modor написа:
Съдейки по колажа то значи, че никога няма да потъне.
Просто ще си седим над водата, колкото да се броим за живи
realno аз не съм юрист, но зная, че ще има съдебни дела и БФС ще го кара на автопилот.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Mitata написа:Българите си заслужаваме Мокета, Шиши, Боко и т.н.. Заслужаваме си и последствията от Ковид.
realno написа:Mitata написа:Българите си заслужаваме Мокета, Шиши, Боко и т.н.. Заслужаваме си и последствията от Ковид.
Да бяхте така принципни и когато припознавахте Литекс и го вкараха незаслужено в новата Лига преименуван и преоблечен като ЦСКА. Но си заслужавате съдбата.
realno написа:Dust написа:Член 42 е грешно де написано от мен де, нали ти казах (правописна грешка)
Става дума за Чл 44, дал съм ти линк към устава, ето ти го отново https://bfunion.bg/uploads/2018-03-07/ustav.2018.pdf
Тук изобщо не става дума за кворуми.
Явно и ти четеш избирателноПрезидентът се избира с мнозинство от присъстващите делегати.
Днес официално са присъствали 483 делагата.
Мнозинство означава ли половината + 1 глас?
Mitata написа:realno написа:Mitata написа:Българите си заслужаваме Мокета, Шиши, Боко и т.н.. Заслужаваме си и последствията от Ковид.
Да бяхте така принципни и когато припознавахте Литекс и го вкараха незаслужено в новата Лига преименуван и преоблечен като ЦСКА. Но си заслужавате съдбата.
ЦСКА беше един от клубовете, които се обявиха за Бербо и срещу Мокета. Вие сте безпринципните, динамо-спартаклия.
vlong написа:Mitata написа:realno написа:Mitata написа:Българите си заслужаваме Мокета, Шиши, Боко и т.н.. Заслужаваме си и последствията от Ковид.
ЦСКА беше един от клубовете, които се обявиха за Бербо и срещу Мокета. Вие сте безпринципните, динамо-спартаклия.
Лицемериии!
А защо не се обявихте против когато се договаряхте с ББ за новата лига,и Ганчо след срещата тържествено заявява че ще играе в Ппл?
Защо не протестирахте когато Михайлов ходи до Нион да моли да ви пуснат до евротурнирите?
Защо не се обявихте срещу наговореният търг за базите само с един участник?
Защо не протестирахте срещу Олаф измамата за 6млн.евра?
Защо не изискате от гг да си плати 2,5млн. за наем на базите?
Защо ,бе честни и достойни?
ugly bug написа:LoveAndPeace написа:pomiqrat написа:LoveAndPeace написа:pomiqrat написа:Левски вързаха лиценза и за следващата година
Тази година Купа , догодина Титла!
Каквото направите. Една година и с другите начини неуспяхте
Една да беше!
Колкото , толковаама поне не "играйкаме".
Още утре да купиш гребенче да подариш на Боби !
Ако той не го приеме го дай на Насо да си сресва гъза като ви го покаже отново!
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, ElCochino и 12 госта