honda написа:pomiqrat написа:honda написа:d.milanov написа:drvasko98 написа:Аз имам един въпрос към червените във форума. Колко от тях се надяват да се върнат ГЕРБ?
На всеки наш мач, ББ е поздравяван нееднократно с ББПП. Така, че да не казвам хич, ама клонят към нула истинските армейци, които чакат да се върне на власт собственика на ПФК Динамо (собственик чрез подставените лица Христо Йовов, Иво Тонев и Гъза). Пък и да не отричаме връзката ви с ДПСеевски (чрез адвоката му, фирмите и директните му финансови траншове).
Само дето вашите собственици са изцяло на държавна хранилка. Задълженията само на "Петрол" към държавата са над 500 млн лв.
Да ти напомням за опростени десетки(стотици милиони лв ) на фирми на ГГ ,от контролираната от ДП НАП. Да ти напомням ли,че в момента срещу България върви дело за над 1 млрд лв за начина на придобиването на "Петрол" и там в схемата ключова роля са играли хора срещу ,които в момента вървят дела за нереглементирани връзки с ДП.
Да ти напомням ли думи на самия ББ ,на кой клуб е помагал най-много. Да ти напомням за едни орални изпълнения ,които правихте на ББ?
За никой не е тайна ,че голяма част от активното ядро на агитка на ЦСКА са служители на ....ДП. като се почне от любимия ви ГА и се свърши с всичките ви момци работещи в "Делта гард" и участвали активно в погромите над протестиращите срещу ББ.
Между другото от коя партия е Инджов? - тук не говорим за някаква имагинерни връзки , тук говорим за човек ,който си е част от ДПС и фирмите му винаги са били част от обръча на фирмите на ДПС.
Разкажи за "Левски". Тези клишета омръзнаха за ЦСКА. Стига гледа в чуждата паница. Разкажи за твоята.
Истината боли![]()
За Левски - какво да кажа. "Село дето се вижда с пръст не се показва" . Достатъчно е да видиш какви футболисти играят в Левски и ще ти стане пределно ясно,че колкото и да не вие приятно въпросните господа нямат нищо общо с Левски.
Самия ББ си гоказа директно,не че е някаква тайна, на кой клуб най-много е помагал.
Мисля,че разликата в аршина с който мери държава към Левски и към ЦСКА-София е очевиден.
Кажи ни за дълговете на "Левски", за собствениците, за подарените им пари, политическия чадър. Кофти работа