Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот фифи перото » 03 мар 2014 19:38

ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:Тия "фенове" Лацио ли подкрепяха или викаха простотии против Лудогорец?

И двете. Лудогорец не е България.

Кое броиш за подкрепа - това, че тия "фенове" са се радвали при головете на Лацио?
И какво - Лудогорец не е България, но Левски е, така ли? :|

Ми щом са фенове на Лацио да не се радват ли? Дори на мача с Локо София имаше фенове на Лацио в нашата агитка.
А второто не виждам да съм го казала някъде. Ама като дойде следващия мач на Левски в Европа и феновете на другите отбори ще стискат палци да паднем. :lol:

[offtopic]не влизай в обяснителен режим.безсмислено е.[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 мар 2014 19:40

ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:Тия "фенове" Лацио ли подкрепяха или викаха простотии против Лудогорец?

Кое броиш за подкрепа - това, че тия "фенове" са се радвали при головете на Лацио?

Ми щом са фенове на Лацио да не се радват ли? Дори на мача с Локо София имаше фенове на Лацио в нашата агитка.
А второто не виждам да съм го казала някъде. Ама като дойде следващия мач на Левски в Европа и феновете на другите отбори ще стискат палци да паднем. :lol:

Ами няма лошо да се радват на головете. Въпросът е какво се скандира и "пее" през останалото време.
А в следващия мач на Левски в ЕКТ няма да има викащи против Левски, а прост ще има фенове на другия отбор. Както казваш, в това няма нищо ненормално.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 мар 2014 19:42

vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:

Ами няма лошо да се радват на головете. Въпросът е какво се скандира и "пее" през останалото време.
А в следващия мач на Левски в ЕКТ няма да има викащи против Левски, а прост ще има фенове на другия отбор. Както казваш, в това няма нищо ненормално.

Ма нека има, бе, като харесват дадения отбор. Аз не видях фенове на Левски да са в агитката на Слован, Базел или Партизан.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 мар 2014 19:50

ИЦО, ГОЛЯМ СИ!
ПФК ЛЕВСКИ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 мар 2014 19:58

ralka_levskarka написа:

да, аз не бях за Лудогорец- нещо против? и изобщо не ми излизайте с логиката, че видиш ли играел БГ отбор, трябва да го подкрепвам...Моят единствен отбор, за който стискам палци, е ЛЕВСКИ СОФИЯ...Всички други са ми през дедовия...
И това е тема за ЛЕВСКИ, не ми намесвайте разни книжни тигри от Делиормана или п.ка си майна...Влизайте им в техния форум и духайте на Домус паша- той сега е силния на деня...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 03 мар 2014 20:14

groti написа:
фифи перото написа: :lol:

То даже и подписа му на ДонДиего е цитат от мнение от другия му профил. О,не издържам хахахаха .. или нека перефразирам - Пак стана за та*ак на кучетата. Един профил, друг профил, левскар, цесекар..ЕЙ БОГУ, НАС** СЕ ПРАВ

Ето още един, който се прави на левскар и накрая, сегашния му подпис: от run1973 на 08 Сеп 2010 20:23

ricco написа:Всички май това се питат в момента.Мен ми се струва че няма да го продаде.

Според мен пък отдавна чакаше точно това.А и сега е удобният момент за него,все пак отбора е с по-висока цена отколкото миналата година когато бе тотална разруха. ;)
Стока се продава когато има хубава цена,а сега е удобен момент ,а и като го знам къв е лакомник,май този път е истина.
Чува се ,че дължи и пари на доста футболисти сегашни и бивши.
Да го продава и стига ни е мъчил вече. :twisted:
НЯМА ДИРЕКТИВА ОТ БОЙКО-ИМА ОТ ГОСПОД И СЪДБАТА-ТЕ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА > Сегашният подпис на червения :mrgreen:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 мар 2014 20:19

Аз тези дни чета стари интервюта на Боко главата и все си мисля че ,ако той дърпа нанякъде то посоката е към Сталийски
110 години любов!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 03 мар 2014 20:24

groti написа:Аз тези дни чета стари интервюта на Боко главата и все си мисля че ,ако той дърпа нанякъде то посоката е към Сталийски

Сталийски каза, че няма достатъчно пари за да издържа отбор, като Левски. ;)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 мар 2014 20:29

amstel_beer написа:
groti написа:Аз тези дни чета стари интервюта на Боко главата и все си мисля че ,ако той дърпа нанякъде то посоката е към Сталийски

Сталийски каза, че няма достатъчно пари за да издържа отбор, като Левски. ;)

нали не мислиш, че през всичките години Батков е имал свои лични пари, за да управлява Левски?! И между впрочем- какво постигнахме, когато при нас "валеше златен дъжд" от бащицата Чорни? Едно голямо НИЩО...
Разберете едно- един успешен клуб не е задължително да се води от чичко паричко...А от хора с акъл и ясна визия кое-как да се прави...За другото си има бизнес-партньорства, спонсори, банки и т.н. Всеки един що годе грамотен човек ще може да ръководи клуб като Левски, ЦСКА, Ботев и т.н. Стига да не е обсебен от идеята да лапа на гърба на името и обществения интерес на дадения клуб...Всичко друго са бож лаф работи, момчета...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 мар 2014 20:34

ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:

Па цяла тема си има по този въпрос.Пак нагазихте лука.

Върни се в “Левски”