъ в 80 и някоя минута в наказателнот - пак не се споменава...както и че всеки фал на Левски второто полувреме беше със жълт картон...

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:vaskonti написа:Cooler написа:На някой направи ли му впечатление, че точно преди мача за купата с Ботев ни изгониха двама от най-добрите, колко удобно нали?
А спестения червен картон на Апътъ с Черноморец и спестения жълт на Вальо Илиев за да не пропуснат мача с нас...не се казват нали... ръчичката на Апътъ в 80 и някоя минута в наказателнот - пак не се споменава...както и че всеки фал на Левски второто полувреме беше със жълт картон...
Айде да не отваряме тая тема защото само ще спомена Гаджев и спора би трябвало да приключи. Той във всеки мач скача на ушите на съдията и е цяло чудо ако му покажат жълт картон. Спестени картони или показани незаслужено има във всеки мач, на всеки отбор. Днес съдията определено прекали с някои картони, но и спести други. Едно е сигурно - по никакъв начин не повлия на резултата.
[center]I'll be the savior of you all