Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Warped » 12 окт 2021 14:47

Добре че е градев да каже, че са освиркали Крушарски.
2021 година се прави конгрес на тъмно :!: :!: :!: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 окт 2021 14:47

Ozzimozzi написа:
modor написа:Бихме ли 8-)

Вие да! Подкрепихте Перуката и спасихте лиценза поне за още 1 година! :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4[/youtube]
Наздраве!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 окт 2021 14:58

Понеже тук някой търсеше програмите на кандидатите и твърдеше, че няма такива (подобно на Емо Костадинов), ето малко помощ от един от кандидатите. ;)
Георги Захариев: Г-н Костадинов, ако влезете в интернет и напишете Георги Захариев и го напишете правилно, ще намерите програмата ми
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 окт 2021 15:34

LoveAndPeace написа:
ivan56 написа:
1914.1902 написа:
ivan56 написа:Ее, вашият кандидат има солидна подкрепа от ДПС.

Сираков каза, че ще го подкрепи, а не всички фенове на Левски, правете разлика. Ако можете де.
Защо трябва да се говори за вашият, кой е този нашият, който сме избрали?

Четейки форума ви и на други места сте за Перуката като общност, една от причините е че Бербатов е играл при чорбарите.

LoveAndPeace написа:

Михайлов е печелил досега с подкрепата на ВСИЧКИ. Така , че както можеш да кажеш , че в момента има подкрепата на ДПС , така ще е вярно , че има и на БСП.
Виж дали Бербатов е коня на ББ , това си е новост и е хубаво да се каже - Да или Не ?

Имало е активно мероприятие с подкрепата на оня плужек К.К.
Виж дали Бербатов играе с Б.Б не ми се вярва, но има логика, да са против Перуката.
Все пак именно те му спретнаха с помоща на вашите наркоси от сектора онова с Англия.

Оня плужек К.К. :? :? Красен Кралев ли е ?
Красен Кралев , който инициира делото срещу истинското ЦСКА , което много добре са знаели , че не е законосъобразно ........Но все пак са го направили , за да го използват като причина за разваляне на концесията на Народна Армия и Панчарево и даването им на ПФК Литекс ?
Този плюжек ли ?

Не.
Камен Костадинов
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 окт 2021 15:49

Ozzimozzi написа:Понеже тук някой търсеше програмите на кандидатите и твърдеше, че няма такива (подобно на Емо Костадинов), ето малко помощ от един от кандидатите. ;)

Двуумях се, че имаш овчеглаво мислене, но вече съм вън от съмнение за същото.
Той бил твърдял, че НЯМА - не, не си овца, направо си шиле вратоглаво, че и лъжливо
Dust написа:Между другото, къде може да се прочетат програмите за развитие на футбола у нас на кандидат президентите?

След този ми коментар може да прочетеш всеки един, нали аз съм твърдял... да идва човега с гегата и да си събира стадото, че много овца, много нещо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 12 окт 2021 15:52

Дражев казва, че масово има клубове от разградски и добрички регион. И има максимум 300 делегата в залата
25 делегата не са допуснати, повечето от югозападна България, и подкрепящи Барбукоф
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 окт 2021 15:53

Да им евем и конгреса .
21 век в страна от ЕС без отразяване и с монитор без звук...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Барем да бяха го направили pay per view, щяха да изкарат за един хонорар на Преслава.
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 окт 2021 15:54

Dust написа:
Ozzimozzi написа:Понеже тук някой търсеше програмите на кандидатите и твърдеше, че няма такива (подобно на Емо Костадинов), ето малко помощ от един от кандидатите. ;)

Двуумях се, че имаш овчеглаво мислене, но вече съм вън от съмнение за същото.
Той бил твърдял, че НЯМА - не, не си овца, направо си шиле вратоглаво, че и лъжливо
Dust написа:Между другото, къде може да се прочетат програмите за развитие на футбола у нас на кандидат президентите?

След този ми коментар може да прочетеш всеки един, нали аз съм твърдял... да идва човега с гегата и да си събира стадото, че много овца, много нещо.

Биберон искаш ли да ти подавам? И няма нужда да ми се обясняваш!
Dust написа:Ясно, имаме шест кандидата за президент на БФС и никой до сега не е показал предизборната си програма за развитие на футбола в България. И след това овцете чакат овчаря с магическата гега да ни направи конкурентни поне на Албания.

Не, това не е овче мислене, това направо е за Пулицър.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 окт 2021 16:08

1914.1902 написа:
ivan56 написа:
1914.1902 написа:

Сираков каза, че ще го подкрепи, а не всички фенове на Левски, правете разлика. Ако можете де.
Защо трябва да се говори за вашият, кой е този нашият, който сме избрали?

Четейки форума ви и на други места сте за Перуката като общност, една от причините е че Бербатов е играл при чорбарите.

Толкова си чел нашият форум значи.

Чакай да ти го смеля на парчета.
Да го кажем така, вие сте против единствената алтернатива на Михайлов на този конгрес, защото е бивш чорбар, припок и тн.
90% от форума ви.
Нищо, че цъфтите и връзвате при Перуката.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 окт 2021 16:10

Не ме разбирайте погрешно, нито се радвам, че Михайлов е спечелил, нито ме е яд, че Бербатов е загубил за пореден път от него.
Къде е тръгнал с мечката мед да яде?
Жалко, че Луна не се кандидатира, щях да гласувам за нея!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”