Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 07 мар 2014 17:43

metodito написа:
ralka_levskarka написа:Айде простотиите на лично..

"Простотиите" са насочени към всички, които яростно плюят по Гонзо. И... не обичам да казвам "нали ви казвах", но когато преди Тонев да го шитне казвах на мразалянковците, че още нищо не са видели, а те смятаха Гонзо за единствената причина за всички злини. Готов ли е според мен Гонзо за големи неща като треньор на "Левски"? Не още. Ще се изгаври ли Батков с него за пореден път. Сто про. За негово добро е да изкара един сезон във Варна. Още един. След това вече ще е готов за големи неща! Помните, нали? На 10 години се ражда един голям "Левски".

Имах предвид глупостите им за тоалетните.
Иначе аз съм със смесени чувства, но не да плюя по Гонзо, а просто не искам Батков да се подиграе с още един Левскар, а от друга страна искам да се върне.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 07 мар 2014 18:15

metodito написа:... И... не обичам да казвам "нали ви казвах", но когато преди Тонев да го шитне казвах на мразалянковците, че още нищо не са видели, а те смятаха Гонзо за единствената причина за всички злини. Готов ли е според мен Гонзо за големи неща като треньор на "Левски"? Не още. Ще се изгаври ли Батков с него за пореден път. Сто про. За негово добро е да изкара един сезон във Варна. Още един. След това вече ще е готов за големи неща! Помните, нали? На 10 години се ражда един голям "Левски".

Методи, някои си спомняме какво си казвал. Който не си спомня и желае да се запознае може да провери. Според мен няма да е зле да намалиш малко самочувствието и дитирамбите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2014 19:43

Методи, някои си спомняме какво си казвал. Който не си спомня и желае да се запознае може да провери. Според мен няма да е зле да намалиш малко самочувствието и дитирамбите.

Това за самочувствието не го разбрах, ма нейсе. В смисъл аз не се поставям с нещо над другите, че да проявявам самочувствие. А дитирамбите са отговор на това от последните страници - не ми се рови по-назад:

Ако наистина е решил да връща Гонзо кихавицата

точно с Гонзо и неговата несъстоятелност вкара Левски в тази ситуация

За Гонзо е валидна поговорката - от пън дърво не става.

Какво ставаше, ако бяхме прекрачили групите с Ясен и пак стигнем четвърт-финал или дори полуфинал. Имахме Жо, Гара, Дарко - да не забравяме и Иса? Кой е виновен за ситуацията? Един-единствен човек, който ще е виновен и утре, ако загубим от сбирщайна на Стойчо. Аз не знам и цесекарите знаят ли кой ще е сред титулярите. Кой е виновен за появата на Зализания? Боко? Да бе, доказателства? Батков. Кой сменя треньори и директори? Батков. Кой позволи разрушаването на стадиона? Батков. А кой е виновен за разцеплението на публиката? Не е Гонзо.
На мен Йовов ми се нравеше за директор, но не би.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 07 мар 2014 21:17

утре ще е голямо шоу! Мартин Петров ни е талисман, момчето няма, няма и да има победа с/у "Левски" ;) Като четох разни статии на "червени журналисти" и ми стана толкова смешно :lol: Футболът ни е като спортните журналисти - колоритен, заради своята просташка байганьовщина!
Лошото е, че нищо няма да се промени от резултата утре.
Поне да подкрепим идеята "Левски" и да се надяваме, че след 5-6 години ще сме станали нормално функциониращ клуб!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 мар 2014 22:18

metodito написа:Милене, не е честно. Грозно е това! Съжалявам. Знаеш, че те уважавам (съвсем съзнателно те посочих за мод на годината), но това твоето е недостойно. Кажи просто: "Не става" и това е. Защо? Вие си знаете... Ма и аз зная... хайде подозирам защо...

Иначе, ако Гонзо сега напусне моряците много ще ми падне в очите. Защото във Варна ой направи от едни безхарактерни ритнитопковци - мъже. "Черно море" на пролет ще е в седмицата благодарение на Гонзо, а не въпреки него! А бяха се запътили към Б! History repeats itself. Както Батко му скрои Казанската афера, така му взе Жо и Гара преди Европа, разби му отбора. Не, че срещу Локо Москва имахме шансове... но...

Както и да е. Не ви прави чест да плюете по Гонзо. Но каква чест е останала във фенове, които се съгласяват на всичко това. Не знам. Време е за катарзис. Дано се намери някой "съветник" на Гонзо и да му каже да не се връща на Герена. Стига гавра със сините сърца!

Гонзо трябва да остане във Варна поне сезон още. Да се очука. Да види как всеки мач срещу т.нар. грандове те мачкат съдиите, всички са срещу теб. Какво е да играеш на полупразен стадион. Какво е да ти вземат най-добрите футболисти, а не да имаш бюджет милион да речем. Да се научи да се оправя с наличното. И най-важното - да повярва на сините малчугани - както вярва на Бекир и на другите. Тогава да дойде на Герена и да запуши устите на всички, които го мразят и без те да знаят точно защо.

Един въпрос @Милен: знаеш ли, че Наско е скрил офертата за него от Фулъм (и запитване от Реал Сосиедад) на времето - в най-силните му години, когато носеше "Левски" (не, че като играч не го е правил винаги) - и как ще го коментираш?

За песента се извинявам, с нея наистина прекрачих границата, въпреки, че целта ми беше шега и нищо повече. За останалите ми мнения не мисля, че съм обидил Гонзо. За Гонзо и сега има един пост и преди съм го казвал идеален за него- директор на школата. Кой не би искал всички играчи да бъдат с изградени характери като Гонзовият

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 мар 2014 22:22

milen.hristov написа:За песента се извинявам, с нея наистина прекрачих границата, въпреки, че целта ми беше шега и нищо повече. За останалите ми мнения не мисля, че съм обидил Гонзо. За Гонзо и сега има един пост и преди съм го казвал идеален за него- директор на школата. Кой не би искал всички играчи да бъдат с изградени характери като Гонзовият

За песента ми дължиш извинение, защото се беше олял с таговете, а след това изтри поста ми и си ги оправи, след като видя как се пуска клип от Ви Бокса!
Това не ти прави чест, но ти си доказал отдавна, че това понятие не ти е познато!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 мар 2014 22:31

Гонзо в "Левски" от понеделник

http://www.standartnews.com/sport-bg_fu ... 28894.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 мар 2014 22:49

Кашчей написа:
milen.hristov написа:За песента се извинявам, с нея наистина прекрачих границата, въпреки, че целта ми беше шега и нищо повече. За останалите ми мнения не мисля, че съм обидил Гонзо. За Гонзо и сега има един пост и преди съм го казвал идеален за него- директор на школата. Кой не би искал всички играчи да бъдат с изградени характери като Гонзовият

За песента ми дължиш извинение, защото се беше олял с таговете, а след това изтри поста ми и си ги оправи, след като видя как се пуска клип от Ви Бокса!
Това не ти прави чест, но ти си доказал отдавна, че това понятие не ти е познато!

Като си прав, прав си ;)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 07 мар 2014 22:51

mikata написа:Гонзо в "Левски" от понеделник

http://www.standartnews.com/sport-bg_fu ... 28894.html

Колко е верно това не се знае :)

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 07 мар 2014 23:58

Айде разбутахме на хората отбора, за пореден път го раздаваме яко феърплей :mrgreen:

Върни се в “Левски”