Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Все си мислех, че няма по зле за Левски,обаче всеки път се изненадвам ,че може и повече от това да се сътвори като глупости.Разни кафеджии да решават съдбата на любимия ми отбор. Тоя Батков с действията си дава ли си сметка колко и каква обида нанесе на редовите обикновени фенове на Левски.Само и само да се задържи на гребена на вълната т.е Левски прави глупост след глупост ,защото махне ли се от ЛЕВСКИ всякакъв ореол и мистика около него ако е останала все още отива на кино и никой няма да го бръсне за нищо,успя да превърне в карикатури почти всички футболисти и ръководители със статут на легенди.Аз това не мога да го разбера, ако някой разбира да ми го обясни,ще се махна от Левски, ако си върна парите които клуба ми дължи на мои фирми и лични средства които съм дал, това заяви Батков като условие да се махне,не знам що за разсъждения са това, биеш се по гърдите,че обичаш Левски,ама пак искаш, ако не си на далавера, поне да не си капо, и това ако не е Ганьовщина здраве му кажи.Някой може ли да каже какво е финансовото състояние на клуба към момента,май никой не знае .Когато обичаш и даваш финансова подкрепа на детето си и или различни суми от сърце за някаква кауза чакаш ли някакви дивиденти от това,аз мисля ,че нормалното е да е не .
Само аз ли не разбрах кво стана днеска
Кой е новия спортен директор? Гонзо? Откога? Ако е от лятото, до тогава?
Кой е треньор? Сухия ли? Докога? Ако вземе та бие ЦСКА?

Cooler написа:Само аз ли не разбрах кво стана днеска![]()
+1
Уж всичко щеше да стане ясно, а то нищо не стана ясно.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Cooler написа:Само аз ли не разбрах кво стана днеска![]()
И аз не разбрах

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- modor
- Контакти:
[center]Батков влага заплатите на футболистите в акции на ЦСКА[/center]
Собственикът на Левски Тодор Батков най-после взе очакваните крути мерки, за да въведе ред в разградения двор, в който бе превърнат клубът в навечерието на неговата 100-годишнина.
Тоя месец няма да давам заплати. Ще ги инвестираме в акции на ЦСКА. Томов звучи обещаващо, ще избием набързо инвестицията в акциите и ще имаме пари за нови футболисти, сектор А и няколко съдии" - съобщава бизнесменът.
Първоначално феновете на Левски са възроптали срещу наглед налудничавата идея на Батков, но той е успял да ги вразуми, преди да стигнат до бельото му.
"Ще вземем акциите на чорбата, ще станем мажоритарни собственици. Ако акциите поскъпнат - печелим. Ако ги фалираме - пак" - извикал Батков, докато фен от София Запад разкопчавал панталона му.
Междувременно Александър Томов бе на седмото небе от щастие във връзка с новините, че Волен Сидеров ще възстановява Кремиковци.
Собственикът на Левски Тодор Батков най-после взе очакваните крути мерки, за да въведе ред в разградения двор, в който бе превърнат клубът в навечерието на неговата 100-годишнина.
Тоя месец няма да давам заплати. Ще ги инвестираме в акции на ЦСКА. Томов звучи обещаващо, ще избием набързо инвестицията в акциите и ще имаме пари за нови футболисти, сектор А и няколко съдии" - съобщава бизнесменът.
Първоначално феновете на Левски са възроптали срещу наглед налудничавата идея на Батков, но той е успял да ги вразуми, преди да стигнат до бельото му.
"Ще вземем акциите на чорбата, ще станем мажоритарни собственици. Ако акциите поскъпнат - печелим. Ако ги фалираме - пак" - извикал Батков, докато фен от София Запад разкопчавал панталона му.
Междувременно Александър Томов бе на седмото небе от щастие във връзка с новините, че Волен Сидеров ще възстановява Кремиковци.

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:[center]Батков влага заплатите на футболистите в акции на ЦСКА[/center]
Шоуто преди дербито започна

ralka_levskarka написа:Милене, по форумите много ги ръсиш, такива пък най ги обичам. Много си информиран по колко им превеждат, как пък на приятеля ми не му превеждат, сега нямаше да се чудя как да си платя тениската на Левски
Внимавай, че ако кажеш че ходиш и на мачове, ще те обявят за качулка

Тук са се събрали само спецове, които трудно могат да намерят Герена дори на картата, но за сметка на това са много вещи в неща кой какво превежда, плаща, наркотици и какво ли не, при все, че всичките неща са изправени срещу неудобни за тях факти

Какво можем да очакваме от човек, който така обилно храни две от най-ценните неща за Левски - Гонзо и феновете? Типичен чорбар, кой знае защо изявяващ се като син.
Новите попълнения кога се очаква да влезнат във форма 

- bilyaletdinov
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Милене, по форумите много ги ръсиш, такива пък най ги обичам. Много си информиран по колко им превеждат, как пък на приятеля ми не му превеждат, сега нямаше да се чудя как да си платя тениската на Левски
Важното е, че достигат до който трябва

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!