boabbb написа:TodorT написа:bilyaletdinov написа:Кой кара влака в Левски? Батков, Тонев или шепата "фенчета" пиещи кафе с Батков по нощите? След като изгоним Бардон, предлагам ще дойде Игор, после Лусио, а през това време Пелето, може би ще е станал играещ треньор...Трагедията е пълна.
Батков се е на*рал (без извинение) и слуша феновете.

Сега Бардон.... каква е гаранцията, че един добър играч на ЛЕВСКИ от близкото минало, сега ще е добър треньор ?! А ? Или айде да последваме примера на Берлускони и да сложим Бардон. Защо не последвахме примера на Флорентино Перез и да назначим един качествен треньор и негови помощници да са легенди на клуба ? Пак, пак, пак просотиииииии

Отново никаква стратегия за бъдещето. Работи се ден за ден. Батков, Тонев и всичките там управници не знаят какво ще се случи лятото и не мислят за него. Важното е сега преди дербито да се потулят нещата.... и после пак в мизерията! Нещастници!

Интересно ми е да кажеш един "качествен" треньор - кой е нашенския вариант на Анчелоти

Аз не говоря само за български треньор. Ако трябва бръкни по-дълбоко в джоба и дай на качествен треньор 15-20 000 евро заплата и го остави да работи. Мисля, че ще се съглсасиш с мен, че е по-добре да даваш 20 хиляди на качествен треньор, който знае как се прави и ще може да постигне много, отколкото да даваш по 20 бона на Бастош, 15 000 на Нунеш, 15 000 на Генков и т.н. и т.н. Тъпо е! Кирил Домусчиев защо взе кондиционен треньор от Испания и му дава стабилна заплата ? Да не се е минал ? Не, ама знае, че едното върви заедно с другото. Сега Лудогорец ще стоят добре физически, ще могат да играят цикъл четвъртък-неделя и ще се борят на три фронта- ЛЕ, А група, Купата. Да, в Лудогорец имат и класата, но въпреки това се работи да се подобрят нещата. В ЛЕВСКИ се работи на парче. Айде всеки трансферен прозорец се привличат бивши играчи на отбори от ШЛ, младежки национали от страни от Африка и т.н. и в крайна сметка гледаме Марсиньо, Опоку, Бастош, Нунеш, Чмовш, Силва..... и да не продължавам, че ще изпусна други дървета. Това с Гонзо и Бардон за мен е пародия. Аз не очаквам от тях нищо. Да, Гонзо се справи с Черно Море, ама то и Тони Здравков се справи с Ботев Враца. Черно Море не е ЛЕВСКИ. Морето играят мъжки футбол, борят се здраво и крадат точки от отборите, но не са ме впечатлили с играта си. Защото между успешен треньор в Черно Море или Берое и успешен треньор в ЛЕВСКИ/ЦСКА е съвсем друго. Ако за отбори като Берое и Морето е добре дошла всяка една точка, а загубите не се драматизират, то в грандовете ни равенството е неуспех, а загубата е трагедия! Ще видим, айде няма да ги съдя от сега... може и да им се получат нещата. Времето ще покаже. Аз не съм оптимист обаче