Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 03 мар 2014 22:01

groti написа:
delqnski47 написа:Мислиш ли,че Газпром ги еня дали ще прекръстят Герена на Газпром Арена или ''Васил Левски'' и ще го ремонтират?За тях е все едно,все е стадион!За тях е все едно,но на останалите в страната не е все едно,защото за нас едно е Герена,а друго е ''Васил Левски''!
Кво си мислиш,че те се свързаха с вас,щот сте мн сини и сте мн красиви ли ? :lol: Добре!

:roll: В България има 2 отбора,които имат фенове в цялата страна,могат да рекламират голяма компания и играят в Европа всяка година - Левски и ЦСКА. Вие бяхте пред фалит. Не се знаеше кой на кого колко дължи. Ти сериозно ли мислиш,че има фирма,която в онзи момент би избрала вас? :roll: Май не,а? :roll:
А,не чух какво каза по въпроса за ходатайстването на Боко за вас пред Асарел Медет? Или тия въпроси не ги четеш? Значи на база твоите прозрения може да заключим,че Газпром са били насочени към Левски от Боко?

Ще ме прощаваш,ето коментирам:
Да,Боко се свърза с човека от Асарел Медет за нас!Забравих му името,да ме прощава,но ако той не искаше да ни даде 100 хилки,нямаше да го направи!Просто човекът си каза,че е фен на нашия отбор и няма нищо против!Асарел Медет нямат нужда от реклама!Другият вариант е Боко да го е натиснал,но не ми се вярва,макар че не го изключвам!
И все пак да ми сравняваш Асарел Медет с Газпром,айде нЕма нужда! :lol: Просто виж кви са параметрите в двата случая и щи стане ясно!
Иначе,ок,аз си казах вече мнението какво е,ти си го каза затова въпросът е приключен!Да дойдат при вас Газпром!Ще ви се радвам,все пак иам приятели левскари!Живи и здрави ако стане стадиона може с тях и на някой мач да ви отида,знае ли човек!Мене не ме бърка! Бил съм ви на два мача,така че ще се радвам ако Герена го ремонтират!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 мар 2014 22:02

TodorT написа:Вчера гледах Домусчиев при Карбовски. Собственикът на Лудогорец каза, че и в Разград някои фенове са се опитвали да му налагат мнението си и да се опитват да ръководят клуба, но той е забранил въпросните хора да стъпват на стадиона и е казал, че той дава парите и той ще се разпорежда с всичко. В ЛЕВСКИ явно никой няма смелост нито да ги изгони, нито да поеме цялата власт и отговорност в ръцете си !!! Жалко е, че това се случва с клуба, но е факт....

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2014 22:22

delqnski47 написа:
groti написа:
delqnski47 написа:Мислиш ли,че Газпром ги еня дали ще прекръстят Герена на Газпром Арена или ''Васил Левски'' и ще го ремонтират?За тях е все едно,все е стадион!За тях е все едно,но на останалите в страната не е все едно,защото за нас едно е Герена,а друго е ''Васил Левски''!
Кво си мислиш,че те се свързаха с вас,щот сте мн сини и сте мн красиви ли ? :lol: Добре!

:roll: В България има 2 отбора,които имат фенове в цялата страна,могат да рекламират голяма компания и играят в Европа всяка година - Левски и ЦСКА. Вие бяхте пред фалит. Не се знаеше кой на кого колко дължи. Ти сериозно ли мислиш,че има фирма,която в онзи момент би избрала вас? :roll: Май не,а? :roll:
А,не чух какво каза по въпроса за ходатайстването на Боко за вас пред Асарел Медет? Или тия въпроси не ги четеш? Значи на база твоите прозрения може да заключим,че Газпром са били насочени към Левски от Боко?

Ще ме прощаваш,ето коментирам:
Да,Боко се свърза с човека от Асарел Медет за нас!Забравих му името,да ме прощава,но ако той не искаше да ни даде 100 хилки,нямаше да го направи!Просто човекът си каза,че е фен на нашия отбор и няма нищо против!Асарел Медет нямат нужда от реклама!Другият вариант е Боко да го е натиснал,но не ми се вярва,макар че не го изключвам!
И все пак да ми сравняваш Асарел Медет с Газпром,айде нЕма нужда! :lol: Просто виж кви са параметрите в двата случая и щи стане ясно!
Иначе,ок,аз си казах вече мнението какво е,ти си го каза затова въпросът е приключен!Да дойдат при вас Газпром!Ще ви се радвам,все пак иам приятели левскари!Живи и здрави ако стане стадиона може с тях и на някой мач да ви отида,знае ли човек!Мене не ме бърка! Бил съм ви на два мача,така че ще се радвам ако Герена го ремонтират!

