NOMER14 написа:При 1000 положителни теста на ден в Софийско се очакваше това и със стадионите.
На мен това ми е ясно, но сега ще има сериозен рев, все пак ЦСКА-София посрещат първия в класирането
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:При 1000 положителни теста на ден в Софийско се очакваше това и със стадионите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ugly bug написа:КУР за БФС!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
delqnski47 написа:Закрито , фитнеси - 30%
Открито, футбол - забрана
![]()
![]()
![]()
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:delqnski47 написа:Закрито , фитнеси - 30%
![]()
![]()
![]()
Едното е работни места, няма как пак да затаварят същите.
Като сме най-умните на тема ваксинация ще си търпим още мерките.
delqnski47 написа:Закрито , фитнеси - 30%
![]()
![]()
![]()
pomiqrat написа:LoveAndPeace написа:pomiqrat написа:Левски вързаха лиценза и за следващата година
Тази година Купа , догодина Титла!
Каквото направите. Една година и с другите начини неуспяхте
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта