Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот TristaNNN » 25 юли 2019 10:36

riftwar написа:....
Другото решение разбира се е с наличието на активно играещ Б отбор в долните девизии, от които при нужда да бъде дърпан футболист за А отбора, но така бройката на играчите става още по-голяма и съответно е нужен още по-сериозен бюджет.
Вариант е и по северен маниер да обърнем формата на първенството и то да завършва в края на годината и така да имаме съвсем комплектовани и силни отбори през лятото за въпросните предварителни кръгове на Европа.

За съжаление такъв не се очертава да имаме в близко бъдеще, явно разходите на този етап са високи. Така казаха от предишното ръководство, явно и сегашното е на същото мнение. То май само каузата имат такъв, а Етър планират да създадат нещо подобно и да го пратят да рита за здраве по окръжните. Другите май нямат официални Б отбори, може би с изключение на Литекс, ама те са неофициални Литекс 1 ППЛ и Литекс 2 ВПЛ. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 25 юли 2019 10:37

koisa написа:Досега:

Миятович :arrow: свободен трансфер.
Каргас :arrow: свободен трансфер.
Алар :arrow: под наем - платен.
Димитров :arrow: купен.
Чандъров :arrow: под наем - вероятно част от сделката за Димитров.
Мазурек :arrow: свободен трансфер.
Мохамед :arrow: купен.
Робърта :arrow: купен.

Вероятно и бекчето ще бъде в графа купени... Така, че през този сезон селекцията ни не е предимно съставена от свободни агенти и то такива дето не са играли по 6-10 месеца преди да дойдат.

Мисля, че Robertha дойде с изтекъл договор.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 25 юли 2019 10:39

riftwar написа:Мисля, че Robertha дойде с изтекъл договор.

Ами, холандците са се похвалили, че е платена трансферна сума за него. Така четох одеве... :roll:
Последна промяна от koisa на 25 юли 2019 10:43, променено общо 1 път.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юли 2019 10:40

metodito написа:Ако Костов е контузен и го пускат постоянно така, рискуват кариерата му. Още с новината за идването на Хубчев знаехме, че с Костов май ще е дотук. Не знам как е бил любимец на Хубчев, след като статистиката му в Берое е осем мача като титуляр в първенството за три години.
https://int.soccerway.com/players/stani ... ov/141191/ Вероятно причината за това е Мапуку...

Дрън-дрън. Знаехте, че Костов е дотук, щото подкарахте една клюка и разни интриги за това как Хубчев недолюбвал Костов, ама май засега излиза, че не е точно така. Знаели били те ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 25 юли 2019 10:40

"Камбюр и Левски постигнаха споразумение за трансфера на Найджъл Робърта. 21-годишният нападател веднага ще премине в един от топ клубовете на България.

Благодарим за всичко и успех Найджъл", написаха холандците в "Twitter".
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 25 юли 2019 10:42

koisa написа:

Ами, холандците са се похвалили, че е платена трансферна сума за него. Така, четох одеве... :roll:

Може, не споря. Явно съм останал с погрешно впечатление. Дано си заслуважа парите момчето и успех в Левски!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юли 2019 10:48

koisa написа:

Ами, холандците са се похвалили, че е платена трансферна сума за него. Така, четох одеве... :roll:

koisa написа:
"Камбюр и Левски постигнаха споразумение за трансфера на Найджъл Робърта. 21-годишният нападател веднага ще премине в един от топ клубовете на България.

Maй никъде не е пояснено дали в крайна сметка има търговия или не. Нито на клубния ни сайт, нито в Трансфермаркет-а, :roll:
Обаче на сайта на тия (http://cambuur.nl/nieuws/transfer-nigel ... ski-sofia/), след като му удариш един преводач, се казва: "SC Cambuur today reached agreement with Levski Sofia on the transfer of Nigel Robertha. The 21-year-old striker will immediately switch to the Bulgarian top club and no announcements will be made about the amount of the transfer" :roll:
[offtopic]

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 25 юли 2019 10:53

TristaNNN написа:
koisa написа:

koisa написа:

Maй никъде не е пояснено дали в крайна сметка има търговия или не. Нито на клубния ни сайт, нито в Трансфермаркет-а, :roll:
Обаче на сайта на тия (http://cambuur.nl/nieuws/transfer-nigel ... ski-sofia/), след като му удариш един преводач, се казва: "SC Cambuur today reached agreement with Levski Sofia on the transfer of Nigel Robertha. The 21-year-old striker will immediately switch to the Bulgarian top club and no announcements will be made about the amount of the transfer" :roll:

Това ми звучи като свободен трансфер с процент от следваща продажба, но времето ще покаже. Донякъде е добре медийното затъмнение по тези теми, че тук нали половината веднага вадят елките да смятат.
Аз и преди съм казвал, че ми се налага да мисля за финансите/бюджета в моето семейство и да се съобразява с финансите/бюджета във фирмата, в която работя и честно казано не искам да мисля и за тези на Левски, защото вече излизаме от релсите на хобито/удоволствието и т.н.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2019 10:56

TristaNNN написа:
metodito написа:Ако Костов е контузен и го пускат постоянно така, рискуват кариерата му. Още с новината за идването на Хубчев знаехме, че с Костов май ще е дотук. Не знам как е бил любимец на Хубчев, след като статистиката му в Берое е осем мача като титуляр в първенството за три години.
https://int.soccerway.com/players/stani ... ov/141191/ Вероятно причината за това е Мапуку...

Дрън-дрън. Знаехте, че Костов е дотук, щото подкарахте една клюка и разни интриги за това как Хубчев недолюбвал Костов, ама май засега излиза, че не е точно така. Знаели били те ...

И колко мача е започвал в националния при Хубчев. Голмайсторът на първенството.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2019 11:06

koisa написа:

Хубчев няма любимци сред футболистите... Иначе сега след идването на холандеца очаквам да оставят Костов да се излекува... Хубчев, ако искаше да маха Костов или Михайлов (както се говореше) вече да го беше направил. Божинката е пример! Не вярвам да държи хора, с които не се разбира.

Може - това за Костов. Иначе за любимци... бих казал, че Райнов и Горанката ми изглеждат като такива. Надявам се именно от Райнов, Хубчев да извади най-доброто. В първия мач с ружите, Райнов беше навсякъде, свърши страшно много работа.

Върни се в “Левски”