Охохо..Неее. Те ако и Газпром не ни искат няма да ни дадат и без да се правят на палячовци и к***и останалите собственици на отборите,нали? А идеята не е била за тия кирливи 100 хилки и това и ти го знаеш ;) Просто онези не са ви искали,според мен заради неразбориите при вас.

"Бойко Борисов се обърна с молба към "Асарел Медет" АД да помогнем на ЦСКА. Доколкото ни е известно, премиерът търси помощ за финансирането на клуба и от други големи компании в страната", гласи декларацията. "На 7 декември 2011 година на посещение в "Асарел Медет" АД бяха представители на футболен клуб ЦСКА начело с председателя на надзорния съвет г-н Димитър Борисов. Пред тях изпълнителният директор д-р инж. Лъчезар Цоцорков изрази становището на акционерите на дружеството, че компанията няма политика да бъде генерален спонсор или спонсор на спортни клубове извън общината, включително и да осигурява финансиране чрез придобиване на акции, реклама и др.

Аз не мисля че някой рева срещу това тогава. Припомни ми колко декларации срещу вас бяха пуснати?
110 години любов!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 мар 2014 22:23

ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:Тия "фенове" Лацио ли подкрепяха или викаха простотии против Лудогорец?

И двете. Лудогорец не е България.

Кое броиш за подкрепа - това, че тия "фенове" са се радвали при головете на Лацио?
И какво - Лудогорец не е България, но Левски е, така ли? :|

Ми щом са фенове на Лацио да не се радват ли? Дори на мача с Локо София имаше фенове на Лацио в нашата агитка.
А второто не виждам да съм го казала някъде. Ама като дойде следващия мач на Левски в Европа и феновете на другите отбори ще стискат палци да паднем. :lol:

Ами няма лошо да се радват на головете. Въпросът е какво се скандира и "пее" през останалото време.
А в следващия мач на Левски в ЕКТ няма да има викащи против Левски, а прост ще има фенове на другия отбор. Както казваш, в това няма нищо ненормално.

Ма нека има, бе, като харесват дадения отбор. Аз не видях фенове на Левски да са в агитката на Слован, Базел или Партизан.

Като познавам владимиров и ку!венската му клика, не бих се учудил и срещу Гришо да са викали

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 мар 2014 22:26

amstel_beer написа:
groti написа:Аз тези дни чета стари интервюта на Боко главата и все си мисля че ,ако той дърпа нанякъде то посоката е към Сталийски

Сталийски каза, че няма достатъчно пари за да издържа отбор, като Левски. ;)

Но Пеевски има а и му трябва отбор който да му е реклама, пък владимиров е готов пръв да си даде задника

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 03 мар 2014 22:50

Тити Папазов за футболния Левски: Има четири основи, които трябва да се съберат в Левски - Тодор Батков, Наско Сираков, Мъри Стоилов и Георги Иванов - Гонзо. ;)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 мар 2014 23:16

няма шанс да стане това, което си фантазира Папазов...А и не е необходимо да се възвеличават излишно тези четиримата...Всеки от тях е дал, но е и взел достатъчно...Има и други кадърни хора, които могат с успех да ръководят Левски...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 мар 2014 23:20

santiliana написа:няма шанс да стане това, което си фантазира Папазов...А и не е необходимо да се възвеличават излишно тези четиримата...Всеки от тях е дал, но е и взел достатъчно...Има и други кадърни хора, които могат с успех да ръководят Левски...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 04 мар 2014 01:20

santiliana написа:няма шанс да стане това, което си фантазира Папазов...А и не е необходимо да се възвеличават излишно тези четиримата...Всеки от тях е дал, но е и взел достатъчно...Има и други кадърни хора, които могат с успех да ръководят Левски...

И те са...?

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 04 мар 2014 08:32

Не мога да разбера едно сега гледах Йовов от вчера пак и говори как правил компромиси как шял да каже, че не са това неговите идей и общо взето почти всички говорят така. Нима като постъпват на работа не се запзнават с условията и не си поставят техните условия ? Защо е нужно да се правят компромиси ами казваш си така сме се разбрали да работим ако не става аз напускам .И защо трябва да се чака да му казва Батков, че мислел да го освободи ?Нима го познава този мустакатия от вчера?Или за тия е по важно да са в ЛЕВСКИ и да си взимат заплатата пък компромиси не компромиси няма значение. С тия високопарни изказвание ЛЕВСКИ бил над всички ами като е над всички защо правите компромиси като виждате ,че не става и не ставате за ЛЕВСКИ напускате.Може да съм краен ама аз така щях да постъпя :(

/

Върни се в “Левски”