groti написа:delqnski47 написа:Мислиш ли,че Газпром ги еня дали ще прекръстят Герена на Газпром Арена или ''Васил Левски'' и ще го ремонтират?За тях е все едно,все е стадион!За тях е все едно,но на останалите в страната не е все едно,защото за нас едно е Герена,а друго е ''Васил Левски''!
Кво си мислиш,че те се свързаха с вас,щот сте мн сини и сте мн красиви ли ?Добре!
В България има 2 отбора,които имат фенове в цялата страна,могат да рекламират голяма компания и играят в Европа всяка година - Левски и ЦСКА. Вие бяхте пред фалит. Не се знаеше кой на кого колко дължи. Ти сериозно ли мислиш,че има фирма,която в онзи момент би избрала вас?
Май не,а?
![]()
А,не чух какво каза по въпроса за ходатайстването на Боко за вас пред Асарел Медет? Или тия въпроси не ги четеш? Значи на база твоите прозрения може да заключим,че Газпром са били насочени към Левски от Боко?
Ще ме прощаваш,ето коментирам:
Да,Боко се свърза с човека от Асарел Медет за нас!Забравих му името,да ме прощава,но ако той не искаше да ни даде 100 хилки,нямаше да го направи!Просто човекът си каза,че е фен на нашия отбор и няма нищо против!Асарел Медет нямат нужда от реклама!Другият вариант е Боко да го е натиснал,но не ми се вярва,макар че не го изключвам!
И все пак да ми сравняваш Асарел Медет с Газпром,айде нЕма нужда!

Иначе,ок,аз си казах вече мнението какво е,ти си го каза затова въпросът е приключен!Да дойдат при вас Газпром!Ще ви се радвам,все пак иам приятели левскари!Живи и здрави ако стане стадиона може с тях и на някой мач да ви отида,знае ли човек!Мене не ме бърка! Бил съм ви на два мача,така че ще се радвам ако Герена го ремонтират!